سلام
یعنی 881 مصرف کردید و 143 مگ از حسابتون کم شده
البته با توجه به بازه مصرف نباید حجمی ازتون کم میشده!
سلام
یعنی 881 مصرف کردید و 143 مگ از حسابتون کم شده
البته با توجه به بازه مصرف نباید حجمی ازتون کم میشده!
متاسفانه این اتفاق برامنم افتاده درحقیقت هنوز همون 1تا6 رایگانه
همون دیگه، قبل از ساعت 7 چرا کم شده، بر چه مبنایی، نکنه بعداز ساعت 6 کم میکنه؟
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
1:تا جایی که من میدونم هنز 1 تا 6 هست! یعنی سر این موضوع با نمایندگی صبانت به مشکل خوردم!
2:ساعت سرور صبانت 15 دقیقه عقب هست! یعنی کاربرانی که فکر میکنن از ساعت 1 تایم رایگان هست و شروع به دانلود میکنند، دارند از ترافیک خودشون خرج می کنند!
حالا فرض کنید 5000 نفر، هر کدوم فقط 200 مگ دانلود کنند، روزانه چیزی حدود 4 میلیون سود اضافی به شرکت میده! البته باید اسم این پول رو چیز دیگه ای گذاشت که حرام هست!
(حداقل نمایندگی ارومیه که اینطور هست! دقیقا 15 دقیقه عقب هست!)
3: تازه امروز رفتم خطم رو تخلیه کنم، ازم هزینه تخله گرفتن!حدود 7 8 ساله ADSL دارم، ولی اولین بار بود هزینه تخلیه میدادم...
توی این اطلاعیه که تاکید کردن در تمامی استان ها از تاریخ 16 ام شهریور 2-7 خواهد شد .
الان اینکه به این شکل اطلاعیه مهم میدهند بعد برای همه اعمال نمیکنند جای سوال داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سرعت کسی کم نشده دوباره ؟
برای من از دیشب با سرعت 928 kb/s وصل میشه
صبانت نمیدونم چرا دنده عقب داره میره هی ؟
برای اون قرعه کشی خرداد ماهش نزدیک 1 ماه و نیم سرعت روی 4 مگ بود بعد قرعه کشی انجام شد رفت دو هفته مونده تا ماه رمضون سرعت رو آورد روی 1 مگ .
واسه من که کرجم و 512 گرفتم خداییش سرعتش خوبه، تو روز رو 2مگ بستن فایل دانلود میکنم سرعت تا 240k میره، فقط مشکل حجمشه که مث چی حجم میخوره
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
دوستان از چه سایتی ریزمصرف را مشاهده می کنید؟
سمت ما تو كرج كه افتضاح هست اينترنت شبانه ... روزانه هم متوسط هست 1 مگ گرفتم 2 مگ داده شده
سرعت شبانه بين 40 تا 60 هست ...
دوستان شما چطور هستيد تو شب ؟
فك كنم بايد برم جاي ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)