درود به همگی
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه
اگه تنظیمات مودم رو عوض کنم و به جای سرعت 512 یرعت 2 مگ بنویسم سرعت دانلودم بیشتر میشه ؟
اصلا راهی وجود داره که از نهایت پهنای باند خودت استفاده کنی ؟
درود به همگی
ببخشید شاید سوالم مسخره باشه
اگه تنظیمات مودم رو عوض کنم و به جای سرعت 512 یرعت 2 مگ بنویسم سرعت دانلودم بیشتر میشه ؟
اصلا راهی وجود داره که از نهایت پهنای باند خودت استفاده کنی ؟
سلام.
از مخابرات adsl گرفتم حالا چندتا سوال دارم:
1- چطور راهش بندازم؟(128-1ماهه 4g هستش)
2- ساعات دانلود رایگان چه وقت هست؟
3- سرعت 128 چطوره؟
باسپاس....
سلـام دوستان
اینترنت ما تازه دیروز وصل شده ولی به یه مشکلی برخورد کردم . دیروز داشتم با وایرلس وبگردی میکردم اومدم اسم وایرلسو عوض کنم نت پریـد . نمیدونم شاید تنظیمات دیگه ای هم دستکاری شده باشه یادم نمیاد :( . الان وصل میشه ولی چراغ اینترنت بعد از چند تا چشمک خاموش میشه و اون پایین گوشه تسکبار ایکون زرده میاد . چند بار هم تنظیمات مودم رو ریست کردم و دوباره تنظیم کردم ولی درست نشد . خواهش میکنم کمک کنید .![]()
دوستان تهران منطقه مخبراتی مدنی اگه اشتباه نکنم پیشمارمون 8895 هست برای سرعت 512 چه شرکتی پیشنهاد میدین
دوستان این مشکل حل شد خوشبختانـه ولی یه مشکل جدید پیش اومده . من الان وقتی با local area conncetion میخوام وصل شم همون مشکل بالاس ولی وقتی کانکشن ppoe رو اجرا میکنم وصل میشه علامت زرد رنگ پایین پاک میشه و درست کانکت میشه ! . الان وقتی بخوام رو کامپیوتر دیگه ای اینکارو انجام بدم ( حالت ppoe ) میگه بوزر پسورد در حال استفاده هست یعنی دارم رو لپتاپ ازش استفاده میکنم . حالا چیکار کنم بتونم رو هر دو سیستم به نت وصل شم ؟؟؟
بهترین isp که بشه باهاش بیشترین حجم شبانه رایگان دانلود کرد کدومه؟
پارس که نیست چون با 1 مگ نهایتا 3 گیگ میشه دانلود کرد
من وایرلس مودم رو فعال کردم و وقتی با گوشی سرچ میکنم پیداش میکنه و کانکت میشه ولی نمیدونم چرا صفحه باز نمیکنه !!!؟؟!؟
سلام
دوستان بهترین ارائه دهنده سرویس نامحدود کدوم شرکته که حداقل سرعت دانلودش روی 30 باشه.
برای یکی از آشناها میخوام بگیرم چون زیاد بلد نیست استفاده کنه نمیشه حجمی گرفت یدفعه میبینی یروزه همه حجم رو تموم کرد.
با سلام
دوستان عزیز خود قضاوت کنند ؛ در زیر لینک سازمان فناوری اطلاعات ایران را قرار دادم که نتیجه تست سرعت کاربران شرکت های مختلف اینترنتی هست که از سرعت 64 ک شروع میشه تا سرعت 512 ک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)