تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 893 از 2403 اولاول ... 39379384388388989089189289389489589689790394399313931893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    تو خریدن مودم adsl بین بیسیم و باسیم ! دودل هستم ... نظرتون چیه؟
    لطفا مارا برهانید از تردید
    سپاس

اگه هزینش مهم نیست برات حتما بی سیم بگیر.
    البته مودم بی سیم هم با قیمتای هوب پیدا می شه. یه مدل D-Link دیدم تک پورت بی سیم حدود 45
    خیلی خوبه.

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

سلام دوستان
    تو خریدن مودم adsl بین بیسیم و باسیم ! دودل هستم ... نظرتون چیه؟
    لطفا مارا برهانید از تردید
    سپاس
    اگه لپ تاپ نداری و قصد هم نداری بگیری گرفتن مودم بی سیم هزینه ی اضافیه!

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

پيش فرض

کلا نمیدونم چرا کسی اینجا از توررنت صحبتی نمیکرد. و از اون کسی که این بحث توررنت رو پیش کشید واقعاممنون.

من با arman haj موافقم. و در پاسخ به دوست عزیز soosmar_asl عرض کنم که :
    دقیقا همینطور که arman گفت، سرعت توررنت خیلی بیشتر از دانلود مستقیمه. اصلا با اومدن این سیستم فوق العاده، انقلابی تو دانلود ایجاد شد.
    قبل از توررنت نرم افزار دیگه ای بود با این سیستم به نام "ای میول" که توررنت الان جاشو گرفته.
    و در اصل هم دلیل سرعت بهترش اینه که شما یه فایل رو به صورت تکه تکه از چندین نفر و به صورت همزمان از اون اشخاص دریافت میکنید.
    سایت های زیادی هست که فقط بین فایل های توررنت میچرخه و لینکش رو میده. و فایل هایی به راحتی در این سایت ها پیدا میشه که دانلود مستقیمش واقعا سخته. فایل هایی که اصلا شما نمیتونید لینک مستقیمش رو پیدا کنید. چون وجود نداره.

البته اینم داشته باشید که گوگل داره سرچ فایل های تورنت رو فی ل تر میکنه...!

4. این کاربر از cafelog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هر یک ماه با اینا که یکیش برای نسخه 64 بیت هست یکیش برای 32 بیت ریست میکنم کسپرو و اصلا مشکلی تو این 8 تا 9 ماه نداشتم
    برات آپ کردم فقط 6 کیلو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به دردت میخوره ؟

طرز کارشم نمیدونم بلدی یا نه ؟

اول sefe defence رو غیر فعال کن بعد کسپرو ببند رو کلید رجستری 2 بار کلیک کن و اوکی رو بزنحالا برو کسپرو باز کن و تریال 30 روزشو کاملا قانونی فعال کن هر 30 روز با خیال راحت این کارو بکن نه بلک لیست میره نه در به در دنبال کی میگردی من اینترنت سکوریتی دارم نمیدونم رو بقیشون کار میکنه یا نه مثل آنتی ویروسش یا .......
    در آخرم sefe defence رو دوباره فعال کن
    موفق باشی
    دمت گرم دادا مرام کشمون کردي کامپيوترم جونتو دعا کرد.بشه جبران کنيم.

6. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه مجموعه مودم کاربر تا مرکز مخابراتي رو يه سيستم کنترل در نظر بگيري زماني که نسبت توان سیگنال به توان نویز از مرز 20 پايين تر بره اين به اين معنيه که سیگنال ورودي اين سيستم کنترل دچار آلودگي محسوس ميشه. اين درسته که سيستم کنترل همچنان پايداره ( Stable ) اما ESS يا همون خطاي حالت ماندگار در بحث کنترل رو به افزايش ميذاره و اين باعث ميشه که باوجود پايداري سيستم نوسانات در خروجي سيستم افزايش پيدا کنه. پس اين به طور تئوريک کاملا مطلقه و يک پروتکل محسوب ميشه .

در باره ي مودم هم من حرفي از مودم های بیسیم Tp-Link و D-Link نزدم . نميدونم اين موضوعي که گفتي چه ارتباطي با حرف من داشت. من Zyxel رو براي مودم واير لس مناسب معرفي کردم نه Tp-Link و D-Link !
    دوست من، فکر می کنم شما دچار اشتباه شدین :
    نکته ی اول : اینکه در ایده آل ترین حالت و زمانی که حتی مقاومت ورودی رو هم صفر در نظر بگیریم در ورودی سیگنال، نویر وجود داره، حتی این نویز ممکنه بسیار ضعیف و نا محسوس باشه که با دستگاه های خاص دیده می شه. مگر اینکه با صافی های مخصوص یا همون فیلتر های بالا و پایین و میان گذر این نویز حذف بشه.

نکته ی دوم : اینکه خطای حالت ماندگار در مباحث الکترونیک و گرایش مخابرات ( نه مخابرات به مفهوم عام - خط تلفن ) کاربرد داره نه اینجا و با توجه به علم کنترل تعریف می شه. اما در مبحث کنترل هم زمانی که که در مورد IO صحبت می شه، در OutPut با توجه به دقیق بودن جریان خروجی و استفاده از اون برای Input های دیگر که وجود نویز روی سیگنال ورودیشون بسیار مهمه و اونم به این دلیله که اگر مثلا نویزی که روی دامنه سوار می شه حتی با فرکانس بسیار پایین باشه و اگر در دستگاهی که قراره این سیگنال وارد بشه از فیلتر های بالاگذر استفاده نشده باشه، در خروجی دستگاه ذکر شده، این سیگنال بسیار اگزجره ( بزرگنمایی ) شده نمو پیدا می کنه و نتایج خروجی رو به کل تحت تاثر قرار می ده و در این صورته که حرف شما کاملا درسته، اما دوست من، در اینجا فقط ما یک سیم تلفن داریم و یک مودم، نه اسیل اسکوپ و نه اسپکتروآنالایزر که بخوایم حالت ماندگار نویز رو بررسی کنیم. اگر سیم تلفن مشترک رو بخوایم ورودی کریر سیگنال قرار بدیم و مودم رو هم به عنوان دستگاهی که این سیگنال قرار وارد اون بشه، نمی تونیم این مباحث رو تعمیم بدیم، چون نه این مودم ما اون دستگاهی که خدمت شما عرض کردم و نه خروجیش بسیار حساس و دقیق.
    وظیفه ی مودم دریافت سیگنال مفید برای لاگین کردن با نهایت Band Width کانفیگ شده از روی پورت مشترک بر روی DSLAM ها هست و زمانی که SNR تا حدی باشه که خط Stable باشه، این مقدار تغییر نخواهد کرد و مودم با نهایت سرعت لاگین می کنه. در واقع می خوام بگم، اگر پورت کانفیگ شده از طرف شرکت 1024 باشه و مودم با سرعت 1024 لاگین کنه اما SNR روی 6 هم باشه، در اینجا شما با کندی سرعت مواجه نمی شی و مشکلی ایجاد نمیشه.
    در واقع می شه گفت شما زمانی به SNR باید توجه کنید که یا خط شما Stable نباشه و یا مودم شما با DownLink و UpLink پایین لاگین کرده باشه.
    در مورد مودم هم شما در چند پست قبل گفتین :
    اگه وايرلس ميخواي حتما Zyxel بگير من واقعا راضيم ازش . از نمايندگي اصليش بگير تو رشت(شاتل) چون يه سري امکاناتم ميده مثل يه ماه رايگان و اين چيزا.اما اگه مودم معمولي ميخواي فرق چنداني نداره از کجا بگيري. چون اختلاف قيمتاشون در حد 2 يا 3 هزار تومنه! مدلم فرق چنداني نداره D-link Tp-link zyxel... کلا خوبن.
    و الان که نگاه می کنم می بینیم شما اشاره ای به بی سیم بودن مودم نکردین و شما درست می فرمایید.

8. 2 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من اگه تا فردا هم با شما به بحث بشينم شما حرف خودتو ميزني دوست من! شما با اصل SNR مشکل داري . مشخصا ميشه اين سيستم و يه سيستم کنترل در نظر گرفت و رو همين حسابه که SNR تعريف ميشه براش! اينکه شما هي ميگي خط پايداره
    (stable ) است در واقع سيستم کنترلمون پايداره! که درستم ميگي پايداره اما باز هم ميگم با وجود پايداري کندي کاملا محسوسه! واما زماني که به شکل موقت سيستم از پايداري خارج ميشه قطعي لحظه اي هم مشاهده ميشه. اگه باز هم باور نداري کاربري تو همين فروم بود که با SNR 8 با وجود اينکه داناستريمش 1024 بود و با لاگينش هم همسان بود دچار قطعي ميشد که به درخواست خودش داناستريمش رو به 256 تغيير دادن البته اگه درست در خاطرم باشه.
    نام کاربر : Viperm
    اگه بخواي ميتوني به شکل پيام خصوصي تجربه اي که داشترو جويا شي ازش.
    Last edited by soosmar_asl; 21-02-2011 at 00:00.

10. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

11

نظرتون راجع به اینکه نظرسنجی بالای تاپیک یه تغییری بکنه چیه؟

حالا کی باید این کارو بکنه؟

12. 2 کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من اگه تا فردا هم با شما به بحث بشينم شما حرف خودتو ميزني دوست من! شما با اصل SNR مشکل داري . مشخصا ميشه اين سيستم و يه سيستم کنترل در نظر گرفت و رو همين حسابه که SNR تعريف ميشه براش! اينکه شما هي ميگي خط پايداره
    (stable ) است در واقع سيستم کنترلمون پايداره! که درستم ميگي پايداره اما باز هم ميگم با وجود پايداري کندي کاملا محسوسه! واما زماني که به شکل موقت سيستم از پايداري خارج ميشه قطعي لحظه اي هم مشاهده ميشه. اگه باز هم باور نداري کاربري تو همين فروم بود که با SNR 8 با وجود اينکه داناستريمش 1024 بود و با لاگينش هم همسان بود دچار قطعي ميشد که به درخواست خودش داناستريمش رو به 256 تغيير دادن البته اگه درست در خاطرم باشه.
    نام کاربر : Viperm
    اگه بخواي ميتوني به شکل پيام خصوصي تجربه اي که داشترو جويا شي ازش.
    دوست من، من برای شما توضیح علمی دادم به مثابه صحبت علمی که با من کردید، اما حالا اگر شما می خواین بگین که حق با شماست مشکلی نیست.
    اما به یاد داشته باشید، من با SNR روی Down 5.9 حدود 344 ساعت یا بند ویت 1356 روی خط بودم با ترانسفر ریت بالای 110
    به این خاطر که می گم پروتکل نیست و نسبیه، اما روی این قسمت که اگر SNR روی پایداری و لاگین کردن مودم شما با سرعت بالا تاثیر نزاره، کندی سرعت اینترنت حس نمی کنید یک اصل ثابت و پابرجاست تاکید می کنم.
    موفق باشید.

14. 2 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

صفحه جیمیل واسه من باز نمیشه!
    واسه شما هم اینطوریه؟
    نکنه دویاره قطعش کردن؟

16. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

صفحه جیمیل واسه من باز نمیشه!
    واسه شما هم اینطوریه؟
    نکنه دویاره قطعش کردن؟
    دوست من، چند روزی هست که پروتکل HTTPS با مشکل فنی مواجه هست و به دلیل اینکه Gmail هم از این پروتکل استفاده می کنه این اختلال دیده می شه.

18. 2 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •