منم همیشه این برام سوال بودهامیدوارم در آینده تمام سرعت ها رو نامحدود کنن و رقابت ها بره روی قیمت و سرعت های دیگه غیر از سرعت های موجود.
منم همیشه این برام سوال بودهامیدوارم در آینده تمام سرعت ها رو نامحدود کنن و رقابت ها بره روی قیمت و سرعت های دیگه غیر از سرعت های موجود.
عزیز مخابرات چکارست اون ها که فقط خط را رانژه میکنند این فن اوا هست که سرویس 4 مگابیت محدود شده با نرم افزار رو میده به جای 16 مگابیت ....!!!
بعد هم میگه مشکل وجود داره و تا یک ماه نمیتونیم درستش کنیم و سرویس با سرعت پایین تر پیشنهاد میده ..
به هر حال من از فن اوا تو سایت 195 شکایت کردم به خااطر دروغ گویی و فریب گاربران ....
خیلی سادست که فهمید مشکل از کیه! آیا مدیر فن آوا رفیق فابریک من یا اون دوستانی که راضی هستن و سرعت در حد کشش خط بهمون داده، هستش؟ یا آیا دشمن شماهاییه که کمتر از کشش خطتون بهتون داده؟! دوست عزیز مشکل از مراکز مخابراتیه بازم هر جور مایلید. نظر من این بود که از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و توشم بنویسید قبلا پشتیبانی فن آوا بهتون گفته مرکزتون میتونه اون سرعت رو بده. اینجوری با یه تیر، دو نشون میزدید
مرکز مخابراتی هیچ مشکلی نداره!!!!
مشکل اینه که فناوا پهنای باند نداره!!!خود ادمینش تو DM به من گفت!!!!
گفت فناوا قبلا به شرکتا و سازمان ها نت میداده و کمتر تو کار نت خونگی بوده!!!!!
مخابرات ما عالیه ولی اینا پهنای باند ندارن و باید بخرن که کلی طول میکشه!!!!
پیشگامان حداقل روی 8 مگ هست و راست و حسینی گفت ما فعلا بالای 8 مگ نمیدیم تا بعدا!!!!
دیگه آدمو نپیچوند!!!!!
[QUOTE=OnlyRealMadrid;9032403]آپلود منظورتونه؟ نمیدونم به من گفتن تا 1.2 مگابیت جا داره، رو چند ببندیم؟ گفتم رو 1 ببندید
بله آپلود منظورمه
بهم گفتند بیشتر از این خطتتون نمی کشه
چه معلوم محدودیت سرعت ما توسط فن اوا به خاطر این نبوده که اون شرکت ها یا سازمان های محترم دچار مشکل کمبود پهنای باند نشن !!!
به هر حال شرکتی که مثل تخم مرغ شانسی باشه فایده ای نداره ....![]()
من به صورت آنلاین ثبت نام کردم و پشتیبانیشون تماس گرفت و بعد از چندتا سوال گفت که هزینه اش اینقدر میشه و شماره کارت میدم تا پول رو واریز کنید . که من گفتم به صورت آنلاین نمیشه پرداخت کرد ؟ گفت نمیدونم! می پرسم ، تماس میگیرم . ولی تماسی هم نگرفت . شما چه طور هزینه اولیه رو واریز کردید ؟
زنگ بزن بگو بهم یوزر و پس بده!!!!!!
بعد میتونی واریز کنی آنلاین!!
از قسمت ثبت نام آنلاین سایت، ثبت نام میکنید و بعد یه کد رهگیری بهتون میده. بعد زنگ بزنید ( اگر عجله دارید وگرنه خودشون زنگ میزنن )، بعد بگید به فلان کد رهگیری روی فلان شماره من ثبت نام کردم. بعد یوزر و پسوورد بهتون میدن و تو پنل فن اوا براتون فاکتور صادر میشه. بعد از اینکه شرکت قبلی تخلیه کرد خطتون رو، شما فاکتور رو آنلاین پرداخت میکنید
ابنجا جو بسیار عجیب و مضحکی داره. یکی آنچنان از این شرکت تعریف می کنه که آدم شک می کنه که آیا واقعاً این ISP در ایران قرار داره!و یکی دیگه هم این شرکت رو در حد چیز پایین میاره.
به هر روی، این دنیای مجازیست و در این دنیا، ابداً نباید به حرفهای یک شخص اعتماد کامل کرد و بهتر و عاقلانه است مجموع نظرات ( و نه فقط این انجمن ) را برای تصمیم گیری مد نظر داشت. این روشی است که تا حدودی در این دنیای مجازی کار می کنه ( نه 100 درصد ).
Last edited by shahram83; 28-12-2017 at 19:20.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)