جواب:
7- حرف حساب جواب نداره.!!!آخه سوال تخصصی و دارای پیام به ذهنم نمی رسد.!!!شما ببخشید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.
1- شما از چه غذایی خوشتان می آید؟
2- آیا در دوران مدرسه یا دانشگاه درسی بوده که ازش بدتون بیاد ولی بعد به خاطر معلم اون درس چون مثلا مهربون بوده و خوب درس می داده از اون درس خوشتان بیاید؟(پیامش اینه که معلم میتونه رو علاقه ی آدم رو درس تاثیر بزاره!)
3- نظرتون را در مورد موارد زیر بگید و بگید ما با داشتن هر کدوم از اینا به چی می توانیم دست پیدا کنیم؟(خود جواب شما یه نوع پیامه دیگه)
1- محبت
2- اتحاد ملی
3- انسجام اسلامی
4- تلویزیون و رادیو و رایانه هر کدام چقدر می تواند مضر یا مفید باشد؟چقدر اهل تلویزیون هستید؟(خود جواب شما یه نوع پیامه دیگه)
5- تا حالا چند بار شده که دارید تلویزیون نگاه می کنید و بعد یکدفعه شعری به ذهنتان رسیده؟
6- بیشتر در چه قالبی شعر میگید؟
7- در این رابطه بعد از خداوند به ترتیب 3 نفر را که خود را مدیون آن ها می دانید که این استعداد شاعری را در شما تقویت کردند را بنویسید؟از بین معلمان یا دبیران یا استادان دوره مدرسه یا دانشگاه هم 2 نفر را ذکر کنید؟
8- سوالام از دفعه قبل بهتر شده؟بهترین و مزخرفترین سوال این دوره کدام بود؟چرا؟(به امید اینکه به کمک شما سوالام بهتر شود؟
1- خورشت قورمه سبزی که اتفاقا امروز هم خورده ام
2- آره در دوران دوم دبیرستان ودرس ریاضی و معلم خوبش آقای شیرزادی
3- ما با عشق و محبت واتحاد ملی و انسجام اسلامی به دور از شعارهای تو خالی وبا کمر همت بستن می توانیم به فردایی بهتر و زندگی شیرین تر دست یابیم .
4-هر رسانه ای با هدف روشنگری و گشودن افق های تازه پیش روی بشر اختراع شده و به خودی خود نمی تواند مفید یا مضر باشد این نوع نگرش و استفاده ما از این رسانه است که مفید یا مضر بودن آنها را تعیین می کند. من فقط تعداد معدودی از سریال های ایرانی را می بینم و شبها وقت من بیشتر در اینترنت می گذرد.
5- سوژه های زیادی تا کنون از تلویزیون گرفته ام چون شاعر و طنز پرداز معمولا به شکار سوژه می رود.
6- در تمام قالب های شعر فارسی بجز سپید شعر گفته ام( غزل – دوبیتی – رباعی – قطعه – چهار پاره- نیمایی- بحر طویل- مستزاد و ..)
7- همانطور که در معرفی خود در سایتم( آوای خیال) گفته ام :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون چیزی که باعث شد مُخم تکون بخوره ومیزان شعر خون من را بالا ببره تکون خوردن بم بود (1382) . باور کنید مُخم مثل بم لرزید و هی ازش شعر تراوش کرد. البته شاید اثر این زمین لرزه در به کار انداختن موتور مغزم بی ارتباط با رشتۀ تحصیلی ام که زمین شناسی است نبوده !! خدا می دونه .این تراوشات ادیبانه هنوز ادامه داره و.........
8- هر سوالی در نوع خودش جالبه ومن هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم که سوالات عزیزان را مزخرف بدانم.