سرعت دانلود بين 26 تا 30 اگه هميشگي و ثابت باشه براي 128 نا محدود خوبه. سرويس خوبي داري.
در ضمن اين کسپر من دوباره لايسنسش بلاک شد! ديگه داره رو روانم اسکي ميره! اگه پچ جديدي داري دس مارم بگير بلکه اين کسپر ما هم راه بيوفته...
با تشکر
آره دوست من سرعت من موقع دانلود مستقیم از 30-31 تکون نمیخوره و ربطی به تورنت نداره فقط اینش فوقولادست که با 26 کیلو دانلود و 13 تا 14 کیلو آپلود باز سرعتم نمیخوابه به اون صورت در صورتی که من از دوستام شنیدم مثلا 128 دارن با شرکتای دیگه مدل بینهایت دانلود یا آپلود شون رو 16 کیلو هست و با تورنت نهایتا 13 کیلو دانلود میده یه 4 تا 5 کیلوهم آپلود
میگن نرخ آپلود و دانلود میشه همون پهنای باندت که 128 هست
و بازم د رجواب بقیه دوستان میگم این فوقولادست من مستقیم 30 کیلو دانلود ثابت دارم با تورنتم دانلودم سرعتش هیچوقت از 28 بالا تر نمیره حتی اگه سرعت آپلود 1 باشه این کار باعث میشه بدون خساستی که خیلیا دارن وظیفه انسانیتو در غبال دیگران تو تورنت انجام بدی که همون آپلود هست .که مال من تا 14 هم بره به دانلودم ضرری نمیرسه
اینو هم در نظر داشته باشین که خیلی از isp ها و ارائه دهندگان v...p...n با تورنت به خاطر فشار بالاش به شدت مخالفن
حاجي سرور media fire رو داري با سيستم سيد و پيسي تو پيسي مقايسه ميکني؟ برادرم تو فنلاند با سرعت 54 مگ به طور ميانگين از meda fire دانلود ميکنه اين در صورتيه که تو بهترين وضعيت سرعت دانلودش از تورنت بدون ترفند خاصي 4 تا 5 مگه!!!
تورنت و مدیا فایر از نظر سرعت غابل قیاس نیستن حالا کاری به سرعتشون ندارم که اگه داداش شما اینترنت فضایی هم داشته باشن که برابر 432bms هست که عجیبه هیچ سروری کشش این سرعتو نداره که بیا و 54 مگ بر ثانیه
سرعت فایل بده مگه پارالل استفاده کنه که خود به خو تورنت خیلی قویتر از مدیا فایره تو چند دانلودی
ولی میخوای 10 تا فایل اسمشو بدم که غیر تورنت تو هیچ سرور مستقیم و غیر مستقیمی پیدا نمیشن
هر کدوم در جای خودشون محترمن ولی من شخصا اگه چیزی وجود داشته باشه مدیافایرو و لینک مستقیمو انتخاب میکنم
من هر یک ماه با اینا که یکیش برای نسخه 64 بیت هست یکیش برای 32 بیت ریست میکنم کسپرو و اصلا مشکلی تو این 8 تا 9 ماه نداشتم
برات آپ کردم فقط 6 کیلو:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دردت میخوره ؟
طرز کارشم نمیدونم بلدی یا نه ؟
اول sefe defence رو غیر فعال کن بعد کسپرو ببند رو کلید رجستری 2 بار کلیک کن و اوکی رو بزنحالا برو کسپرو باز کن و تریال 30 روزشو کاملا قانونی فعال کن هر 30 روز با خیال راحت این کارو بکن نه بلک لیست میره نه در به در دنبال کی میگردی من اینترنت سکوریتی دارم نمیدونم رو بقیشون کار میکنه یا نه مثل آنتی ویروسش یا .......
در آخرم sefe defence رو دوباره فعال کن
موفق باشی