تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 892 از 2014 اولاول ... 39279284288288888989089189289389489589690294299213921892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح امروز نامه اي در خصوص غيبت‌هاي غير موجه مهاجم افريقايي خود به فيفا ارسال كردند.
    ابراهيم توره چندي پيش به منظور ديدار با خانواده خود مرخصي سه روزه از باشگاه پرسپوليس گرفت و از ايران خارج شد؛ ولي هنوز بازنگشته است.
    مسئولان باشگاه از اين مهاجم خبري ندارند و به همين دليل صبح امروز نامه اي به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و رونوشت آن را نيز به فيفا ارسال كردند.
    در اين نامه باشگاه پرسپوليس از فدراسيون فوتبال و فيفا خواسته است با رفتار غير حرفه اي اين بازيكن سنگالي به شدت برخورد شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مهدى واعظى دروازه بان پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: پرسپوليس با توجه به مسابقات آتى، به ۴ دروازه بان قدرتمند، آماده و در حد اين تيم بزرگ، نياز دارد. وى درباره آخرين وضعيت جسمانى اش پيش از مسابقه مقابل سپاهان، اظهار كرد: خوشبختانه به لطف خدا و با تلاش هاى پزشك تيم، شرايط بهترى پيدا كردم. من تاكنون ۲۰ جلسه فيزيوتراپى را پشت سر گذاشتم و اين كار را هنوز هم ادامه مى دهم. بالاخره شرايط دروازه تيم بزرگى مثل پرسپوليس را درك مى كنم و تمام تلاشم را كرده و مى كنم تا بهترين شرايط را پيش از بازى با سپاهان داشته باشم. وى افزود: شرايط آسيب ديد گى من از ناحيه گردن به نحوى بود كه بايد ۳ اصل مراعات، تمرين و بازى را در نظر داشته باشم و البته كار پزشكى تخصصى براى درمان اين ناحيه را زير نظر بهترين جراحان ايران انجام دادم و اكنون هم دردى را حس نمى كنم اما براى حفظ شرايط و جلوگيرى از آسيب ديدگى مجدد بايد همچنان برنامه هاى فيزيوتراپى را انجام دهم و شايد مقابل سپاهان همراه با محافظ و گردن بند طبى بازى كنم. دروازه بان پرسپوليس تأكيد كرد: البته نبايد شرايط زمين تمرين تيم پرسپوليس را ناديده گرفت؛ اين زمين چمن نامرغوبى دارد و بسيار هم سفت است كه فكر مى كنم امكان آسيب ديدگى بازيكنان و به خصوص دروازه بانان در آن بسيار زياد است. بدون شك اگر شرايط به همين منوال ادامه يابد، ما شاهد آسيب ديد گى هاى بيشترى حين تمرين در اين زمين خواهيم بود. واعظى در ارزيابى اش از ديگر دروازه بان هاى پرسپوليس نيز گفت: از اينكه عليرضا حقيقى در بازى مقابل فولاد، شرايط بدى داشت متأسف شدم؛ من شرايط او را در آن زمان درك مى كنم و به خوبى مى دانم چه اتفاقاتى در ناكامى او موثر بود. بايد به حقيقى فرصت بيشترى داد زيرا معتقدم او پتانسيل بالايى براى قوى تر شدن دارد. معتقدم تيم پرسپوليس در شرايط فعلى كه رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا را نيز در پيش دارد، نيازمند ۴ دروازه بان قدرتمند، آماده و در حد اين تيم بزرگ است. وى همچنين درباره بازى تيمش مقابل سپاهان نيز گفت: با شناختى كه از وضعيت فعلى تيم دارم، بعيد مى دانم نتوانيم مقابل حريف اصفهانى نتيجه لازم را كسب كنيم. فكر مى كنم اگر بازيكنان به مانند بازى هاى موفقيت آميز اخير به خصوص ديدار مقابل برق شيراز، تلاش لازم را داشته باشند و هواداران هم براى حمايت پرسپوليس به استاديوم بيايند، شرايط خوب خواهد بود و سپاهان را بدون شك شكست خواهيم داد.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قطبي: با شكست سپاهان ناكامي‌ها را فراموش مي‌كنيم

کانون هواداران پرسپولیس
    : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قصد داريم با شكست سپاهان، ناكامي هاي اخير را به طور كامل از اذهان پاك كنيم.

افشين قطبي در گفت و گویی اظهار داشت: بازي مقابل سپاهان در اواسط فصل برگزار مي شود؛ اما براي هر دو تيم در حكم يك فينال است و بي شك چشم هاي بسياري به اين ديدار حساس دوخته مي شود.

وي افزود: در حال حاضر و با توجه به فوتبال زيبايي كه ما برگزار مي‌كنيم از سپاهان بين‌المللي‌تر هستيم. آنها نسبت به فصل گذشته تغييراتي داشته اند و در اين شرايط قدرت ما بيشتر است.

قطبي ادامه داد: لوكا بوناچيچ سرمربي سابق سپاهان يك مربي با دانش و فهيم بوده و به خوبي حرفه‌‌اي‌گري را بلد بود. از فيرات شناخت دقيقي ندارم؛ اما مي دانم او نيز از كشوري آمده كه فوتبال در آن حرف اول را مي‌زند و من نيز سعي مي‌كنم با دانش خود و شناختي كه از نفرات دارم به او ضد تاكتيك بزنم.

قطبي در خصوص حرف‌هاي اخير مبني بر سوء‌تفاهم‌هاي پيش آمده بين ماركو و عابد‌زاده گفت: اين 2 مربي هيچ مشكلي با يكديگر ندارند. عابدزاده اسطوره‌اي است كه در فوتبال تمام نشدني خواهد ماند و مطمئن هستم تا ساليان بعد نيز آوازه اين دروازه‌بان بر سر زبان‌ها خواهد ماند.

وي افزود: در تيم پرسپوليس تقسيم كار كرده‌ايم و هر يك از اعضاي كادر فني وظيفه خود را به خوبي مي‌شناسد. همه مي‌خواهيم از تجارب يكديگر استفاده كنيم و خوشبختانه تا به امروز نيز تا حدود زياد به اهداف خود رسيده‌ايم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص خط خوردن مسعود مرادي از فهرست داوران جام جهاني گفت: درست است در مقطعي با مرادي هم عقيده نبودم؛ اما واقعا از عدم حضور او در جام جهاني شديدا ناراحت شدم، چون حضور مرادي در جام جهاني به نفع فوتبال ايران و بين‌المللي شدن داوري ما بود. به نظر من ايران مي‌توانست سهميه‌اي حتي كوچك نسبت به ساير كشورهاي آسيايي داشته باشد.

وي افزود: پس از بازي پرسپوليس و برق شيراز با مسعود عنايت گفت و گويي دوستانه داشتم و سعي كردم با عقيده‌هايي كه دارم به كميته داوران كمك كنم. هر مربي در هر زماني مي‌تواند منتقد باشد؛ اما من هرگز قصد تخريب كسي را نداشتم.

سرمربي پرسپوليس در پايان يادآور شد: دوست دارم فردا 100 هزار هوادار را با لباس قرمز در ورزشگاه آزادي ببينم، چون مي‌خواهيم نتيجه‌اي را كسب كنيم كه ناكامي هاي اخير از اذهان پاك شود. بي شك اگر اسير مشكلات فوتبال نشويم به هدف خود خواهيم رسيد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عابدزاده: به فكر موفقيت پرسپوليس هستم نه رقابت با ماركو

کانون هواداران پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با ماركو مشكلي ندارم، چون هدف من موفقيت تيم است.

احمد رضا عابدزاده در گفت و گویی در مورد شايعه مشكل با مربي برزيلي و ناراحتي از دخالت هاي وي در تمرين دادن دروازه بانان، اظهار داشت: هيچ مشكلي با ماركو ندارم. با هماهنگي كادر فني كار خود را انجام مي دهم و به حاشيه ها كاري ندارم.

وي ادامه داد: هدف من فقط موفقيت پرسپوليس است و كاري به بحث هاي حاشيه اي از جمله رقابت با ماركو ندارم. وظايف من تعريف شده است.
    مربي دروازه بانان پرسپوليس در مورد ديدار مقابل سپاهان گفت: حريف اصفهاني ما جزو مدعيان قهرماني در ليگ برتر است و بي شك بازي سختي در پيش داريم؛ اما اگر بازيكنان بازي خود را انجام دهند، سه امتياز را كسب مي كنيم.
    عابدزاده تصريح كرد: خوشبختانه دروازه بانان ما در حال حاضر در شرايط خوبي به سر مي‌برند و اميدوار هستم با توجه به تمريناتي كه به همراه ماركو براي آنها در نظر گرفتيم، مقابل سپاهان دروازه پرسپوليس را بسته نگه دارند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قطبي: داربي با سپاهان را مي‌بريم // هواداران به "دي‌كارمو" روحيه بدهند

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي گفت: پرسپوليس به بازيكن كارگر بيشتر نياز دارد تا بازيكن ستاره.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگویی، پيرامون بازي حساس فردا (يك‌شنبه) تيم پرسپوليس مقابل تيم سپاهان، اظهار كرد: همانطور كه قبلا هم گفته‌ام اين بازي براي ما به مانند يك داربي است، زيرا فصل پيش با پيروزي مقابل اين تيم به مقام قهرماني رسيديم و آن بازي حكم فينال ليگ را داشت؛ ضمن اينكه قرار است دو تيم از بهترين‌هاي ليگ برتر برابر هم بازي كنند و بايد بهترين بازيكنانشان را به ميدان بفرستند چرا كه اين مسابقه براي هر دو تيم پرسپوليس سپاهان بسيار سخت، مهم و حساس خواهد بود.

وي افزود: بدون شك تيمي كه بتواند با تلاش و جنگندگي اما تمركز بيشتر كار كند، موفق‌تر خواهد بود؛ ما بايد سعي كنيم كه در برخوردها و همچنين استفاده از توپ‌هاي دوم، خوب عمل كنيم تا نبرد را از سپاهاني‌ها ببريم. معتقدم ما بايد هنگام بازي از بالا تا پايين تيم در كار دفاعي شركت كنيم و همچنين روي تلاش بدون توپ در زمان دفاع دقت بيشتري داشته باشيم و فضاها را ببنديم.
    قطبي درباره آخرين تغييرات خط دفاعي تيم پرسپوليس پيش از بازي با سپاهان نيز گفت: عليرضا محمد كه يكي از بازيكنان فوق‌العاده موثر و پرتلاش ماست به علت سه اخطاره بودن و محروميت، بازي با سپاهان را از دست داد؛ ما مي‌توانستيم از اين بازيكن در دو جناح راست و چپ هم استفاده كنيم و سرعت فوتبال همجومي‌اش نيز كمك شاياني به تيم ما در زمان حمله مي‌كرد. همچنين مسعود زارعي هم به دليل مصدوميت و انجام عمل جراحي در تركيب پرسپوليس قرار ندارد لذا فعلا فرانك آتسو به همراه نبي‌ا... باقري‌ها در عمق خط دفاعي استفاده مي كنيم و سپهر حيدري را به جناح راست و پژمان نوري را به جناح چپ خط دفاعي فرستاديم.
    وي ادامه داد: حيدري مدافعي است كه در قبل هم براي تيم ذوب‌آهن در جناح راست دفاع بازي كرده و اكنون هم با توجه به قابليت‌هاي بالايش، مي‌تواند در اين جناح براي پرسپوليس بازي كند. همچنين مجتبي شيري كه بازيكني بسيار دونده و وظيفه‌شناس است و توانايي بازي با هر دو پا را داشته و قدرت سرزني بالايي هم دارد را يك خط جلوتر و كنار مازيار زارع آورديم؛ معتقدم او در ديدار با برق شيراز كه در اين پست بازي كرد، عملكرد خوبي داشت؛ شيري يك بازيكن پرتلاش و كارگر براي تيم ماست كه كيفيت بازي‌سازي خوبي دارد. فكر مي‌كنم پرسپوليس اكنون به بازيكنان كارگر بيشتر از بازيكن ستاره، نياز دارد.
    وي افزود: خاصيت بازيكنان ستاره اين است كه كمتر حركت مي‌كنند و بيشتر مي‌ايستند و مي‌درخشند؛ البته در صحبت‌هايي كه با بازيكنان داشتيم، تمامي بازيكنان اصلي پرسپوليس متعهد شدند كه در هنگام حملات تيم حريف، به سرعت برگشت به عقب داشته باشند و به خط دفاعي تيم كمك كنند. آنها براي اين مساله وحدت و يك‌دل شدند و البته در بازي مقابل تيم برق شيراز هم عملكرد خوبي در اين رابطه داشتند.
    قطبي همچنين از علي كريمي، نيكبخت و پتروويچ به عنوان پنالتي‌زن‌هاي اصلي پرسپوليس نام برد و گفت: اين سه بازيكن پنالتي‌زن‌هاي اصلي تيم ما هستند والبته ما پيش از هر مسابقه پنالتي‌زن آن بازي را مشخص مي‌كنيم. پيش از بازي با برق مشخص نكرده بوديم كه چه كسي پنالتي احتمالي تيم را بزند اما در لحظه پنالتي با توجه به اينكه نيكبخت واحدي اولين بازيكني بود كه توپ را برداشت و ما هم ديديم او شرايط روحي بسيار خوبي دارد و فضاي استاديوم هم همراه او بود، ضمن اينكه فصل پيش هم پنالتي‌ها خوبي را براي ما زده بود،‌ تصميم گرفتيم كه نيكبخت آن پنالتي را بزند.
    قطبي درباره آخرين وضعيت "ابراهيم توره" نيز گفت: متاسفانه توره هنوز به ايران بر نگشته است؛ البته مديربرنامه‌هايش صحبتهايي را با اين بازيكن انجام داده و به ما اعلام كرد كه توره پنج‌شنبه اين هفته به تهران مي‌آيد، اما بدون شك كار درستي انجام نداده و اگر به ايران و پرسپوليس هم برگردد، مدتها بازي نخواهد كرد و بايد پاسخگوي اعمالش باشد.
    سرمربي تيم پرسپوليس همچنين از هواداران اين تيم خواست كه لطف بيشتري به "پائولو دي‌كارمو" بازيكن برزيلي پرسپوليس داشته باشند و در اين باره گفت: دي‌كارمو بازيكن جوان و باانگيزه‌اي است؛ مسلما اگر كيفيت‌هاي لازم در او ديده نمي‌شد، اين بازيكن را جذب نمي‌كرديم. من از تمامي هواداران پرسپوليس مي‌خواهم كه عليه اين بازيكن شعارهاي انتقادآميز سرندهند؛ دي‌كارمو بازيكن پرسپوليس است و پيراهن سرخ بر تن دارد، پس ما بهتر است با روحيه دادن به او، فرصتي خوبي براي ارايه فوتبال واقعي‌اش فراهم كنيم. شايد تنها بتوان تصور كرد كه هواداران تيم استقلال عليه او شعارهاي انتقاد‌آميز بدهند و من از هواداران پرسپوليس مي‌خواهم كه او را تشويق و فضاي رواني مناسبي برايش بوجود آورند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محمد : سپاهان نمي تواند انتقام بگيرد !!

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع قرمزپوشان آمار نه چندان قابل قبول گل هاي خورده را قبل از اينکه به مدافعان ربط دهد، به شيوه هجومي تيمش مرتبط مي داند و معتقد است که همه تيم هاي بزرگ که فقط به فوتبالي تماشاگر پسند فکر مي کنند، زياد گل مي خورند.
    محمد که به دليل سه کارته شدن نمي تواند تيمش را برابر سپاهان همراهي کند، به سوالات ما پاسخ داد:

* 10 گل خورده در يازده بازي، زياد نيست؟
    - ما با هدف دفاع از عنوان قهرماني وارد ليگ شده ايم و به همين دليل اين تعداد گل خورده نمي تواند قابل توجيه باشد. اما اين دليل نمي شود که مدافعان تنها مقصران گل هاي خورده پرسپوليس معرفي شوند.
    * علت اصلي ضعف دفاعي پرسپوليس چيست؟
    - تيم ما از همان دقيقه اول براي گل زدن به ميدان مي رود و به خاطر راضي کردن هواداران پرشمار فوتبالي هجومي را به نمايش مي گذارد.طبيعي است که با اين شيوه تيم هاي حريف در ضد حمله ها فرصت هاي خوبي را براي باز کردن دروزاه ما به دست مي آورند.

* يعني پرسپوليس همچنان گل هاي زيادي را دريافت خواهد کرد؟
    - منظورم من اين نبود که به خاطر نوع فوتبالمان نمي توانيم ضعفمان را برطرف کنيم.همانطور که در بازي با برق بهتر از روزهاي قبل نشان داديم، از اين پس هم سعي مي کنيم تا با تمرکز بيشتر، برنامه هاي دفاعي مربيان را دقيقاً اجرا کنيم.

* تغيير پي در پي بازيکنان خط دفاع را چطور مي بينيد؟

- پرسپوليس در حالي ليگ هشتم را شروع کرد که جا به جايي زيادي در ليست بازيکنانش صورت گرفته بود و به همين افشين قطبي زمان زيادي مي خواست تا از بين اين همه ستاره يازده نفر اصلي اش را انتخاب کند.

* بازي با سپاهان را چطور پيش بيني مي کنيد؟

- اين ديدار براي اصفهاني ها حساسيت بيشتري دارد.آنها تحت هر شرايطي دنبال بردن ما هستند تا انتقام آخرين رويارويي را که به نوعي فينال ليگ هفتم بود،بگيرند.

* يعني احتمال پيروز شدن سپاهان بيشتر است؟!
    - منظورم اين نبود.ما در ورزشگاه آزادي و در حالتي که بيشترين تماشاگر را در بين تيم هاي ليگ برتري داريم، محکوم به گرفتن همه امتيازات هستيم و اطمينان دارم که در پايان 90 دقيقه به اين مهم مي رسيم.

* البته شاگردان فيرات حريف دست و پا بسته اي نيستند.
    - به هر حال آنها در اين چند سال نشان داده اند که از پتانسيل بالايي برخوردارند و مي توان سپاهان را يکي از تيم هاي بزرگ ليگ برتر دانست. با وجود اينکه آنها در بازي هاي امسال نتيجه هاي خوبي نگرفته اند، باز هم برايمان رقيب سرسختي به شمار مي روند. پرسپوليس با شکست دادن سپاهان به طور کامل از بحران خارج مي شود و به همين دليل است که با روحيه و البته انگيزه اي بالا فقط به شکست دادن شاگردان فيرات فکر مي کنيم.

* "براي خارج شدن از بحران" اصلاً چرا بايد بهترين تيم ايران از نظر بازيکن به اين زودي در ليگ برتر وارد بحران شود؟
    - همه تيم هاي بزرگ روز خوب و بد دارند. مهم اين است ما از ابزار موفقيت برخورداريم و مي توانيم به زودي پرسپوليس را به جمع تيم هاي مدعي قهرماني برسانيم. قطبي مربي با دانشي است و مي تواند بازهم به مانند گذشته خود و تيمش را به عنوان بهترين هاي ليگ برتر مطرح کند.

* در اين چند مدت چه شناختي از قطبي پيدا کرده ايد؟
    - او با شخصيت ترين و با کلاس ترين مربي من در دوران بازيگري ام است. رفتار منطقي اي که قطبي با بازيکنانش دارد، باعث مي شود تا ما هيچ وقت بي انگيزه و بي روحيه نشويم.اميدوارم بتوانم يکي از شاگردهاي خوب او باشم و عملکردي مثبت را از خودم بر جاي بگذارم.

* اما عليرضا محمد نتوانسته انتظارات را از خود برآورده کند!
    - نظر من با نظر شما متفاوت است.وقتي در تيم پرستاره اي چون پرسپوليس به عنوان يکي از يازده بازيکن اصلي به ميدان مي روم، يعني مربي از من رضايت دارد و توانسته ام آمادگي خود را نشان دهم.

* قبول داريد که محمد پرسپوليس ضعيف تر از محمد راه آهن است؟
    - من همان بازيکن فصل قبل هستم.البته قبول دارم که به خاطر شرايطي هنوز نتوانسته ام آنطور که بايد در سازمان دفاعي تيم به مهره اي قابل دفاع تبديل شوم.

* چه شرايطي؟
    - در راه آهن با همه بازيکنان هماهنگي بالايي داشتنم و فضاي آنجا را به خوبي مي شناختم.حتي بزرگترين بازيکنان جهان هم براي اينکه بتوانند در تيم جديد خودي نشان دهند، به فرصت لازم احتياج دارند.

* بازي را به عنوان تماشاگر نگاه کردن چه احساسي دارد؟
    - بدتر از اين نمي شود که در روزهاي حساس نتواني در زمين باشي. اميدوارم همبازيانم بتوانند وظايف خود را به نحو احسن انجام بدهند تا تيم به برتري برسد.

* سوال آخر، نتيجه ديدار فردا چه مي شود؟
    - نمي توانم پيش بيني کنم، اما سپاهان نمي تواند انتقام بگيرد.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اینجا رو که دیدم خیلی تاصف خوردم
    میگین چرا
    خوب واسه این که تایپک به این خوبی رو از دست دادم و خیلی دیر به وجود این تایپک پی بردم یعنی میدونستم که تایپکی با این اسم وجود داره ولی اینکه اینقدر پستهای خیلی به دردبخور و ایجور نقدها و اخبار باشکاه اینجا مطرح میشه جا خوردم و فکر میکردم که اینجا همه میان و هرکی از روی تعصب یه چیزی میگه و میره

واقعا یه 90 دیگست و کاملتر از اونم در مورد باشگاه پرسپولیس و بازیکنهاش اطلاعات میده ودیگه لازم نیست برم و روزنامه بگیرم چون اینجا بهتره کاملتره رایگانم هست

خیلی حال کردم

به امید قهرمانی

خداحافظ

راستی اخرش پرسپولیسه یا پیروزی
    Last edited by ..hamed..; 26-10-2008 at 11:26.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

راستی اخرش پرسپولیسه یا پیروزی
    نبینم یه طرفدار این حرفو بزنه
    پرسپولیس بوده ، هست ، خواهد بود

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

پیش بینی بازی رو انجام بدید من میگم
    پرسپولیس 3 سپاهان 0

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرسپولیس2 - سپاهان 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •