تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 949 اولاول ... 393793843883889890891892893894895896897903943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن
    منم همیشه این برام سوال بوده امیدوارم در آینده تمام سرعت ها رو نامحدود کنن و رقابت ها بره روی قیمت و سرعت های دیگه غیر از سرعت های موجود.

2. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه شکایت از مرکز مخابراتیتون به 195 ثبت کنید و بنویسید که قبلش هم فن آوا بهم گفته بود که مرکز مشکلی نداره باید بده ولی مرکز مخابراتیمون نداده. اسم مرکز و آدرسش هم از گوگل در بیارید تو متن شکایت بنویسید
    عزیز مخابرات چکارست اون ها که فقط خط را رانژه میکنند این فن اوا هست که سرویس 4 مگابیت محدود شده با نرم افزار رو میده به جای 16 مگابیت ....!!!
    بعد هم میگه مشکل وجود داره و تا یک ماه نمیتونیم درستش کنیم و سرویس با سرعت پایین تر پیشنهاد میده ..
    به هر حال من از فن اوا تو سایت 195 شکایت کردم به خااطر دروغ گویی و فریب گاربران ....

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

عزیز مخابرات چکارست اون ها که فقط خط را رانژه میکنند این فن اوا هست که سرویس 4 مگابیت محدود شده با نرم افزار رو میده به جای 16 مگابیت ....!!!
    بعد هم میگه مشکل وجود داره و تا یک ماه نمیتونیم درستش کنیم و سرویس با سرعت پایین تر پیشنهاد میده ..
    به هر حال من از فن اوا تو سایت 195 شکایت کردم به خااطر دروغ گویی و فریب گاربران ....
    خیلی سادست که فهمید مشکل از کیه! آیا مدیر فن آوا رفیق فابریک من یا اون دوستانی که راضی هستن و سرعت در حد کشش خط بهمون داده، هستش؟ یا آیا دشمن شماهاییه که کمتر از کشش خطتون بهتون داده؟! دوست عزیز مشکل از مراکز مخابراتیه بازم هر جور مایلید. نظر من این بود که از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و توشم بنویسید قبلا پشتیبانی فن آوا بهتون گفته مرکزتون میتونه اون سرعت رو بده. اینجوری با یه تیر، دو نشون میزدید

5. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی سادست که فهمید مشکل از کیه! آیا مدیر فن آوا رفیق فابریک من یا اون دوستانی که راضی هستن و سرعت در حد کشش خط بهمون داده، هستش؟ یا آیا دشمن شماهاییه که کمتر از کشش خطتون بهتون داده؟! دوست عزیز مشکل از مراکز مخابراتیه بازم هر جور مایلید. نظر من این بود که از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و توشم بنویسید قبلا پشتیبانی فن آوا بهتون گفته مرکزتون میتونه اون سرعت رو بده. اینجوری با یه تیر، دو نشون میزدید
    مرکز مخابراتی هیچ مشکلی نداره!!!!
    مشکل اینه که فناوا پهنای باند نداره!!!خود ادمینش تو DM به من گفت!!!!
    گفت فناوا قبلا به شرکتا و سازمان ها نت میداده و کمتر تو کار نت خونگی بوده!!!!!
    مخابرات ما عالیه ولی اینا پهنای باند ندارن و باید بخرن که کلی طول میکشه!!!!
    پیشگامان حداقل روی 8 مگ هست و راست و حسینی گفت ما فعلا بالای 8 مگ نمیدیم تا بعدا!!!!
    دیگه آدمو نپیچوند!!!!!

7. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

[QUOTE=OnlyRealMadrid;9032403]آپلود منظورتونه؟ نمیدونم به من گفتن تا 1.2 مگابیت جا داره، رو چند ببندیم؟ گفتم رو 1 ببندید

بله آپلود منظورمه
    بهم گفتند بیشتر از این خطتتون نمی کشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرکز مخابراتی هیچ مشکلی نداره!!!!
    مشکل اینه که فناوا پهنای باند نداره!!!خود ادمینش تو DM به من گفت!!!!
    گفت فناوا قبلا به شرکتا و سازمان ها نت میداده و کمتر تو کار نت خونگی بوده!!!!!
    مخابرات ما عالیه ولی اینا پهنای باند ندارن و باید بخرن که کلی طول میکشه!!!!
    پیشگامان حداقل روی 8 مگ هست و راست و حسینی گفت ما فعلا بالای 8 مگ نمیدیم تا بعدا!!!!
    دیگه آدمو نپیچوند!!!!!
    چه معلوم محدودیت سرعت ما توسط فن اوا به خاطر این نبوده که اون شرکت ها یا سازمان های محترم دچار مشکل کمبود پهنای باند نشن !!!
    به هر حال شرکتی که مثل تخم مرغ شانسی باشه فایده ای نداره ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من به صورت آنلاین ثبت نام کردم و پشتیبانیشون تماس گرفت و بعد از چندتا سوال گفت که هزینه اش اینقدر میشه و شماره کارت میدم تا پول رو واریز کنید . که من گفتم به صورت آنلاین نمیشه پرداخت کرد ؟ گفت نمیدونم! می پرسم ، تماس میگیرم . ولی تماسی هم نگرفت . شما چه طور هزینه اولیه رو واریز کردید ؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به صورت آنلاین ثبت نام کردم و پشتیبانیشون تماس گرفت و بعد از چندتا سوال گفت که هزینه اش اینقدر میشه و شماره کارت میدم تا پول رو واریز کنید . که من گفتم به صورت آنلاین نمیشه پرداخت کرد ؟ گفت نمیدونم! می پرسم ، تماس میگیرم . ولی تماسی هم نگرفت . شما چه طور هزینه اولیه رو واریز کردید ؟
    زنگ بزن بگو بهم یوزر و پس بده!!!!!!
    بعد میتونی واریز کنی آنلاین!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

از قسمت ثبت نام آنلاین سایت، ثبت نام میکنید و بعد یه کد رهگیری بهتون میده. بعد زنگ بزنید ( اگر عجله دارید وگرنه خودشون زنگ میزنن )، بعد بگید به فلان کد رهگیری روی فلان شماره من ثبت نام کردم. بعد یوزر و پسوورد بهتون میدن و تو پنل فن اوا براتون فاکتور صادر میشه. بعد از اینکه شرکت قبلی تخلیه کرد خطتون رو، شما فاکتور رو آنلاین پرداخت میکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ابنجا جو بسیار عجیب و مضحکی داره. یکی آنچنان از این شرکت تعریف می کنه که آدم شک می کنه که آیا واقعاً این ISP در ایران قرار داره! و یکی دیگه هم این شرکت رو در حد چیز پایین میاره.
    به هر روی، این دنیای مجازیست و در این دنیا، ابداً نباید به حرفهای یک شخص اعتماد کامل کرد و بهتر و عاقلانه است مجموع نظرات ( و نه فقط این انجمن ) را برای تصمیم گیری مد نظر داشت. این روشی است که تا حدودی در این دنیای مجازی کار می کنه ( نه 100 درصد ).
    Last edited by shahram83; 28-12-2017 at 19:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •