تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 892 از 1805 اولاول ... 3927928428828888898908918928938948958969029429921392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان خدمت رسيدم تا چند نكته رو شرح بدم :

اگر خاطرتون باشه قبلا و موقعي كه هنوز طرح هاي نامحدود بود , در كنارش مي اومدند طرح هاي حجمي و محدود رو نير ارائه ميدادند .
    مثل همين طرح بعثت ( 3 مگ و سرعت دانلود تا 370 حتي از سرور هاي خارجي )
    طرح طلايي و نقري و برنزي هم همه (‌3 مگ ) . فقط از لحاظ مقدار حجم باهم تفاوت قيمت داشتند .

اون زمان پينگ خوب بود و مشكل زيادي نداشتيم.
    ساعت دانلود از 12 تا 7 صبح بود .
    هر گيگ حجم اضافه فكر كنم هر گيگ 2 هزار تومن بود ( دقيق يادم نيست )

از اون زمان تا به حال بيشتر از 3 سال گذشته .
    همون تجهيزات هنوزم هم هستش . تعداد كاربرها هم همون مقدار حالا كمي بيشتر .
    من موندم چرا (‌خدايش چرا ) بعد از 3 سال به جاي پيشرفت و بهبود شرايط هر روز ( باور كنيد هر روز كه نه هر لحظه ) مخابرات داره پس رفت ميكنه و از كيفيت ميزنه !؟
    آيا بعد از سه سال كه ميليارد ها تومان سود مخابرات كرده سير نشدند از دل و دزدي ؟ يك وجب وجدان داشته اند كه همون پولي رو كه از ما ميگرن به اسم خدمات اينترنت پر سرعت واقعا در همين راه خرج و استفاده كنند !؟
    آ
    بعد از سه سال به جاي اينكه تجهيزات رو به روز كنند كه باعث كاهش هزينه ها در تعمير و نگهداري خطوط قديمي بشه و هم اينكه خدمات رو بهتر ميكنه ولي همچنان همون آش و همون كاسه .

قبلا توي شركت بيمه ايران مشغول به كار بودم .
    يك روز نبود كه به خاطر قطع بودن خطوط مخابرات و يا هزار و يك بمبل ديگه خون دل نخوريم .
    سامانه قطع ميشد . طرف هم ميخواست ماشينش رو بيمه كنه . ميگفتيم سامانه قطع هستش . حالا بنده خدا اگر همون روز بيمه اش رو صادر نميكرديم و ميرفت تصادف ميكرد كي ميخواست جواب بده‌؟
    ميرفتيم بانك پول واريز كنيم ------> سايت قطع ـة
    كافي نت واسه ثبت نام يا هر كار ديگه -------> سايت قطع ـة
    امور مشتركين -----> سامانه قطع ـة

اين سري حرف ها رو نبايد به امثال ملك جعفريان گفت . چون اونا خيلي كوچك تر از هستند كه بخوان اين چيز ها رو درك و از وجدان خودشون ناراحت بشند .
    اين مملكت ما خيلي نماز و روضه و خيلي از كارهاي واجب ديگه انجام ميدند ولي اون روي سكه شون تلافيش رو سر بنده خدا خالي ميكنند .

انشا... به راه راستـــ هدايت شند . چون اون دنيا ( اگر باشه ) بايد به خيليــــ ها جواب پس بدند .

ممنون از دوستان براي خوندن مطلبم .

2. 8 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام مهندس
    فکرکنم هستین اقا چرا ازظهریک سری ازاکانت ها رو512 محدود شدن؟
    مشکل فنی هستش؟

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان خدمت رسيدم تا چند نكته رو شرح بدم :

اگر خاطرتون باشه قبلا و موقعي كه هنوز طرح هاي نامحدود بود , در كنارش مي اومدند طرح هاي حجمي و محدود رو نير ارائه ميدادند .
    مثل همين طرح بعثت ( 3 مگ و سرعت دانلود تا 370 حتي از سرور هاي خارجي )
    طرح طلايي و نقري و برنزي هم همه (‌3 مگ ) . فقط از لحاظ مقدار حجم باهم تفاوت قيمت داشتند .

اون زمان پينگ خوب بود و مشكل زيادي نداشتيم.
    ساعت دانلود از 12 تا 7 صبح بود .
    هر گيگ حجم اضافه فكر كنم هر گيگ 2 هزار تومن بود ( دقيق يادم نيست )

از اون زمان تا به حال بيشتر از 3 سال گذشته .
    همون تجهيزات هنوزم هم هستش . تعداد كاربرها هم همون مقدار حالا كمي بيشتر .
    من موندم چرا (‌خدايش چرا ) بعد از 3 سال به جاي پيشرفت و بهبود شرايط هر روز ( باور كنيد هر روز كه نه هر لحظه ) مخابرات داره پس رفت ميكنه و از كيفيت ميزنه !؟
    آيا بعد از سه سال كه ميليارد ها تومان سود مخابرات كرده سير نشدند از دل و دزدي ؟ يك وجب وجدان داشته اند كه همون پولي رو كه از ما ميگرن به اسم خدمات اينترنت پر سرعت واقعا در همين راه خرج و استفاده كنند !؟
    آ
    بعد از سه سال به جاي اينكه تجهيزات رو به روز كنند كه باعث كاهش هزينه ها در تعمير و نگهداري خطوط قديمي بشه و هم اينكه خدمات رو بهتر ميكنه ولي همچنان همون آش و همون كاسه .

قبلا توي شركت بيمه ايران مشغول به كار بودم .
    يك روز نبود كه به خاطر قطع بودن خطوط مخابرات و يا هزار و يك بمبل ديگه خون دل نخوريم .
    سامانه قطع ميشد . طرف هم ميخواست ماشينش رو بيمه كنه . ميگفتيم سامانه قطع هستش . حالا بنده خدا اگر همون روز بيمه اش رو صادر نميكرديم و ميرفت تصادف ميكرد كي ميخواست جواب بده‌؟
    ميرفتيم بانك پول واريز كنيم ------> سايت قطع ـة
    كافي نت واسه ثبت نام يا هر كار ديگه -------> سايت قطع ـة
    امور مشتركين -----> سامانه قطع ـة

اين سري حرف ها رو نبايد به امثال ملك جعفريان گفت . چون اونا خيلي كوچك تر از هستند كه بخوان اين چيز ها رو درك و از وجدان خودشون ناراحت بشند .
    اين مملكت ما خيلي نماز و روضه و خيلي از كارهاي واجب ديگه انجام ميدند ولي اون روي سكه شون تلافيش رو سر بنده خدا خالي ميكنند .

انشا... به راه راستـــ هدايت شند . چون اون دنيا ( اگر باشه ) بايد به خيليــــ ها جواب پس بدند .

ممنون از دوستان براي خوندن مطلبم .
    با سلام
    دوست عزیز خیلی ممنون از لطف و ادادت شما مگر همه چیز در ping خلاصه میشود چشم ping شما را هم حل میکنیم
    مگه هر چی و هر سرویس قطع شود سرویس مخابرات قطع میشه مگه مخابرات جند وقته سرویس adsl ارائه میدهد حدود 3 سال و نیم
    مهندس حان روز اول 100 هزار تا مشترک نداشتیم از یکی شروع شده ا به اینجا رسیده خجم خریدن از زیر ساخت هزینه سنگین خودش را داره و .....
    بازم ما صبوریم و بدنبال این هستیم که با هم فکر و مساعدت و پیشنهاد های شما مشکل را رفع کنیم
    درود بر شما

5. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام مهندس
    فکرکنم هستین اقا چرا ازظهریک سری ازاکانت ها رو512 محدود شدن؟
    مشکل فنی هستش؟
    شماره سرویس پیامک بشه تا بررسی کنم خبر ندارم

7. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

ایشون مهندس نیست! حالا ببینین من کی بهتون گفتم. باز بعضی ها بیان 1 ساعت باهاش سر و کله بزنن. نتیجه اش فقط هدر رفتن وقت طلای خودتونه!

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نه داداش آپدیت مودم اگه درست همون Firmware مخصوص خودشو زدی هیچ مشکلی نداره و هیچ ربطی هم به سرعتت نداره کلا امروز سرعت داغونه تا چند ساعت پیش که هیچ سایت خارجی هم باز نمی شد حتی گوگل
    بررسی میکنم چرا سرعت بر روی 512 هست

10. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ایشون مهندس نیست! حالا ببینین من کی بهتون گفتم. باز بعضی ها بیان 1 ساعت باهاش سر و کله بزنن. نتیجه اش فقط هدر رفتن وقت طلای خودتونه!
    از شما هم تشکر میکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز به شماره من زنگ بزنید تا مطمئن شوید

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

آقای جعفریان دیشب به من گفتید دو هفته دیگه طرح جدید میاد اونو بگیر،
    اولا شما چه جای اعتمادی باقی گذاشتین؟ لابد باز رفتین یه اسم در آوردید مثلا طرح یاقوت با فلان گیگ در ماه و سرعت خیلی عالی(؟) شبانه رایگان، خدا تومن یه چیزی مثل همین طرح هایی که الان دارید، که در این صورت طرح ندید سنگین ترید.
    ثانیا گیریم اون طرح هاتون هم ابتدا عالی باشند وقتی سابقتون با طرح های قدیمی خرابه اونا هم بعد یه مدت افتضاح میشند

14. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام اقای جعفریان اینترنت من شبا صدبار قطع میشه اگه بشه شمارتون رو به من بدبد تا بهتوت شمارمو بدم اگه لطف کنید یه بررسی کنید.

16. این کاربر از malavan.gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •