من چند روزیه که این بازی رو شروع کردم ! بازی جالبیه
من چند روزیه که این بازی رو شروع کردم ! بازی جالبیه
برید کنار استاد اومد![]()
یادمه سومین روزی که بازی relase شد من خریدم . مدرکشم هست برید صفحات وسط رو ببینید ..
به هر حال توی یه بازی Open World گیم پلی مهمه . بعد گرافیک و ... گرافیک بازی که خیلی خوب کار شده . گیم پلی هم بله مثل vice city بود .
شاید ایشون توی وایس سیتی پک ریخته بودن .
1- کجا تو وایس سیتی رستوران بود
2- کجا تو وایس سیتی تخت خواب و خونه بود
3- کجا تو وایس سیتی تلویزیون بود
4- کجا تو وایس سیتی موبایل بود .
5- کجا تو وایس سیتی پارکینگ جلوی در بود .
6- کجا تو وایس سیتی بعد سوار شدن موتور کلاه میذاشت .
7- کجا تو وایس سیتی فیزیک خفن داشت . به طوری که ماشین خط میافتاد معلوم میشد .
8- کجا تو وایس سیتی از شیشه جلوی ماشین پرت میشدید .
9- کجا تو وایس سیتی میشد شنا کرد
10 - کجا تو وایس سیتی میشد سوار تاکسی شد
11 - کجا تو وایس سیتی میشد به گدا پول داد .
12 - کجا تو وایس سیتی میشد توی پارک ورزش کرد
13 - کجا تو وایس سیتی ... ؟
بازم بگم ؟
game spot چرا به این بازی 10 داد ؟ به خاطر اینکه وایس سیتی بهتر بود ؟
در کل معلوم شد که شما زیاد gta بازی نکردید
منم وتی پست ایشون رو دیدم کپ کردم GTA IV کجا و وایس سیتی کجا مثل اینکه یکی بخواد F1 Race میکرو رو با Gran Turismo 5 مقایسه کنه...
آخه اگه وایس سیتی بهتر بود که باید در راک استار رو گل می گرفتن می رفتن پی کار و زندگیشون معلومه که وقتی نسخه های جدید تر میاد پیش رفته تر میشه حالا ممکنه توی دو تا نسخه پی در پی یه همچین نظر های داد ولی بازی اوایل دهه حاضر رو نمیشه با بازی محصول 2008 مقایسه کرد. منم خواستم جوابی مشابه جوابی که تو دادی بدم دیدم که اصلا ارزش نداره وقتم رو تلف کنم ترجیح دادم نا دیده بگیرم. حرف ایشون رو چون به قول خودت احتمالا این دوستمون GTA IV بازی نکرده
سلام . یه چند تا سوال .
این قضیه تو پارک ورزش کردن چه جوریه ؟
این 1 میلیون دلاری که با تموم کردن مراحل به دست آوردیم کجا خرجش میکنه ؟
بعد از اتمام مراحل نیکو چند تا خونه داره ؟
جاهای تفریحی به جز بولینگ ، بیلیلارد ، دارت ، شو ، هلیکوپتر سواری و رستوران ها کجاست ؟
اینترنتی که براش میمونه فقط به درد دوست دختر پیدا کردن میخوره ؟ البته اونم دو تا موردش جواب میدن ! واسه همه همینه ؟
GTAIV چند تا پیشرفت خیلی خوب داشت مهمترین تغییرش همون داستانش هست که انصافا ترکوند دیگه و همچنین موبایل و اینترنتش رو هم خیلی زیبا وارد بازی کردند و سیستم ذخیره بازی هم خیلی بهتر شد که یه مرحله رو رفتی خود به خود سیو می کنه رانندگی با ماشینش هم خیلی بهتر شده خوب این همه پیشرفت چی می خوایم دیگه لول
1.تو جاهایی از شهر زمین بسکتبال هست
2.هر جا دلت خواست
3.چهار تا
4.تو نقشه تابلو هست یه بار استارت بزن!
5.بله-مورد دیگش چک میله-خرید ماشین -ولگردیو....ودختر بازی!
------------------------------------------------------
من که سه باره میبرمش آخر (به خاطر فشاری که کامپیوترم میارم هر وقت دلش میگیرهویندوز میپره بعد همه چی کشک)
نمیدونم دوستمون چه طوری این حرفارو میزنه من که کاملا مخالفم(boose ....)
راستی یه چیز عجیبی بگم .
این بازی کلا یه جورایی عجیبه .
با یه رم ddr 1 یک گیگ ، مادر بورد خیلی قدیمی و ویندوز xp sp3 یک سال پیش بدون افت فریم ( با کلی نرم افزار ) اجرا میشد . الان با رم DDR 2 دو گیگ ، ویندوز ویستا کلی افت فریم داره![]()
سلام دوستان چطور میشه با دسته ی 360 تو این بازی بوق زد ؟!!! من همه ی دکمه هاش رو امتحان کردم اصلا نمیشه ؟
من گذاشتم مال خودم رو روی Thumb سمت چپ همون آنالوگ رو فشار می دادم سیگنال می زد. من برای گیم پد خودم Devdata جالبی نوشتم
سلام دوستان
بازی GTA IV رو نصب کردم اما یواش هستش
این مشخصات سیستمم هستش به نظرتوتن نمیکشه یا مشکل از جای دیگس؟
سی پی یو AMD 620 X4 2.6
رم 2 گیگ
گرافیک ATI 4550 1gig
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)