درجه اولی1
ماریو بود وقتی پلی میکنم ارور میده(the game could not be play) 8002014c
درجه اولی1
ماریو بود وقتی پلی میکنم ارور میده(the game could not be play) 8002014c
سلام
یک سوال دارم
علی شما گفتی اگه PSP بریک بشه تو مدل 3000 دیگه نمی شه کاریش کرد چیکار کنیم این حالت پیش نیاد و عواملش چیه ؟
در ضمن اگه در باره ی PSP GO بحث نکنیم در مورد PSP 1000 صحبت کنم تازه بده بقیه از اخبار مطلع شن اگه اینجوری است بگو ما هم بدونیم .
سلام
بریک شدن بر اثر تغییرات و دستکاری در حافظه های فلش دستگاه به وجود میاد.آموزش ها درست انجام بدی مشکلی پیش نمیاد.مثلا اگه حایی گفته شد این فریمور را روی فلان دستگاه ها نصب نکنید شما هم نصب نکنید و....
در حالت عادی که مراقب دستگاه باشی و الکی بهش ور نری مشکلی پیش نمیاد.
گفتم راجب به هک شدنش صحبت نکنید چون هنوز منتشر نشده و هنوز معلوم نیست سونی چه کارهایی برای جلوگیری از کپی خور شدن این مدل انجام داده.
اخباری که بدون منبع باشه هیچ ارزشی نداره.
مطالب را از فروم های ایرانی کپی پست نکنید.
کسی هم که این موضوع را گفت توی یکی از 2 تا سایت زیر بود.اون طرف هم منبع نگفت و گفت برید به زبان روسی سرچ کنید.
یا از بازی سنتر هست یا فروم مشکیه (نمیخوام اسمش را ببرم)فقط این را بدون که اون فروم فقط ادعای خالی هست.
تا جایی که سایت مسخرشون را با psp----- هم تراز میدونند.
اخباری که بدون منبع باشه هیچ ارزشی نداره.
درصورتی که اخبار اینشکلی مشاهده بشه به مدیریت اطلاع میدهم.
موفق باشید.
Last edited by choory; 10-07-2009 at 13:22.
علی جان میگم من یه چند روزه نمیتونم پی اس پی مو هک کنم.حتی رفتم یه مموری اصل سونی خریدم و چندین بار امتحان کردم ولی نمیشه
قبلا با همون مموری قبلیم اولین بار یا دومین بار هک میشد ولی الان دیگه کلافم کرده ... چند روزه کارم شده همین.
چه کنم؟!
سلام
با هیچ کدام از مموری ها نمیشه؟
فایل ها را که دستکاری نکرده ای؟
یک بار مموری را فرمت کن فایل ها را از اول دانلود کن و داخل مموری بریز.باطری را هم یک بار دربیار دوباره بزار سر جاش. و یک بار همRestore Default Settings کن ببین جواب میده یا نه.
همه عکس ها را تک تک امتحان کن.
تموم این کارها رو چندین و چندبار انجام دادم.نمیشه!
واقعا موندم دلیلش چیه......
دفعه آخر روش تم تبدیل شده مخصوص cfwe نصب کرده بودم و توی منوی اصلی بازی استندبای کردم ولی وقتی دوباره روشنش کردم دیدم هکش پریده
البته چندین بار با همین تمها و توی بازی استندبای کردم و مشکلی پیش نیومد
نمیدونم عیب کار همینه یا نه....
شایدم اقبال منه که همیشه سیاهه
احتمالا اون بازی که توش استند بای کردی rockband نبوده؟
چون منم یه بار همین کار کردم کپی خوریش پرید ولی با فرمت کردن مموری دوباره درست شد
نمی دونم روشت برای عکس ها چیه ولی من میذارم پایین سمت راست صفحه نوشته information بیاد بعد 2 ثانیه می رم تو فولدر
این روش برای من خیلی خوب جواب داده
activation کدش چیه؟
اینو امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودم دوباره آپولدش کردم (ترسیدم ویروس داشته)
![]()
Last edited by alireza fatemi; 10-07-2009 at 17:43.
والا نمیدونم دیگه باید چیکار کنی.
آخه میگی قبلا بدون مشکل اجرا میکردی حالا نمیشه.
ببین کلید Wi-Fi را روشن نکردی یادت بره خاموش کنی؟چون خودم چندبار نتونستم هک کنم بعد دیدم کلید Wi-fi روشن هست.خاموشش که کردم درست شد.
خودم هم تا حالا از تم های CFWe استفاده نکردم که نظری بدهم.اما فکر نکنم ایراد از این باشه
شما یک بار دیگه دانلود کن و امتحان کن.انشاا... درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)