تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 2376 اولاول ... 39379384388388989089189289389489589689790394399313931893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قول باشگاه در ضيافت شام
    بازيكنان استقلال تا پايان مهر مطالبات خود را دريافت مي‌كنند
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال تهران در ضيافت شام شب گذشته به بازيكنان قول پرداخت مطالبات تا پايان مهرماه را دادند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم استقلال شب گذشته در ضيافت شام كه به ميزباني علي انصاري عضو هيئت مديره اين باشگاه انجام شده بود، شركت كردند.
    در اين مراسم كه بدون دليل خاصي برگزار شد، تعدادي از اعضاي هئيت مديره حضور داشتند.
    در اين ضيافت تنها قولي كه به بازيكنان اين تيم داده شد، پرداخت مطالبات بازيكنان تا قبل از پايان مهر بوده است.
    ديروز جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال براي تصميم گيري در مورد تغيير چارت باشگاه برگزار شد.
    مديران اين باشگاه تصميم گرفته اند از اين به بعد اخباري را از اين جلسات در اختيار رسانه ها قرار دهند كه به تصويب رسيده باشد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    شكوري: قلعه نويي به ما تلنگر زد
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قلعه نويي ديروز با انتقاد خود به ما تلنگر زد.
    هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد بازي تداركاتي روز گذشته مقابل استيل آذين اظهار داشت: به دليل اين كه در روزهاي قبل تيم ما در دو نوبت صبح و عصر تمرين كرده بود بازيكنان خسته بودند، با اين حال بازي بدي انجام نداديم.
    وي درباره انتقاد شديد قلعه نويي از بازيكنان عنوان كرد: طبيعي است كه توقعات از تيم ما بالا است و به همين دليل هم ايشان ناراحت بود. در واقع با تلنگر خود همه ما را به خود آورد.
    شكوري با بيان اين كه قلعه نويي در جايگاه سرمربي اين تيم حق دارد اعتراض كند، ادامه داد: ما بازيكنان به دليل چند پيروزي اخير در باد غرور نخوابيده ايم. همه بازيكنان آماده هستند و قول داده اند تيم را به قهرماني برسانند.
    شكوري تصريح كرد: وقتي سرمربي تيم از باخت در يك بازي تداركاتي ناراحت مي شود نشانه خوبي است. به اين معنا كه ما حتي در بازي هاي دوستانه هم نبايد بازنده باشيم.
    مدافع آبي پوش در پايان درباره بازي اين هفته مقابل برق شيراز گفت: اين بازي هم مثل همه ديدارها سه امتياز دارد؛ اما با توجه به شرايط برق در جدول ارزش امتياز اين مسابقه براي ما شش امتياز است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از جلسه روز گذشته با رئيس كميته انضباطي
    ليدرهاي پرسپوليس و استقلال در كلاس توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند
    خبرگزاري فارس: ليدرهاي باشگاه استقلال و پرسپوليس با دستور رئيس كميته انضباطي در جلسه توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه ليدرهاي باشگاه پرسپوليس با رئيس كميته انضباطي بعد از ظهر روز گذشته به مدت دو ساعت در فدراسيون فوتبال برگزار شد.
    در اين جلسه ليدرها خواستار كارت شناسايي، مشخص شدن متولي ليدرها و جايگاه‌هاي مخصوص با تعامل با مسئولان فرهنگي سازمان تربيت‌بدني شدند.
    با دستور رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، قرار است جلسه توجيهي سه روزه در ماه آينده به ميزباني باشگاه علم و ادب مشهد براي ليدرها برگزار شود.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در نيم فصل ليگ برتر
    استقلال با كوروچي يا پاختاكور ديدار مي كند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در نيم فصل ليگ برتر ديداري تداركاتي با يكي از دو تيم كوروچي يا پاختاكور ازبكستان برگزار خواهد كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار نهايي جام حذفي ازبكستان 31 اكتبر بين دو تيم پاختاكور و كوروچي برگزار خواهد شد.
    مسوولان استقلال در حال رايزني با مديران اين دو باشگاه هستند تا يكي از اين دو تيم در نيم فصل ليگ برتر براي انجام يك ديدار تداركاتي به ايران سفر كند.
    احتمال حضور پاختاكور در ايران بيشتر است، زيرا امير قلعه نويي رابطه دوستانه اي با مديران اين باشگاه دارد.
    كوروچي نيز در مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان آسيا حريف سايپا بود.
    زيكو مربي برزيلي سرمربي اين تيم است و ريوالدو كه زماني در تيم هاي بزرگي چون آث ميلان بازي مي كرد نيز در اين تيم حضور دارد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اولین بارشون نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    لطفي: از رفتار فتح الله‌زاده در روز آخر ناراحت شدم
    خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال استقلال گفت: از فتح ا...زاده بابت اينكه مرا به دفتر راه نداد، ناراحت شدم.
    سعيد لطفي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره باقيمانده مطالباتش از استقلال اظهار داشت: از باشگاه چك هاي برگشتي دارم كه مربوط به سال هاي 85 و 86 است. در روزهاي آخري هم كه فتح ا...زاده در باشگاه بود، تلاش كردم پولم را بگيرم؛ اما نشد.
    وي كه سه روز قبل از بركناري مديرعامل استقلال در محل باشگاه با فتح‌ا...زاده برخورد لفظي پيدا كرده بود، عنوان كرد: از اين باشگاه 130 ميليون تومان مي خواهم. روزي كه به باشگاه رفتم، مرا به دفتر راه نداد و با داد و بيداد به من گفت كه نبايد ديگر از او توقع داشته باشم تا پولم را بگيرم.
    بازيكن فعلي تيم پيكان ادامه داد: توقع اين رفتار را از او نداشتم. چندين سال بود در استقلال حضور داشتم و فكر نمي كردم اين رفتار را با من داشته باشد. ما بازيكنان هميشه به احترام او حرفي نمي زديم.
    وي در پاسخ به اينكه با مديريت جديد به چه تعاملي رسيده است، گفت: با آقاي واعظ جلسه اي داشتم و قول دادند مقداري از پول را بدهند تا وضعيت باشگاه درست شود.
    لطفي خاطر نشان ساخت: اكنون هم براي استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم؛ حتي براي فتح ا... زاده هم كه آن رفتار را با من كرد، همين آرزو را دارم.
    مدافع سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: علي فتح ا... زاده به من بي حرمتي كرد؛‌ اما حكم جلب وي را نگرفتم.
    انتهاي پيام/

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي مسخرس يه بازيكن يه مليون جريمه ميكنن بعد پيروزي به خاطر اين همه سندلي شكستن 500 هزار تومن

تو دهات ما به 37تا صندلی نمیگن خیلی.
    تو شهر شما رو نمیدونم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    نبینم تاپیک خلوت باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور: خاطرات خوبي از بازي با برق دارم
    مهاجم استقلال تهران درباره ديدار اين هفته تيمش مقابل برق شيراز گفت: ‌همواره خاطرات خوبي از رويارويي با تيم برق شيراز دارم و در آخرين فصلي كه در استقلال حضور داشتم قهرمان ليگ برتر شديم برق را در آخرين بازي شكست داديم.

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازيكنان ما براي رويارويي با برق كاملا آماده هستند و با تمام توان به مصاف حريفمان مي‌رويم و من اطمينان دارم كه اولين شسكت برق را در ليگ برتر در آزادي شكل خواهيم داد و سه امتياز اين ديدار متعلق به ماست.

وي افزود: اگر برق اكنون در رده دوم جدول قرار دارد به دليل اين است كه با حريفان قوي در ليگ روبرو نشده است و دراين مسابقه قطعا محك جدي خواهد خورد و اگر مي‌خواهد در صدر باقي بماند بايد از ما در آزادي عبور كند./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نادر دست نشان: اشتباهات دفاع استقلال را به اين ترتيب نشان داديم
    سرمربي تيم فوتبال استيل آذين كه روز گذشته تيمش در ديداري دوستانه استقلال تهران را شكست داد گفت: در اين مسابقه اشتباهات دفاع استقلال را به اين تيم نشان داديم و به تيم خودم اميدوارتر شدم.

نادر دست نشان سرمربي تيم فوتبال استيل آذين به باشگاه خبرنگاران گفت: اين ديدار دوستانه محك بسيار خوبي براي ما در آستانه شروع ليگ آزادگان و جام حذفي بود و ما با تمام قوا در اين مسابقات حاضر شديم و به عقيده من استقلال كه يكي از بهترين هاي ليگ هشتم است نتيجه خوبي را هم كسب كرديم.

وي افزود: دفاع استقلال اشتباهات زيادي در اين مسابقه داشت كه ما از همه آنها نتوانستيم استفاده كنيم ولي كادر فني اين تيم بايد فكري در اين باره كند هر چند نبود منتظري و قرباني مشكلات دفاعي استقلال را تشديد كرده بود ولي اين بهانه براي تيم مثل استقلال پذيرفتني نيست و من فكر مي كنم دليل ناراحتي امير قلعه نوعي از بازيكنانش هم مربوط به مشكلات دفاعي اين تيم بوده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •