تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 893 از 3195 اولاول ... 39379384388388989089189289389489589689790394399313931893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,921 به 8,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببنید این قضیه خیلی سادست من نمیدونم چرا بعضیا زورشون میاد قبول کنن خوب یه PC Highend شاید چند برابر یه کنسول نسل فعلی قویتر باشه ولی اصلاً دلیلی بر بهتر بودنش نمیشه چون فاکتور قیمت همیشه دخیله و من خودم طرفدار شدید کنسول ها هستم و فکر میکنم برای بازی بهتر هستن، ولی آنالیز این مسئله بسیار بسیار سادست: از اونجایی تکنولوژی تولید قطعات سخت افزاری روزانه پیشرفت میکنه خوب این مشخصه که GPU که 3-4 سال پیش ATI یا Nvidia برای کنسول ها تولید کردن توانایی GPU که به تازگی این دو کمپانی تولید کردن نداره، همونطور که کارت های گرافیک 3-4 سال پیش توانایی کارت های الان رو ندارن این مسئله در مورد پردازنده هم به همین صورته تقریباً.

حالا یکی ممکنه این سوال رو مطرح کنه که بازیهایی که مولتی پلتفرم میاد پس چرا نسخه PC گرافیک بالاتری نداره؟ جوابش خیلی سادست چون اصلاً این بازیها نمیتونن گرافیک بالاتری از اون چیزی که کنسول ها نمایش میدن داشته باشه و اکثر بازیها اصلاً برای کنسول ها طراحی میشن نه برای PC که به گرافیک بالاتری برسن، مگه اختلافات در جزئیات باشه.

تنها راه مقایسه مقایسه فریم ریت هست ببنید مثلا Xbox360 در یک بازی چه فریم ریتی میده و یه PC Highend چه فریم ریتی، من یسری تست کارت گرافیک اینجا گذاشتم که مدیر محترم زحمت پاک کردنش رو کشیدن، تا بحثی نمونه، مثلا Call of Juarez روی PC Highend در رزولوشن 1080p ممکنه فریم ریتی در حدود 120-130 فریم در ثانیه بده، حالا سوال اینجاست که آیا هیچ کنسولی میتونی در این بازی همچین فریم ریتی بده؟

2. 4 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

کسی نمیدونه هارد کجا میفوروشه ؟ چرا جواب نمبدبن؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ببنید این قضیه خیلی سادست من نمیدونم چرا بعضیا زورشون میاد قبول کنن خوب یه PC Highend شاید چند برابر یه کنسول نسل فعلی قویتر باشه ولی اصلاً دلیلی بر بهتر بودنش نمیشه چون فاکتور قیمت همیشه دخیله و من خودم طرفدار شدید کنسول ها هستم و فکر میکنم برای بازی بهتر هستن، ولی آنالیز این مسئله بسیار بسیار سادست: از اونجایی تکنولوژی تولید قطعات سخت افزاری روزانه پیشرفت میکنه خوب این مشخصه که GPU که 3-4 سال پیش ATI یا Nvidia برای کنسول ها تولید کردن توانایی GPU که به تازگی این دو کمپانی تولید کردن نداره، همونطور که کارت های گرافیک 3-4 سال پیش توانایی کارت های الان رو ندارن این مسئله در مورد پردازنده هم به همین صورته تقریباً.

حالا یکی ممکنه این سوال رو مطرح کنه که بازیهایی که مولتی پلتفرم میاد پس چرا نسخه PC گرافیک بالاتری نداره؟ جوابش خیلی سادست چون اصلاً این بازیها نمیتونن گرافیک بالاتری از اون چیزی که کنسول ها نمایش میدن داشته باشه و اکثر بازیها اصلاً برای کنسول ها طراحی میشن نه برای PC که به گرافیک بالاتری برسن، مگه اختلافات در جزئیات باشه.

تنها راه مقایسه مقایسه فریم ریت هست ببنید مثلا Xbox360 در یک بازی چه فریم ریتی میده و یه PC Highend چه فریم ریتی، من یسری تست کارت گرافیک اینجا گذاشتم که مدیر محترم زحمت پاک کردنش رو کشیدن، تا بحثی نمونه، مثلا Call of Juarez روی PC Highend در رزولوشن 1080p ممکنه فریم ریتی در حدود 120-130 فریم در ثانیه بده، حالا سوال اینجاست که آیا هیچ کنسولی میتونی در این بازی همچین فریم ریتی بده؟
    کاملا تایید میشه ولی با چه تنظیماتی روی 120 فریم اجرا کردید !!!؟؟؟

با فعال کردن AAFF شما امکان نداره بتونی بالای 35 الی 40 فریم بازی کنی !!!

مخصوصا رو درجه ی 16X .

مشاوره برای خرید فقط اینجا :

سلام من دنبال یه هارد واسه xbox 360 م هستم نو شو کجا میفوروشه قیمت 20 و 60 چنده؟ کسی دسته دو نمیفوروشه؟؟
    اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SamGun; 08-09-2009 at 23:04.

5. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

خیلی ممنون که جوابمو میدین واقعا شرمندم کردین!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خیلی ممنون که جوابمو میدین واقعا شرمندم کردین!
    من تو پست قبلی به شما گفتم که اینجا جای مشاوره برای خرید نیست !!

شما میتونی از یگانه ,فتحی و NextGen هارد های 60 و 120 رو تهیه کنی.

هارد 20 دیگه تولید نمیشه و هرچی هست دسته دوم موجوده.

برای بار 60 هزارم !!!!!!!!!!!!

مشاوره برای خرید و قیمت روز فقط اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SamGun; 08-09-2009 at 23:22.

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان شما به مسئله بودجه برای خرید این پ30 های به اصطلاح بهتر فکر کردید؟
    جنس 180 دلاری که میشه 300 تومن تو ایران اون پی30 ها چقدر میشه
    چون تو ایران والدین همچین مخارجی رو برای فرزندانشان خرج نمیکنن(مثل واسه ما)و اگر هم راضی به ایکس باکس یا پی اس 3 شدند بخاطره اینه که تا 3-4 سال بعد مطمئنن مشکلی نخواهند داشت
    ولی قطعات پی30 روز به روز جدیدتر میشه و اصلا نمی صرفه
    یکی دیگه از مزایای کنسول اینه که دستگاه فقط یرای بازی ساخته شده و به همین دلیل از بهترین تکنولوژی در آن استفاده شده و هیچ دنگ و فنگی نداره (مثل کرک و .....)
    ولی پی30 کارهای دیگه به جز بازی انجام می ده و سازندگان قطعات مجبورن بر روی کارهی دیگه به جز بازی تمرکز کنن

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ساختار کنسولها کلا فرق میکنه و طوری ساخته شده که میتونه بازیهای آینده هم اجرا کنه مثلا همین PS3 ، با وجود آمدن بازیهای با گرافیک بالا مثل KZ2 ، UNCHARD 2 و GOD OF WAR3 باز هم سازندها ادعا میکنن که هنوز از تمام قدرت این کنسول استفاده نکردن.. این در حالی هست که ساختار PS3 و کلا CELL مال 5 یا 6 سال قبل هست..

یا همین 360 که همه خیال میکردن عمر خیلی کمتری داره..! ولی با اجرای بازیهای بزرگی مثل RE 5 ، GEOW 2 و ALEN WEEK نشون داد که قدرت خیلی زیادی داره و حالا حالا تا تحول بعد تو بازیها میتونه نیازهای گیمرها رو براورده کنه..

نکته بعدی که دوستان هم اشاره کردن قیمت هست که تو فروش خیلی تاثیر داره..

مثلا با کاهش 100 دلاری تو قیمت PS3 فروش این کنسول نسبت به قبل 1000 درصد افزایش پیدا کرد که جای شگفتی داره یا جایگزینی مدل الیت به جای پرو باعث افزایش 45 درصدی فروش شد که نشان میده قیمت تو بازار جهانی خیلی تاثیر داره...

11. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خیلی ها با سرعت های اسف بار dial up میان برای گرفتن اطلاعات و جواب راجع به 360 بگیرن نه این که حقایق اثبات شده رو دوباره زیر تیغه جراحی و تحقیق ببرن

امین جان
    اون طوری که سازندگان uncharted و مسولین naughty dog اعلام کردن شماره اول این بازی 30 درصد از قدرت output این کنسول و شماره دوم از 100 درصد اون استفاده میکنه

و در مورد فروشش هم تو 2 هفته اخیر طبق اماری که من دارم فروشش خیلی خیلی از قبل هم کمتر شده
    طوری که تو همین هفته که گذشت تو ژاپن که home برای ps3 هست 1000 تا فروخت که یک هفتم امار 7000 تایی فروش 360 بود

=====================================
    دوستان
    من چند صفحه قبل گفتم این بحث رو تمام کنید
    اما همچنان دارید ادامه میدید و تاپیک به کل هم منحرف شده هم شده کل کل

لطفا ادمه ندید

13. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه master-of-soccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    amirhossein ebtehaj

پيش فرض

من بازیای دیگه رو نمیدونم...
    ولی بازیه pes که کانلا مشخصه که از رو نسخه ی xbox اش گرفته شده...
    و بازیه fifa09 رو برو نسخه ایکس باکس اشو با پی 30 ش مقایسه کن می بینی که چه قدر فرق داره ... حالا هر چع قدر هم های کنیش...

بازیهای جدید رو باید با فریموری جدید اجرا کنی (1.5 یا 1.6) و به احتمال زیاد فریموری شما قدیمی هست و بازیهای جدید رو اجرا نمیکنه..
    حالا من چیکار کنم؟؟؟
    Last edited by master-of-soccer; 09-09-2009 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خب دیگه دوستان بهتره این بحث رو تمومش کنیم تا تایپک از اینی که هست بیشتر منحرف نشه .

حالا من چیکار کنم؟؟؟
    شما کاره خاصی نباید انجام بدی !! فقط دستگاه رو بردار ببر Next Gen یا فتحی بده اونجا واست iXtreme رو 1.6 کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •