تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 892 از 1126 اولاول ... 392792842882888889890891892893894895896902942992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان اخیرا هارد من بد سکتور گرفته. هر روزم داره میره بالا
    توی این برنامه hard disk sentinel درصد سلامتش تا چند هفته پیش 100% بود الان شده 71%
    برنامه HD Tune Pro هم warning برای سکتور میزنه.
    تعداد سکتورها الان 13 تا هست ولی هر روز داره بیشتر میشه.
    بنظرتون مشکل نرم افزاری حل میشه؟ چجوری باید حلش کنم؟
    راهی هست بدون فرمت هارد بشه حلش کرد؟ چون هارد 2 ترا هست و از اطلاعات هاردم الان نمیتونم بکاب بگیرم.

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
    خدمت شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این airflow که قرمز زده برای دماست؟ ایا مشکل سازه؟ اخه دو تا از هاردهای من اینطوریه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خدمت شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این airflow که قرمز زده برای دماست؟ ایا مشکل سازه؟ اخه دو تا از هاردهای من اینطوریه

بله برای دما است حتما یک فن زیر هارد بزارید

برای اون ارور هم نرم افزار hdd regenerator رو دانلود و نصب کنید و یک اسکن معمولی از طریق داس انجام بدید و نتیجرو بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی کلا قاب هارد رو برداشتین ؟

برای بستن دوباره هارد اول از همه مطمئن بشید که روی پلاتر خاک نشسته باشه سپس به اندازه یک نیم دور پیچ ها رو بپیچونید برق هارد رو وصل کنید و بزارید در این حالت به مدت سه ساعت هارد کار کنه سپس پیچ ها رو سفت کنید
    اره قاب رو برداشتم وقتي هاردو وصل ميكنم چن ثانيه كار كيكنه و بعد مثل يه هارد مرده بدون صدا و به نظر ميرسه موتورش كار نميكنه به حالت استندباي ميره ويندوزم كه بالا مياد هاردو نمياره .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اره قاب رو برداشتم وقتي هاردو وصل ميكنم چن ثانيه كار كيكنه و بعد مثل يه هارد مرده بدون صدا و به نظر ميرسه موتورش كار نميكنه به حالت استندباي ميره ويندوزم كه بالا مياد هاردو نمياره .
    یعنی بعد چند ثانیه کار کردن موتور هارد از کار میفته و دیگه دیتکت نمیشه در بایوس اگه اینطوری باشه اول از همه با یک پاور دیگه تست کنید اگه درست نشد یا سوکت برق هارد ایراد داره یا ایراد از برد است یا خود موتور هارد

اونکاری که گفتم تست کردید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

سلام
    دوتا هارد ساتای یک زیرخاکی دارم که مدتهاست خرابند،جایی که ساکنم (بوشهر) امکان تعمیرش نیست ،شخصی یاجایی رامیشناسیدکه بشه ازطریق پست هارد روبراشون بفرستم تا برام تعمییر کنند،
    1.WD Caviar Blue 320GB Sata WD3200AAJS
    2.Maxtor DiamondMax Plus 9 120GBSATA
    البته میدونم که اینها دیگه ارزش تعمییر ندارند ولی اطلاعات داخلشون رو میخوام اخه بالا پایین کردن محتویاتشون برام نوستالوژیکه!!!
    هارد اول محل اتصال کابل برق دچارسوختگی شده وبه احتمال قوی با تعویض برد مشکلش حل میشه ولی هاد دوم فکرکنم مشکل هد داشته باشه ،اخرین بار یادم میاد خیلی تلق وتلق میکرد وهرچه زورمیزد نمیتونست محتویات پارتیشنهاش را نشون بده.بهرحال لطفا راهنماییم کنید،البته اطلاعات چندان باارزشی داخلشون نیست ولی دوست دارم دوباره بهشون دسترسی داشته باشم.درضمن اگه درمورد براورد هزینه تعمیر یا بازیابی دیتا هم اگاهم کنید ممنون میبشم.
    Last edited by rjhmk; 19-06-2014 at 16:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان زیاد خاطرم نیست ولی دو تا گزینش مهم بود یکی mbr work بود که داخلش mbr install بود یکی هم mbr save/restore که باهاش میتونید mbr رو ریستور کنید
    آقا جواب نداد هر کار و هر مرحله ای رو انجام میده ارور میده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آقا جواب نداد هر کار و هر مرحله ای رو انجام میده ارور میده
    با سی دی ویندوز xp سیستم رو بوت کنید برید تو recovery mode دکمه 1 رو زده اینتر کنید و سپس بنیوسید fixmbr ببینید این راه جواب میده یا نه فقط هارد مشکل دار به سیستم وصل باشه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام. هارد لپتاپ من ضربه خورد و بعد از ریستارت، اون صفحه آبی میاد با این عکس

اطلاعات درایو c رو تونستم خارج کنم. البته بعضی فایل ها خراب شده بود و کپی نمی شد.
    درایو c رو فرمت کردم دوباره اومدم روش ویندوز بریزم ارور داد.احتمالا بخاطر بد سکتور هاش باشه.
    چطور می تونم الان روش ویندوز بریزم؟
    رو درایو های دیگه جا ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی بعد چند ثانیه کار کردن موتور هارد از کار میفته و دیگه دیتکت نمیشه در بایوس اگه اینطوری باشه اول از همه با یک پاور دیگه تست کنید اگه درست نشد یا سوکت برق هارد ایراد داره یا ایراد از برد است یا خود موتور هارد

اونکاری که گفتم تست کردید ؟
    نه اون کارا رو نکردم به نظرم میاد مشکل از هد یا همون چشم خواننده باشه وقتی باز میکنم قسمت بیرونی صفحه ها قرار میگیره . موقع وصل کردن هارد شروع به چرخش میکنه اما پس از چند ثانیه که احتمالا به این دلیل که خواننده رو صفحه درست قرار نمیگیره از کار میافته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •