دوستان كسي قيمت روز ( حد اقل بعد عيد ) sx130 & sx210 رو نداره؟؟
اگه واسه هر كدوم اينا بخوام لوازم جانبي بگيرم چقدر هزينه اين لوازم به طور نورمال ميشه؟؟
دوستان كسي قيمت روز ( حد اقل بعد عيد ) sx130 & sx210 رو نداره؟؟
اگه واسه هر كدوم اينا بخوام لوازم جانبي بگيرم چقدر هزينه اين لوازم به طور نورمال ميشه؟؟
[QUOTE=vvc;5994848]سونی HX5v
سلام جناب vvc
چک کردم اما به قول خودمون از این جیبی ها نیاز دارم تا اینهایی که یه کوچولو حمل و نقلشون سخته . البته کاملا اتوماتیک نمی خواهم.
ممنون از کمک و راهنماییتون
![]()
Last edited by majid_n; 09-04-2011 at 20:59.
دوستان من بالاخره sx130 رو خریدم
اگر ممکنه برای خرید لوازم جانبی سریع راهنماییم کنید
الان 2 تا باتری روش هست با مارک C.F.L. Digital حالا نمیدونم قابل شارژ هست یا نه
کیف خریدم
فقط دنبال مموری و باتری و شارژر هستم(قیمت بالانباشه)
خواهشن سریع راهنماییم کنید
ممنونم
باطری که سونی خوب هست ولی اگر Duracell یا Energizzer آمریکایی بگیرید بهتر هست. یه مارک آلمانی بنام Varta هم هست که نمی دونم تو بازار الان گیر میاد یا نه.
مموری هم هر چقدر پول بدید همونقدر حافظه میگیرید. من خودم چهارگیگ درم و مشکلی ندارم. البته البته--> اگر می خواهید فیلم با کیفیت بالا به مدت زیاد بگیرید حتما باید مموری بالاتر بگیرید به شرطی که دوربین ساپورت کنه.
مارکهای مختلف هست دیگه تو بازار. راستی یه محافظ UV هم برای صفحه نمایش دوربین بگیر. بده خوده فروشنده نصب کنه که بهتره.
باطری و شارژر حدود 30 میشه. مموری 4 گیگ 15 و محافظ هم فکر کنم 3 تومن.
موفق باشید
با سلام. من می خواستم sx210 بخرم ولی قیمتش خیلی بالا رفته(370 تومان). امکانش هست که قیمت ها بیاد پایین؟
نظرتون در باره ی این دوتا دوربین چیه؟
----------------------------------------------
Canon IXUS 115 HS (PowerShot ELPH 100 HS
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن با باتری و کارت حافظه 140 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 121 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 24 فریم بر ثانیه
لنز: 28-112 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 4 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1500 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC / SDXC Memory Card, Eye-Fi, MultiMediaCard, MMCplus Card, HC MMCplus Card - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
----------------------------------------------------------------------------------------------
Canon PowerShot A3300 IS
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن 149 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 16.4 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1 به 1600 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و در حالت نور کم تا 6400 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل yes
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC/SDXC/MMC/MMCplus/HD MMCplus - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
-----------------------------------------------------------------------------------------------
کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟ تو رنج 300 آیا بهترین انتخاب هستند؟ آیا کیفیت عکسشون به پای sx210 می رسن؟ البته زوم و تنظیمات دستی زیاد برام مهم نیست. استفاده ام از دوربین گرفتن عکس یادگاری و گرفتن عکس از طبیعت هست. تو رنج 300 شما چی پیشنهاد می کنید؟ دوربین های سونی چطور هستند؟
Last edited by mr19n; 08-04-2011 at 20:24.
خب منم Fuji HS10 رو گرفتم
405 تومنکه با وسائل جانبیش شد 520
سلام
یک دوربین خوب در حدود 250-300 چی پیشنهاد میدید؟
تنظیمات دستی نمیخوام .
اگه بخواید یک دوربین که فیلمبرداریش هم مورد قبول باشه ، چی پیشنهاد میدید؟
قیمتش چند میشه؟
خواهشا جواب بدین. از دو دوربین بالا کدوم رو صلاح می دونین؟
دوستان و اساتید اگر ممکنه راهنمایی کنید
از این دو باتری کدوم بهتر و پر قدرتتره
و اینکه قیمتشون چیده
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)