سلام رفیق حالت خوبه که انشالله
ماده 37.
بند1- اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي و پانكراس معاف دائم.
سلام رفیق حالت خوبه که انشالله
ماده 37.
بند1- اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي و پانكراس معاف دائم.
دوستان از آموزش پرورش هم باید نامه بگیرم واسه خدمت ؟؟ و با خودم ببرم ؟
سلام
من ساکن بابل هستم به نظرتون برای تقسیم کدوم نیرو برام بهتر هست؟ نیرو انتظامی یا ارتش؟ میخوام نزدیک تر باشم به بابل. چون اشنا دارم میتونم محل آموزشی رو تغییر بدم. تک پسر هم هستم
همونو ببر کافیه. خوب اینایی که نوشتی باشه همرات بهتره البته پرینت ثبت نام نمیخواد اما برگه سبز و برگه سفید مهمه که همرات باشه.
سلام.
والا مرزن آباد چالوس یه پادگان اموزشی نیرو انتظامی هست.ولی اگه اشنا داری برو اونجا که بعد بیوفتی شهر خودت.حالا اگه شهرتون ارتش هم داره که یه کاری کن بیوفتی مثلا 01.
شهرتون چه نیروهایی داره و از چه نوعی(هوایی -زمینی-..)
والا به نظر من با توجه به اینکه اشنا دارید اگه بتونید بیافتید نیروی دریای ارتش بعدا راحت تر میتونید شهر خودتون خدمت کنید البته اموزشیش فکر کنم یکمی سخت باشه
فکر کنم شما دیپلمه باشی.
شما یه سر برو دبیرستان یا پیش دانشگاهیت و یه معرفی نامه برای نظام وظیفه بگیر.قبلا که میفرستادن شخصا بری اموزش پرورش.حالا یه سر برو اونجا.
دوستان که با مدرک دیپلم رفتن خدمت یه کمکی به این دوستمون بکنن.
من الان کد مرزن آباد چالوس خوردم فقط شک دارم بین اینجا و 01. چون توی بابل فقط سپاه و ستاد ناجا هست به این خاطر میگن! پس نیرو انتظامی باید بهتر باشه البته بابلسر نیرو دریایی ارتش داره ولی مثل اینکه فقط دیپلمه میگیرن مثل سپاه بابل!
اخه ارتش توی بابل ستاد نداره بابلسر هم دیپلمه میگیره مثل اینکه!
عزیز آموزشی اصلا مهم نیست ، فکر یگانت باش که ماهها قراره توش خدمت کنی
نیرویی برو که تو شهرتون یا نزدیک بهش یگان داشته باشه
بچه ها من آموزشی 01 افتادم. ساکن استان تهران و لیسانس هستم. چقدر احتمال داره یگان بیفتم همین اطراف تهران؟
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)