تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 892 از 2403 اولاول ... 39279284288288888989089189289389489589690294299213921892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام من خط 128 از شرکت اندیشه دارم بینهایت با ماهی 16000 تمن و دارم 7 روز هفته 24 ساعت 95 درصد با تورنت و 5 درصد با بقیه نرم افزارا دانلود میکنم اینم نرخ آپلود به دانلودمه از این بهتر و با همین پول شرکت دیگه ای هست که به من خدمات بده ؟

با یه جمع ساده سرعت آپلود و دانلود من بدست میاد 41.2 فکر میکنم خیلی خوبه 24 ساعت همینشکلیه نمیدونم نظر شما چیه ؟

2. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من خط 128 از شرکت اندیشه دارم بینهایت با ماهی 16000 تمن و دارم 7 روز هفته 24 ساعت 95 درصد با تورنت و 5 درصد با بقیه نرم افزارا دانلود میکنم اینم نرخ آپلود به دانلودمه از این بهتر و با همین پول شرکت دیگه ای هست که به من خدمات بده ؟

با یه جمع ساده سرعت آپلود و دانلود من بدست میاد 41.2 فکر میکنم خیلی خوبه 24 ساعت همینشکلیه نمیدونم نظر شما چیه ؟
    سرعت دانلود بين 26 تا 30 اگه هميشگي و ثابت باشه براي 128 نا محدود خوبه. سرويس خوبي داري.
    در ضمن اين کسپر من دوباره لايسنسش بلاک شد! ديگه داره رو روانم اسکي ميره! اگه پچ جديدي داري دس مارم بگير بلکه اين کسپر ما هم راه بيوفته...

با تشکر
    Last edited by soosmar_asl; 20-02-2011 at 14:57.

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

1 توررنت

اونایی که دانلوشون رو بیشتر با توررنت انجام میدن، شکایتی از سرعت ندارن.
    من 128 محدود دارم (اندیشه)
    سرعت دانلودم با توررنت: روزا بین 50 تا 80 و شبا بین 30 تا 50
    وقتی دانلود مستقیم میکنم همچین سرعتی ندارم. واسه خودمم خیلی جالبه که همچین سرعت خوبی داره دانلود با توررنت .
    روزا یه وقتایی حتی حدود 90 تا 100 میشه. درسته این دانلود واسه خیلیا که سرویس بالاتر از 128 دارن اینقدر تعریف کردن نداره. ولی خودتون قضاوت کنید. توی این اوضاع افتضاح سرعت، که دانلود مستقیم، حتی سرعتش زیر 10 میاد، با سرویس 128 دانلود کردن با سرعت 80، فوق العاده ه ه ه ه ه ست. قبول دارید؟
    کلا پیشنهاد میکنم دانلوداتون رو با توررنت انجام بدید.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اونایی که دانلوشون رو بیشتر با توررنت انجام میدن، شکایتی از سرعت ندارن.
    من 128 محدود دارم (اندیشه)
    سرعت دانلودم با توررنت: روزا بین 50 تا 80 و شبا بین 30 تا 50
    وقتی دانلود مستقیم میکنم همچین سرعتی ندارم. واسه خودمم خیلی جالبه که همچین سرعت خوبی داره دانلود با توررنت .
    روزا یه وقتایی حتی حدود 90 تا 100 میشه. درسته این دانلود واسه خیلیا که سرویس بالاتر از 128 دارن اینقدر تعریف کردن نداره. ولی خودتون قضاوت کنید. توی این اوضاع افتضاح سرعت، که دانلود مستقیم، حتی سرعتش زیر 10 میاد، با سرویس 128 دانلود کردن با سرعت 80، فوق العاده ه ه ه ه ه ست. قبول دارید؟
    کلا پیشنهاد میکنم دانلوداتون رو با توررنت انجام بدید.
    ايني که ميگي خيلي عجيبه! يکم با عقل جور در نمياد. اينکه دانلود مستقيم بخواد سرعتش از pc to pc کمتر باشه!
    من با 2 مگ با سرعت 300 دانلود ميکنم از mediafire اما با تورنت اگه ترفند خاصي به کار نبرم سرعت بين 120 تا 140 است يعني يه چيزي حتي کمتر از يکدوم سرعت دانلود مستقيم!
    اگه اينجوري باشه که ميگي احتمالا تورنت من خرابه

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ايني که ميگي خيلي عجيبه! يکم با عقل جور در نمياد. اينکه دانلود مستقيم بخواد سرعتش از pc to pc کمتر باشه!
    حرفتون اشتباه هست
    لینک مستقیم از سرور میاد
    سرور هم یه کامپیوتر بای ه اینترنت با این تفاوت که همیشه روشنه و یه سری قابلیت های سخت افزاری خاص داره
    که رو سرعت اینترنتش تاثیر نمیزارن
    حالا سرعت این سرور میتونه 100مگ باشه یا 1 گیگ
    خوب مطمئنا یه PC معمولی با همچین سرعت اینترنتی می تونه به سرعت اون سرور براتون اپلود کنه
    حالا اون سرور یدونست در حالی که تو سیستم تورنت شما می تونید از 10 ها PC همزمان دانلود کنید (که می تونن سرعت اینترنتی بین 1 تا 100 مگ یا حتی 1 گیگ داشته باشن) خوب مطمئنا سرعت شما بیشتر میشه! اینقدر بیشتر میشه تا پهنای باندتونو پر کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حرفتون اشتباه هست
    لینک مستقیم از سرور میاد
    سرور هم یه کامپیوتر بای ه اینترنت با این تفاوت که همیشه روشنه و یه سری قابلیت های سخت افزاری خاص داره
    که رو سرعت اینترنتش تاثیر نمیزارن
    حالا سرعت این سرور میتونه 100مگ باشه یا 1 گیگ
    خوب مطمئنا یه PC معمولی با همچین سرعت اینترنتی می تونه به سرعت اون سرور براتون اپلود کنه
    حالا اون سرور یدونست در حالی که تو سیستم تورنت شما می تونید از 10 ها PC همزمان دانلود کنید (که می تونن سرعت اینترنتی بین 1 تا 100 مگ یا حتی 1 گیگ داشته باشن) خوب مطمئنا سرعت شما بیشتر میشه! اینقدر بیشتر میشه تا پهنای باندتونو پر کنید
    حاجي سرور media fire رو داري با سيستم سيد و پيسي تو پيسي مقايسه ميکني؟ برادرم تو فنلاند با سرعت 54 مگ به طور ميانگين از meda fire دانلود ميکنه اين در صورتيه که تو بهترين وضعيت سرعت دانلودش از تورنت بدون ترفند خاصي 4 تا 5 مگه!!!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

حاجي سرور media fire رو داري با سيستم سيد و پيسي تو پيسي مقايسه ميکني؟ برادرم تو فنلاند با سرعت 54 مگ به طور ميانگين از meda fire دانلود ميکنه اين در صورتيه که تو بهترين وضعيت سرعت دانلودش از تورنت بدون ترفند خاصي 4 تا 5 مگه!!!
    من تضمین می کنم
    یک تورنت که نسبت سیدر و لیچرش 100 باشه
    و حداقل 200 تا سیدر داشته باشه
    اگه پهنای باندش محدودیت ایجاد نکنه
    سرعت تورنت بیشتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    تو خریدن مودم adsl بین بیسیم و باسیم ! دودل هستم ... نظرتون چیه؟
    لطفا مارا برهانید از تردید
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    تو خریدن مودم adsl بین بیسیم و باسیم ! دودل هستم ... نظرتون چیه؟
    لطفا مارا برهانید از تردید
    سپاس

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سرعت دانلود بين 26 تا 30 اگه هميشگي و ثابت باشه براي 128 نا محدود خوبه. سرويس خوبي داري.
    در ضمن اين کسپر من دوباره لايسنسش بلاک شد! ديگه داره رو روانم اسکي ميره! اگه پچ جديدي داري دس مارم بگير بلکه اين کسپر ما هم راه بيوفته...

با تشکر
    آره دوست من سرعت من موقع دانلود مستقیم از 30-31 تکون نمیخوره و ربطی به تورنت نداره فقط اینش فوقولادست که با 26 کیلو دانلود و 13 تا 14 کیلو آپلود باز سرعتم نمیخوابه به اون صورت در صورتی که من از دوستام شنیدم مثلا 128 دارن با شرکتای دیگه مدل بینهایت دانلود یا آپلود شون رو 16 کیلو هست و با تورنت نهایتا 13 کیلو دانلود میده یه 4 تا 5 کیلوهم آپلود
    میگن نرخ آپلود و دانلود میشه همون پهنای باندت که 128 هست

و بازم د رجواب بقیه دوستان میگم این فوقولادست من مستقیم 30 کیلو دانلود ثابت دارم با تورنتم دانلودم سرعتش هیچوقت از 28 بالا تر نمیره حتی اگه سرعت آپلود 1 باشه این کار باعث میشه بدون خساستی که خیلیا دارن وظیفه انسانیتو در غبال دیگران تو تورنت انجام بدی که همون آپلود هست .که مال من تا 14 هم بره به دانلودم ضرری نمیرسه
    اینو هم در نظر داشته باشین که خیلی از isp ها و ارائه دهندگان v...p...n با تورنت به خاطر فشار بالاش به شدت مخالفن

تورنت و مدیا فایر از نظر سرعت غابل قیاس نیستن حالا کاری به سرعتشون ندارم که اگه داداش شما اینترنت فضایی هم داشته باشن که برابر 432bms هست که عجیبه هیچ سروری کشش این سرعتو نداره که بیا و 54 مگ بر ثانیه
    سرعت فایل بده مگه پارالل استفاده کنه که خود به خو تورنت خیلی قویتر از مدیا فایره تو چند دانلودی
    ولی میخوای 10 تا فایل اسمشو بدم که غیر تورنت تو هیچ سرور مستقیم و غیر مستقیمی پیدا نمیشن
    هر کدوم در جای خودشون محترمن ولی من شخصا اگه چیزی وجود داشته باشه مدیافایرو و لینک مستقیمو انتخاب میکنم

من هر یک ماه با اینا که یکیش برای نسخه 64 بیت هست یکیش برای 32 بیت ریست میکنم کسپرو و اصلا مشکلی تو این 8 تا 9 ماه نداشتم
    برات آپ کردم فقط 6 کیلو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به دردت میخوره ؟

طرز کارشم نمیدونم بلدی یا نه ؟

اول sefe defence رو غیر فعال کن بعد کسپرو ببند رو کلید رجستری 2 بار کلیک کن و اوکی رو بزنحالا برو کسپرو باز کن و تریال 30 روزشو کاملا قانونی فعال کن هر 30 روز با خیال راحت این کارو بکن نه بلک لیست میره نه در به در دنبال کی میگردی من اینترنت سکوریتی دارم نمیدونم رو بقیشون کار میکنه یا نه مثل آنتی ویروسش یا .......
    در آخرم sefe defence رو دوباره فعال کن
    موفق باشی
    Last edited by Angel Of Darkness; 20-02-2011 at 17:28.

12. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •