سلام دوستان. من یه ضبط ایندش میخوام که gps دار باشه و tv دیجیتال داشته باشه و بشه دوربین دنده عقب بهش وصل کرد. قیمتشم نهایت تا 550 تومن باشه. چی میتونم بگیرم به نظرتون؟
سلام دوستان. من یه ضبط ایندش میخوام که gps دار باشه و tv دیجیتال داشته باشه و بشه دوربین دنده عقب بهش وصل کرد. قیمتشم نهایت تا 550 تومن باشه. چی میتونم بگیرم به نظرتون؟
دوستان ضبط ایندش بزارم میتونم رو وصل سیستم در آینده روش حساب کنم؟ آمپ و باند و سابه مشتی میشه باهاش مچ کرد؟
سلام
خدمت اقا حمید گل و بقیه دوستان گرامی
سوالم اینه یه بنده خدایی یه امپلی sony explode (نمیدونم اسمو درست نوشتم یا نه) قدیمی و تعمیری داره میگه 50 تومن، دو کاناله هم هست ظاهرا. ارزش خرید داره؟
از اون برند گلیدن ادیو 2 کاناله چی پیشنهاد میدید نه سیخ بسوزه نه کباب (قیمت خوب برام پ-خ کنید لطفا)؟
(dls 1073 & jvcr536)
سلام به همگی من زیاد وارد نیستم
میشه لطف کنید تا حد 300 تومن یه باند خوب برای پراید معرفی کنید
البته من پخشم پایونیر 4350 هست و باند 6963 هم روش نصبه میدونم اصلا مالی نیست اما اگه میدونید با همین هزینه رو همین باندا آمپ بندازم بهتره راهنمایی کنید که دیگه نخوام باند جدید بگیرم
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون![]()
Last edited by Sokr; 04-01-2013 at 23:26.
سلام دوست عزيز.
بستگي داره چه پخشي نصب كنيد؟تعداد خروجيهاي PRE Amp و ولتا اون خيلي مهمه تو سيستم.بايد 4 ولت به بالا باشه.خروجيها هم بايد سه جفت باشه جلو/عقب/ساب ووفر
در مورد آمپ اگر داره كار ميكنه آره مي ارزه.چند وات هست؟
گليدن آديو دو كانال موجود نيست باز هم سوال ميكنم اگر موردي بود چشم خدممتون عرض ميكنم.
سلام گلم.حضورتون رو در اين تاپيك و p30 خيرمقدم عرض ميكنيم.
به نظر من با همين سيستمتون كنار بيائيد چون اگر بخواهيد هزينه نمائيد بايد كل قطعات رو نو كنيد كه بودجه زيادي رو ميطلبه تو اين موقعيت.
باز اگر سولي داريد خوشحال ميشيم بتونيم كمكتون نمائيم.![]()
سلام دوست خوبم
شما بايد تو اين تاپيك مشكلتون رو مطرح ميفرموديد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برندهاي چيني و يكبار مصرف ممكنه تو اين رنج قيمت بتونيد تقاضاهتون رو پوشش دهيد.ممكنه![]()
سلام. بچه ها یه باند خوب حدود 170-80 تومن معرفی میکنین.... میخوام صدای تیزی نداشته باشه... دلنشین باشه.... بدون امپ.... پخشمم3250 هستش...
سلام دوستان.
من یه پراید صبا مدل 89 دارم که ضبط فابریک خودش روش هست و حالا می خوام یه جفت باند 150 الی 250 هزار تومنی روش بندازم تا صداش بهتر بشه؟
ممنون میشم پیشنهاد بدین که چه باندی بگیرم.
ضمنا" فقط کیفیت برام مهم هست نه بلندی صداش.
مرسی
سلام بر دوستان سیستم باز اقا ما رفتیم در یه مغازه سیستمی رفتیم با توجه به بودجمون دیدم باند پایونیر 6984 انگار بدچیزی نیست 180 هزارتومن نظر شما چیه راستی این ظبطا یو اس بی خور 206 ها بدرد میخوره یا عوضش کنم(میخوام بکوبه)![]()
Last edited by karvas; 05-01-2013 at 18:08.
آقا ممنون از پیشنهادت اما یعنی شما میگی حتی 718 کنوودم نندازم؟! یا به نظر شما بودجه چقدر باید بشه که یه جفت باند و آمپ مناسب بشه تهیه کرد؟ شرمنده اگه سوالام پیش پا افتادس وارد نیستم دیگه باید ببخشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)