ببنید این قضیه خیلی سادست من نمیدونم چرا بعضیا زورشون میاد قبول کنن خوب یه PC Highend شاید چند برابر یه کنسول نسل فعلی قویتر باشه ولی اصلاً دلیلی بر بهتر بودنش نمیشه چون فاکتور قیمت همیشه دخیله و من خودم طرفدار شدید کنسول ها هستم و فکر میکنم برای بازی بهتر هستن، ولی آنالیز این مسئله بسیار بسیار سادست: از اونجایی تکنولوژی تولید قطعات سخت افزاری روزانه پیشرفت میکنه خوب این مشخصه که GPU که 3-4 سال پیش ATI یا Nvidia برای کنسول ها تولید کردن توانایی GPU که به تازگی این دو کمپانی تولید کردن نداره، همونطور که کارت های گرافیک 3-4 سال پیش توانایی کارت های الان رو ندارن این مسئله در مورد پردازنده هم به همین صورته تقریباً.
حالا یکی ممکنه این سوال رو مطرح کنه که بازیهایی که مولتی پلتفرم میاد پس چرا نسخه PC گرافیک بالاتری نداره؟ جوابش خیلی سادست چون اصلاً این بازیها نمیتونن گرافیک بالاتری از اون چیزی که کنسول ها نمایش میدن داشته باشه و اکثر بازیها اصلاً برای کنسول ها طراحی میشن نه برای PC که به گرافیک بالاتری برسن، مگه اختلافات در جزئیات باشه.
تنها راه مقایسه مقایسه فریم ریت هست ببنید مثلا Xbox360 در یک بازی چه فریم ریتی میده و یه PC Highend چه فریم ریتی، من یسری تست کارت گرافیک اینجا گذاشتم که مدیر محترم زحمت پاک کردنش رو کشیدن، تا بحثی نمونه، مثلا Call of Juarez روی PC Highend در رزولوشن 1080p ممکنه فریم ریتی در حدود 120-130 فریم در ثانیه بده، حالا سوال اینجاست که آیا هیچ کنسولی میتونی در این بازی همچین فریم ریتی بده؟
کاملا تایید میشه ولی با چه تنظیماتی روی 120 فریم اجرا کردید !!!؟؟؟
با فعال کردن AAFF شما امکان نداره بتونی بالای 35 الی 40 فریم بازی کنی !!!
مخصوصا رو درجه ی 16X .
مشاوره برای خرید فقط اینجا :
سلام من دنبال یه هارد واسه xbox 360 م هستم نو شو کجا میفوروشه قیمت 20 و 60 چنده؟ کسی دسته دو نمیفوروشه؟؟

اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید