تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 892 از 949 اولاول ... 392792842882888889890891892893894895896902942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تک کانشکن فوق العادست. سرعت به طور میانگین روی 1.5 مگابایت هست. سرعت نه اینکه همیشه ثابت باشه حتی ممکنه وسط دانلود تا 300 کیلوبایت هم پایین بیاد یا تا 1750 بالا بره. ولی میانگین حدود 1500 هست. شاید شب سرعت بالاتر بره شایدم خراب شه نمیدونم، یکی دوساعته خریدم ولی خیلی راضیم، به خاطر تک کانکشن فوق‌العاده اش راحت ویدئو آنلاین میبینم. در مورد فیلترشکن ها هم توربو کانکت نمیشه ولی هات اسپات مشکلی نداره. غرب تهران مرکز حق شناس
    Last edited by ERF@NIAN; 28-12-2017 at 14:25.

2. 4 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گفتنی ها را ما گفتیم دیگه هر کی دوست داره به دام این شرکت شیاد و کلاه بردار گرفتار بشه دیگه خود داند ...
    جالبه 2 یا 3 پشتیبانی هم بیشتر نداره هر دفعه باید 10 دقیقه منتظر باشی تا جواب بدن ...
    اینترنت من هم فورا قطع کردن چون هر چی از دهنم دراومد بارشون کردم ...!!!

4. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوست عزیز میدونی قضیه شرکت فن اوا چیه این شرکت کذایی که مشترک انچنانی نداشته با تعیین کردن سقف 1 ترابایت برای سرویس 16 مگابیت که با توجه صحبت های دوستان توی این تاپیک نمیتونه توی خیلی از مراکز ارائه بده میخواد کاربران را به سمت خودش بکشونه بعد هم با بهانه های مختلف مثل اینکه مرکز مشکل داره و 1 ماه طول میکشه و ... به کاربران سرویس پایین تر پیشنهاد میده جالبه دیروز وقتی خطم رانژه شد توسط مخابرات سرویس من وصل بود ولی پشتیبانی عمدی سرویسم را قطع کرد تا امروز وصل کنه من نمیدونم این ها چه لذتی از ازار کاربرها میبرن ؟؟!!
    کثیف تر از این شرکت وجود داره ؟؟؟!!!
    من در مورد این سرویس چون استفاده نکردم نظری ندارم ولی زمانی که تغییر سرویس دادم پشتیبانی مشهد به من گفت که خط شما بیشتر از 8 مگ نمیکشه و بهم حداکثر سرویس 8 مگ رو پیشنهاد داد که من بسته به نیاز و بودجه 4 مگ رو انتخاب کردم چون تخفیف شب یلدا هم داشت.
    شاید پشتیبانی شهرهای دیگه اینطور نباشه
    ولی همانطور که گفتم هر شرکتی در هر سطحی یک کیفیتی داره که بسته به اون کیفیت یک سری مشتری برای خودش جذب میکنه
    متاسفانه شرکت کامل در ایران نداریم و هر شخص باید با توجه به نیاز و خواسته های خود ISP رو انتخاب کنه
    حالا این وسط مباحث تبلیغاتی و به قول شما غلط انداز هم وجود داره منکر نیستم ولی بازم توجه داشته باشید دنیای تجارت همینه نشان دادن چیز جذابی که ممکن است ماهیت جذاب نداشته باشه
    خیلی وقته تبلیغ نوشابه بر روی دستان سلیبریتی ها دیده میشه ولی همه از مضرات اون باخبر هستیم...
    پس زیاد خشمگین نباشید و به جای هدر دادن انرژی خودتان اینجا شرکتتان را عوض کنید و در همین حد اطلاع رسانی از این اقدام آن ها کفایت کنید چون چنین چیزهایی که گفتید راه به جایی نمی بره و این ابزار مارکتینگ در همه جای دنیا است
    ولی بازم دارم میگم من از شرکت مشهد فن آوا و پشتیبانی و خدماتشون راضی هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بچه ها کسی حجمش تموم شده ببینه طبق گفته این جدول

کف سرعت ها با هم فرق داره یا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من هزار بار اینجا گفتم که نگیرید!!!
    گفتم تو اکثرا مراکز مخابراتی محدودیت داره و فقط تو چندتا میتونه سرعت بالا بده!!!
    بعد این رئال مادرید جوگیر اومده میگه مرکزت مشکل داره!!!!!!!
    بازم میگم سرعت زیر 4 مگ می خواید برید فناوا!!!!!!!!!
    دقیقا حرفایی که به شما زدن به منم گفتن!!!
    یعنی کپی -پیست!!!
    ببین دوست عزیز ، منطقه با منطقه فرق میکنه نمیشه کلی بسطش داد ...
    من 16 مگ دارم منهای چند ساعتی که از عصر تاشب افت سرعت زیاده در غیر موقع 13 مگی دستم میرسه . اتفاقا منطقه ما منطقه
    در کل بجای 16 مگ ، 4 مگ نچپوندن بمن !

یا حتی اون دوستی که تست تک کانکشن خیلی عالی گذاشته اینجا ، ولی تو منطقه ما تک کانکشن افتضاح تر از این حرفهاست تو صفحات قبلی فک میکنم تست گذاشتم براتون .
    حتی تو همچین پارامترهایی هم منطقه به منطقه فرق میکنه ...

8. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

ما که گفتیم بالاتر ببندند گفتند بیشتر از این خطتون نمی کشه
    آپلود منظورتونه؟ نمیدونم به من گفتن تا 1.2 مگابیت جا داره، رو چند ببندیم؟ گفتم رو 1 ببندید

نه دوست عزیز زیاد ربطی نداره. این مشکلیه که همه توی تاپیک های دیگه ام میگن. خط رو روی 16 میبندن ولی سرعت رو روی 14.5~15 محدود می کنن. اگه خطت روی 16 مگ بسته شده یعنی باید سرعت دانلودت روی 2مگ ثابت باشه. نه 1.7 مگ. یعنی هر ثانیه 300 کیلوبایت کمتر میگیری
    به نظرم به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگن. البته مطمئنم زیر بار نمیرن ولی دونستنش جالبه
    کشش خطم همینه. اگر از سر خط سیم میکشیدم، آره باید 2 مگ سرعت میداد ولی از خونه 52 سال ساخت توقع بیشتری ندارم. یبارم یادمه 2 سال پیش آسیاتک سیستمشون قاطی کرد و سرعتم پرید رو همین مقداری که الان دارم میگیرم. البته بالاتر از 1.6 نیومد و تا 1 ساعتم با همون سرعت دانلود میکردم فن آوا نصف شب رو 1.78 ثابت بود بدون افت

هر چی فاصله از مرکز مخابرات بیشتر بشه افت سرعت هم بیشتر میشه. برای سرعت دانلود 2 مگابایت باید خط روی 18 مگابیت بسته بشه تا افت سرعت جبران بشه.
    تایید میشه

سلام.
    من مشکل دارم با پنل فن آوا.
    خرید سرویس رو که میزنم و سرویس رو انتخاب میکنم برای خرید تو مرحله پیش فاکتور این پنل لعنتیشون هنگ میکنه... هیچ کاری نمیکنه همینجوری یه چیزی هی میچرخه.
    کسی همچین مشکلی نداره؟ اگه میتونید تست کنید.
    ممنون
    با یه مرورگر دیگه تست کنید یا Ctrl + F5 رو بزنید

از فن اوا به هیچ وجه اینترنت نگیرید سرعتشون تا 4 مگابیت محدوده و پول 16 مگابیت میگرن ومیگن مرکز مخابراتی مشکل داره و تا یک ماه ممکنه طول بکشه که درست بشه جالبه من چند بار از بخش فروشش پرسیدم که سرعت 16 مگابیت میتونن ارائه بدن و گفت که تا 24 مگابیت هم میتونیم من که 2 روز وقتم تلف شد و 3 ساعت هم با بخش پشتیبانی و فروش سر و کله زدم هر دفعه بعد از 10 دقیقه پشت خط منتظر موندن و در نهایت گفتم جمع اواری کنند و مبلغ واریزی را پس بدن ...
    سرعتش این طوره :

بیخود نیست که 1 ترابایت حجم منصفانه میدن برای فریب کاربران و خرید سرویسی که نمیتونند ارائه بدن ....
    وقتی نصف میگن سرعت و کیفیت عالیه و نصف دیگه میگن نیست، بازم به همون قانون میرسیم که شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه پس مشکل اصلی مخابرات و مرکز مخابراتیه که ملت رو اذیت میکنن نه شرکت سرویس دهنده. تمام تاپیک ها رو که سر بزنید، خیلیا این مشکل رو دارن

من هزار بار اینجا گفتم که نگیرید!!!
    گفتم تو اکثرا مراکز مخابراتی محدودیت داره و فقط تو چندتا میتونه سرعت بالا بده!!!
    بعد این رئال مادرید جوگیر اومده میگه مرکزت مشکل داره!!!!!!!
    بازم میگم سرعت زیر 4 مگ می خواید برید فناوا!!!!!!!!!
    دقیقا حرفایی که به شما زدن به منم گفتن!!!
    یعنی کپی -پیست!!!
    الان رفتی پیشگامان و سرعتت رو رو 8 محدود کردن و تک کانکشنتم که افتضاحه! اونوقت من جوگیرم؟ مرکز مخابراتی مشکل اصلیه. نظر شما هم محترم!

تک کانشکن فوق العادست. سرعت به طور میانگین روی 1.5 مگابایت هست. سرعت نه اینکه همیشه ثابت باشه حتی ممکنه وسط دانلود تا 300 کیلوبایت هم پایین بیاد یا تا 1750 بالا بره. ولی میانگین حدود 1500 هست. شاید شب سرعت بالاتر بره شایدم خراب شه نمیدونم، یکی دوساعته خریدم ولی خیلی راضیم، به خاطر تک کانکشن فوق‌العاده اش راحت ویدئو آنلاین میبینم. در مورد فیلترشکن ها هم توربو کانکت نمیشه ولی هات اسپات مشکلی نداره. غرب تهران مرکز حق شناس
    برای من که سرعت رو در طول شبانه روز در ساعات مختلف تست کردم، نوسان نداشت خیالت راحت. مبارکت باشه. آره تک کانکشنش عالیه که مزیت خیلی بزرگیه

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

ببین دوست عزیز ، منطقه با منطقه فرق میکنه نمیشه کلی بسطش داد ...
    من 16 مگ دارم منهای چند ساعتی که از عصر تاشب افت سرعت زیاده در غیر موقع 13 مگی دستم میرسه . اتفاقا منطقه ما منطقه
    در کل بجای 16 مگ ، 4 مگ نچپوندن بمن !

یا حتی اون دوستی که تست تک کانکشن خیلی عالی گذاشته اینجا ، ولی تو منطقه ما تک کانکشن افتضاح تر از این حرفهاست تو صفحات قبلی فک میکنم تست گذاشتم براتون .
    حتی تو همچین پارامترهایی هم منطقه به منطقه فرق میکنه ...
    تایید میشه. عده ای از دوستان نمیخوان قبول کنن که مشکل اصلی اینترنت این مملکت مخابراته. مراکز مخابراتی هم برای مخابراته و ISPها خودشون مرکز درست نکردن که! الان تنها شرکتی هم که بعد از اتمام حجم، همون 128 کیلوبیتم نمیده، مخابراته. خبرشم کلی سر و صدا کرده. اون دوست عزیزمونم که مخابرات به دروغ بهش گفته بود خطتون شده فیبر و بعد از چند روز فهمیده بوده مخابرات بهش دروغ گفته که اینترنت خودشو بهش قالب کنه و بعدم که نت 16 گرفته و سرعتش رو روی 2 بستن، عد بهش گفتن ما نوشتیم " 128 آپ تو 16 " دیگه دزدی و کلاهبرداری از این بالاتر؟! مخابرات فکر میکنه دزدی، فقط از دیوار مردم بالا رفتنه.

این صحبت های امروز جهرمی در مورد مخابراته:

محتوای مخفی: صحبت های وزیر در مورد مخابرات 
    محمدجواد آذری جهرمی درباره‌ی پیگیری ودایع مشترکان تلفن همراه اعلام کرد که از ابتدای آغاز به کار، سوالات و مراجعات زیادی در خصوص مجموعه‌ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران داشته‌ام.
    وی در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت:
    موضوع ودایع اخذ شده از تلفن‌های همراه به ارزش حدود سه هزار و پانصد میلیارد تومان، موضوع واگذاری داکت‌ها و سیم مسی، موضوع انحصار مخابرات در پورت‌های به اصطلاح فیبرنوری، موضوع نابرابری در معیشت نیروهای شرکتی در مخابرات، موضوع مشکلات کارگزاران روستایی، موضوع عدم پوشش مناسب جاده‌ای، موضوع عدم توسعه‌ی شبکه‌ی ثابت در شهرهای مهم کشور و تشکیل صف‌های انتظار برای دریافت خط ثابت و بسیاری دیگر از جمله این موضوعات است.
    وزیر ارتباطات در ادامه آورده است:
    واگذاری غیر دقیق مخابرات در سال‌های گذشته، این امکان را که اکنون دولت تمامی این مشکلات را حل کند از بین برده است و نیاز به حل برخی از مسائل با بهره‌گیری از ظرفیت قوه‌ی مقننه و نیز برخی از موضوعات در تعامل دولت با سهامداران عمده یعنی بنیاد تعاون سپاه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است.
    جهرمی اعلام کرد که در حداکثر توان خود پیگیر حل این مشکلات خواهد بود.

خودتون مخابرات رو قضاوت کنید. آخرشم گفته در حد توانم پیگیری میکنم! اینجا جای بحث سیاسی نیست ولی قضاوت با خودتون که مخابرات با پشتبانی ارگان های X و Y به چه قدرتی رسیده که داره اینجوری ملت رو اذیت میکنه

نکته: در آخر اضافه کنم که فن آوا واسه پدر من نیست. هرجا دوست دارید برید جز مخابرات و آسیاتک و صبانت. وسلام. من طبق قولی که داده بودم یه بررسی مفصل از فن آوا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم. کسایی که قرار بود استفاده کنن، کردن. دوستان هرجا میبینن بهتره، برن.
    Last edited by OnlyRealMadrid; 28-12-2017 at 16:29.

11. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس نتیجه گیری شد خرید سرویس 16 مگابیت ریسکه حالا هر شرکتی باشه ولی خوب من قبل از خرید سرویس از واحد فروش فن اوا پرسیدم که 16 مگابیت هم توی این منطقه مخابراتی که من هستم میدن که گفت تا 24 مگابیت هم میدن و وقتی سرویس وصل شد به 4 مگابیت محدود بود ....
    یعنی محدودیت نرم افزاری بود نه اینکه از پهنای باند کم باشه همیشه 4 مگابیت بود ....
    Last edited by vegas; 28-12-2017 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

پس نتیجه گیری شد خرید سرویس 16 مگابیت ریسکه حالا هر شرکتی باشه ولی خوب من قبل از خرید سرویس از واحد فروش فن اوا پرسیدم که 16 مگابیت هم توی این منطقه مخابراتی که من هستم میدن که گفت تا 24 مگابیت هم میدن و وقتی سرویس وصل شد به 4 مگابیت محدود بود ....
    یعنی محدودیت نرم افزاری بود نه اینکه از پهنای باند کم باشه همیشه 4 مگابیت بود ....
    یه شکایت از مرکز مخابراتیتون به 195 ثبت کنید و بنویسید که قبلش هم فن آوا بهم گفته بود که مرکز مشکلی نداره باید بده ولی مرکز مخابراتیمون نداده. اسم مرکز و آدرسش هم از گوگل در بیارید تو متن شکایت بنویسید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •