تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 892 از 940 اولاول ... 392792842882888889890891892893894895896902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پچ کامل برای بازی فوتبال Pes 2009
    ساخته شده توسط
    Sky-Tech Patch 3.0 by FabioFBI & Everton1987™ With Installer
    همراه با گزینه نصب
    عجب اديتور جالبي بوده طرف.اين همه تغييرات داده هنوز شماره رونالدو با كاكا رو نتونسته درست كنه.ضمنا دوست عزيز بهتر بود لينكهاي دانلود رو به حالت spoiler در مي آوردي كه ظاهر صفحه اينقدر بهم نخوره.scroll موسم خراب شد تا پستت رو رد كردم...
    آقا اسم پوشه رو عوض کردم به KONAMI درست شد ! {چون اسم پوشه ET بود نمیشناخت فایل cv0f رو } عجب جماعت مریضی ! واسه خودش اسم پوشه عوض میکنه
    بازم برو خدارو شكر كن فقط اسم پوشه عوض شده.اكثر شركتهاي ايراني انقدر اسم و آرم شركتشون رو ميذارن تو بازي كه موقع بازي كردن نمي دوني داري چكار ميكني فقط يه توپ ميبيني كه ميره اينور اونور!
    سلام
    من پچهارو که دانلود کردم موقع نصب ارور میده
    میدونم که باید install orignal رو دانلود کنم ولی با این اینترنت لاک پشتی که نمیشه
    اون پچها رو هم به خاطر این تونستم دانلود کنم که قابلیت ادامه دانلود داشت(که رپیدشیر نداره)
    اگه میشه یکی از دوستان که install orignal رو دانلود کرده اونو تو یه جایی(مثل پرشین گیگ) آپلود کنه که ما دیال آپی ها هم بتونیم دانلودش کنیم
    خیلی ممنون
    عزيزم نيم ساعت بري كافي نت همه رو مي توني دان كني.منم تبعيدم به دايل همه رو تو كافي نت دان كردم.برا خودت ميگم راحتتري كه...
    از همه مهم تر پست هایی که میدیم رو خوب مطالعه کن کاملا مشخص هست حوصله خوندن مطالب رو نداری وگرنه به جان خودم پست ها به قدری واضح هستند که کاملا روند کار مشخص هست من نمی دونم چرا شما نمی تونید کنار بیایید باهاش اگه عجله نکنید و به ترتیبی که گفته شده کار ها رو انجام بدید می تونید یکمی اعتماد به نفس داشته باشید
    درسته دوستان.فكر كنم يه بار ديگه كسي سوال كنه با اين پچ چكار كنم آرمين با كله بره تو مانيتور از عصبانيت(شوخي...)
    دوستان اما خدايي كاملا واضحه و بارها هم توضيح داده شده.شما اون صفحه 701 رو تو هاردتون سيو كنين تا هنگام مراحل كار مرحله به مرحله بهش مراجعه كنيين تا از سردرگمي دربياين.
    Last edited by mohammad_87; 12-08-2009 at 00:22.

2. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور.
    سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
    خیلی لازمه!!!!!
    فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز krauser جان من بالاخره موفق به دانلود كامل پچ سه گانه شما شدم اما كلي گشتم تا نحوه كارش و نصبش رو پيدا كنم اما چيزي پيدا نكردم ميشه راهنمايي كنيد؟ هر چند ميدونم كه حتما تا به حال چند بار گفتيد

دوست عزيز krauser جان من بالاخره موفق به دانلود كامل پچ سه گانه شما شدم اما كلي گشتم تا نحوه كارش و نصبش رو پيدا كنم اما چيزي پيدا نكردم ميشه راهنمايي كنيد؟ هر چند ميدونم كه حتما تا به حال چند بار گفتيد
    krauser جان پيدا كردم مرسي تمام آموزشها تكميل و قيق بود با تشكر از زحمات شما

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

11

سلام.. لطفا آخرين سيو آپشن فايلو ميخوام ..... مرسي

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر سه تا رو می ریزید توی یک پوشه پارت 1 رو اجرا می کنید پوشه ای به نان کیت سرور توی مسیر نصب بازی اکستراکت میشه به داخل پوشه کیت سرور می رید و فایل setup رو اجرا و نصب می کنید والسلام

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اساتيد محترم من پچ سه گانه krauser رو با موفقيت نصب كردم اما وقتي ميخوام فايل setup رو اجرا كنم wrong ميده در قسمتي كه بايد فايل اجراي بازي رو انتخاب كنم.ضمنا من قبلا پچ هاي GCPbuild20 و GCPbuild21_update رو نصب كردم

داره خودمونی میشه bazazan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزيزم نيم ساعت بري كافي نت همه رو مي توني دان كني.منم تبعيدم به دايل همه رو تو كافي نت دان كردم.برا خودت ميگم راحتتري كه...
    منم میدونم تو کافی نت راحت میشه دانلود کرد ولی مسئله اینه نمی تونم برم کافی نت

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام.. لطفا آخرين سيو آپشن فايلو ميخوام ..... مرسي
    ميشه جواب بديد ؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز آپشن فایل عمومی برای PES 2009 وجود نداره چون هرکس از یک ورژن استفاده می کنه منظورم از ورژن فایل هایی مثل cv0f و ورژن های پنجگانه بازی هست که هر کدوم اپشن فایل مخصوص خودشون رو ساپورت می کنم به طور مثال من چند وقت پیش یه آپشن فایل درست کردم که نقل و انتقالات تابستان توش بود ولی فقط به درد اونهایی می خوره که آخرین cv0f رو دانلود کرده باشند چون آپشن فایل من بر اساس اون هست و اگه کسی cv0f آخری رو نداشته باشه اصلا نمی تونه استفاده کنه از اون آپشن. معمولا دیگه درخواست اپشن فایل به صورت تکی توی بازی PES 2009 بی معنی شده. آپشن فایل ها داخل پچ ها ارائه میشن چون عمومی نیستن

اساتيد محترم من پچ سه گانه krauser رو با موفقيت نصب كردم اما وقتي ميخوام فايل setup رو اجرا كنم wrong ميده در قسمتي كه بايد فايل اجراي بازي رو انتخاب كنم.ضمنا من قبلا پچ هاي GCPbuild20 و GCPbuild21_update رو نصب كردم
    کرک 1.20 رو ریختی؟ اگه آره احتمالا پچ های قبلی باعث شده که این مشکل پیش بیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كرک 1.20 رو ریختی؟ اگه آره احتمالا پچ های قبلی باعث شده که این مشکل پیش بیاد
    بله كرك 1.20 رو ريختم و كرك 1.40 هم بعدا دانلود كرئم و ريختم.ميشه راهنمايي كنيد چكار كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •