اگه هزینش مهم نیست برات حتما بی سیم بگیر.
البته مودم بی سیم هم با قیمتای هوب پیدا می شه. یه مدل D-Link دیدم تک پورت بی سیم حدود 45
خیلی خوبه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه هزینش مهم نیست برات حتما بی سیم بگیر.
البته مودم بی سیم هم با قیمتای هوب پیدا می شه. یه مدل D-Link دیدم تک پورت بی سیم حدود 45
خیلی خوبه.
اگه لپ تاپ نداری و قصد هم نداری بگیری گرفتن مودم بی سیم هزینه ی اضافیه!![]()
کلا نمیدونم چرا کسی اینجا از توررنت صحبتی نمیکرد. و از اون کسی که این بحث توررنت رو پیش کشید واقعاممنون.
من با arman haj موافقم. و در پاسخ به دوست عزیز soosmar_asl عرض کنم که :
دقیقا همینطور که arman گفت، سرعت توررنت خیلی بیشتر از دانلود مستقیمه. اصلا با اومدن این سیستم فوق العاده، انقلابی تو دانلود ایجاد شد.
قبل از توررنت نرم افزار دیگه ای بود با این سیستم به نام "ای میول" که توررنت الان جاشو گرفته.
و در اصل هم دلیل سرعت بهترش اینه که شما یه فایل رو به صورت تکه تکه از چندین نفر و به صورت همزمان از اون اشخاص دریافت میکنید.
سایت های زیادی هست که فقط بین فایل های توررنت میچرخه و لینکش رو میده. و فایل هایی به راحتی در این سایت ها پیدا میشه که دانلود مستقیمش واقعا سخته. فایل هایی که اصلا شما نمیتونید لینک مستقیمش رو پیدا کنید. چون وجود نداره.
البته اینم داشته باشید که گوگل داره سرچ فایل های تورنت رو فی ل تر میکنه...!
دمت گرم دادا مرام کشمون کرديکامپيوترم جونتو دعا کرد.بشه جبران کنيم.
![]()
دوست من، فکر می کنم شما دچار اشتباه شدین :
نکته ی اول : اینکه در ایده آل ترین حالت و زمانی که حتی مقاومت ورودی رو هم صفر در نظر بگیریم در ورودی سیگنال، نویر وجود داره، حتی این نویز ممکنه بسیار ضعیف و نا محسوس باشه که با دستگاه های خاص دیده می شه. مگر اینکه با صافی های مخصوص یا همون فیلتر های بالا و پایین و میان گذر این نویز حذف بشه.
نکته ی دوم : اینکه خطای حالت ماندگار در مباحث الکترونیک و گرایش مخابرات ( نه مخابرات به مفهوم عام - خط تلفن ) کاربرد داره نه اینجا و با توجه به علم کنترل تعریف می شه. اما در مبحث کنترل هم زمانی که که در مورد IO صحبت می شه، در OutPut با توجه به دقیق بودن جریان خروجی و استفاده از اون برای Input های دیگر که وجود نویز روی سیگنال ورودیشون بسیار مهمه و اونم به این دلیله که اگر مثلا نویزی که روی دامنه سوار می شه حتی با فرکانس بسیار پایین باشه و اگر در دستگاهی که قراره این سیگنال وارد بشه از فیلتر های بالاگذر استفاده نشده باشه، در خروجی دستگاه ذکر شده، این سیگنال بسیار اگزجره ( بزرگنمایی ) شده نمو پیدا می کنه و نتایج خروجی رو به کل تحت تاثر قرار می ده و در این صورته که حرف شما کاملا درسته، اما دوست من، در اینجا فقط ما یک سیم تلفن داریم و یک مودم، نه اسیل اسکوپ و نه اسپکتروآنالایزر که بخوایم حالت ماندگار نویز رو بررسی کنیم. اگر سیم تلفن مشترک رو بخوایم ورودی کریر سیگنال قرار بدیم و مودم رو هم به عنوان دستگاهی که این سیگنال قرار وارد اون بشه، نمی تونیم این مباحث رو تعمیم بدیم، چون نه این مودم ما اون دستگاهی که خدمت شما عرض کردم و نه خروجیش بسیار حساس و دقیق.
وظیفه ی مودم دریافت سیگنال مفید برای لاگین کردن با نهایت Band Width کانفیگ شده از روی پورت مشترک بر روی DSLAM ها هست و زمانی که SNR تا حدی باشه که خط Stable باشه، این مقدار تغییر نخواهد کرد و مودم با نهایت سرعت لاگین می کنه. در واقع می خوام بگم، اگر پورت کانفیگ شده از طرف شرکت 1024 باشه و مودم با سرعت 1024 لاگین کنه اما SNR روی 6 هم باشه، در اینجا شما با کندی سرعت مواجه نمی شی و مشکلی ایجاد نمیشه.
در واقع می شه گفت شما زمانی به SNR باید توجه کنید که یا خط شما Stable نباشه و یا مودم شما با DownLink و UpLink پایین لاگین کرده باشه.
در مورد مودم هم شما در چند پست قبل گفتین :
و الان که نگاه می کنم می بینیم شما اشاره ای به بی سیم بودن مودم نکردین و شما درست می فرمایید.
من اگه تا فردا هم با شما به بحث بشينم شما حرف خودتو ميزني دوست من! شما با اصل SNR مشکل داري . مشخصا ميشه اين سيستم و يه سيستم کنترل در نظر گرفت و رو همين حسابه که SNR تعريف ميشه براش! اينکه شما هي ميگي خط پايداره
(stable ) است در واقع سيستم کنترلمون پايداره! که درستم ميگي پايداره اما باز هم ميگم با وجود پايداري کندي کاملا محسوسه! واما زماني که به شکل موقت سيستم از پايداري خارج ميشه قطعي لحظه اي هم مشاهده ميشه. اگه باز هم باور نداري کاربري تو همين فروم بود که با SNR 8 با وجود اينکه داناستريمش 1024 بود و با لاگينش هم همسان بود دچار قطعي ميشد که به درخواست خودش داناستريمش رو به 256 تغيير دادن البته اگه درست در خاطرم باشه.
نام کاربر : Viperm
اگه بخواي ميتوني به شکل پيام خصوصي تجربه اي که داشترو جويا شي ازش.
Last edited by soosmar_asl; 21-02-2011 at 00:00.
حالا کی باید این کارو بکنه؟![]()
دوست من، من برای شما توضیح علمی دادم به مثابه صحبت علمی که با من کردید، اما حالا اگر شما می خواین بگین که حق با شماست مشکلی نیست.
اما به یاد داشته باشید، من با SNR روی Down 5.9 حدود 344 ساعت یا بند ویت 1356 روی خط بودم با ترانسفر ریت بالای 110
به این خاطر که می گم پروتکل نیست و نسبیه، اما روی این قسمت که اگر SNR روی پایداری و لاگین کردن مودم شما با سرعت بالا تاثیر نزاره، کندی سرعت اینترنت حس نمی کنید یک اصل ثابت و پابرجاست تاکید می کنم.
موفق باشید.
صفحه جیمیل واسه من باز نمیشه!
واسه شما هم اینطوریه؟
نکنه دویاره قطعش کردن؟![]()
دوست من، چند روزی هست که پروتکل HTTPS با مشکل فنی مواجه هست و به دلیل اینکه Gmail هم از این پروتکل استفاده می کنه این اختلال دیده می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)