لوکیشنمو درست نشون میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لوکیشنمو درست نشون میده
من هم اصلا قطعی ندارم ولی تا دلت بخواد مشکل پبنگ دارم
2:
![]()
یه سوال با ارایه ی کارت دانشجویی چند در صد تخفیف می دهند؟
پس مشكل از مخابرات اينجاست، فكر ميكردم مخابرات تبريز هم همچين مشكلاتي داشته باشه. جالبه من هر مشكلي كه داشته باشم مشكل پينگ ندارم، درسته كلا پينگِ مخابرات هميشه بالاست ولي نوسان شديد نداره يعني من چه صبح اول وقت چه در ابتداي ساعات رايگان يه سرور رو پينگ كنم تقريبا زمان پينگ تفاوتي نميكنه شايد 20ms فرق داشته باشه كه از نظر من بدون نوسان محسوب ميشه
ممنون از پيام و حسين
ببخشید این پینگ پینگ که میکنین قضیش چیه؟مگه چیز مهمیه؟مثلا تو دانلود فایل تاثیر داره؟بالاتر باشه سرعت دان میاد بالا؟در ضمن من چطوری برم پینگم رو ببینم؟دیگه شرمنده اگه سوال ابتدایی بود![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بخون دستت میاد
جریان اینکه میگفتن کلا محدودیت حجمی برداشته میشه و همه ی سرویس ها نامحدود میشه چی بود ؟؟؟
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
سازمان تنظيم مقررات راديوئي بعد از چند سال يهو از خواب خرگوشي بيدار شد و خبري رو منتشر كرد مبني بر اينكه اگه شركتي سرويسي رو با ضريب اشتراك 1 به 10 بفروشه نبايد براي اون 10 كاربر محدوديت بذاره ولي اگه كاربري سرعت دانلود بالا بخواد شركت موظف به ارائه پهناي باند مورد نياز كاربر با ضريب اشتراك پايينتر هست
اندر مزاياي اين طرح :
مثلا پهناي باند 128 كيلوبيت رو اگه بين 10 نفر Share كنيم به هر نفر ميرسه 12/8كيلوبيت كه با اين پهنا ميشه با سرعت 1/6كيلوبايت در ثانيه دانلود كرد، فكر نكنيد اين سرعت كمه چون بنا به فرموده جناب وزير ارتباطات همين مقدار سرعت براي كاربر خانگي كافيه و به عبارت خودموني تر از سرمونم زياده!!!
خجالت هم خوب چيزيه اسم اينم گذاشتن اينترنت پرسرعت!!!
Last edited by urumchi; 18-09-2011 at 02:16.
پینگ در دانلود تاثیر خیلی کمه داره
پینگ تقریبا در خیلی چیزها تاثیر داره که کمترینش دانلود هست
سرعت لود صفحات چت کردن و بازی آنلاین چند نمونه کاربردش هست
که هرچقدر کمتر همانقدر بهتر
تو ایران یه طرح اجرا بشه چند سال زمان میبره
تازه زمانی که دست دولت باشه اینطوری
حالا دست شخصی هست خودت حساب کن
راستی سرعت دانلودم الان 35 تا 70 متغییره از سرور دانلودها
بچه ها پارس اومده سرویسهای نامحدود داده
با قیمتهای عالیه
ببینید :
![]()
Last edited by golmohammadi; 18-09-2011 at 03:02.
پارس انلاین
ساعت 4 صبح :
با این روال بره خوبه
10 دقیقه بعدش :
![]()
Last edited by golmohammadi; 18-09-2011 at 03:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)