تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 892 از 3195 اولاول ... 39279284288288888989089189289389489589690294299213921892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,911 به 8,920 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

درسته . اگه به جواب من در پستی که از خودم نقل کردید توجه کرده باشید منم دقیقا همین حرف رو زدم !! که گرافیک ها بسیار قدرتمند هستن اما به علت

کار نشدن اختصاصی بازی روی اونها در بعضی مواقع به مشکل بر میخورن. چون اکثر بازی ها از روی Xbox360 به PC پورت میشن و

همین کار باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.البته نه همیشه. حتی اکثر بازی ها PS3 از روی Xbox360 پورت میشن !! و به خاطر همین هست که یک بازی در Xbox360 با سرعت 60 فریم در ثانیه و همون بازی رو PS3 با 30 فریم در ثانیه Render میشه.

کی گفته Xbox360 تو سال 2005 مونده !!!!؟؟؟؟؟ یا خداااااااااا !!!

خب شما Xbox360 نداری و نمیدونی چطور دستگاهی هست !!! از سال 2005 تا الان 100 ها بازی منتشر شده که هر کدوم با جلو رفتن زمان بهبود پیدا کرده !!!

در حال حاضر بازی Gears of Ware 2 که یکی از پر جزئیات ترین و بهترین بازی ها که هم از نظر Game Play و هم از نظر گرافیک بوده , برای ساخت اون فقط از 65% توان Xbox360 استفاده شده !!!! که این میتونه نوید بخش بازی های با گرافیک بیشتر و جذاب تر برای ما باشه !!!

در صورتی که در Gears of War 1 فقط از 40% توان Xbox 360 استفاده شد است

خب این نظر شماست که ایجاد تغییرات در بازی یک کار جالب و سرگرم کننده ای هست !!

خیلی ها هستن که حتی از Cheat برای بازی خود استفاده نمیکنن چه برسه به Patch و این حرفها.

واسه انتقال SAVE ها هم مشکل داشبورد هست که MS این امکان رو برای Xbox360 نذاشته !! و شاید در آینده فکری به حالش بشه.
    منظورم این بود که سخت افزار ایکس باکس مربوط به سال 2005 نه بازی هاش...
    چون شما سال 2005 سخت افزار high end هم بسته باشی الان کم کم وقت آپگرید کردنه.

راستش من می خوام ایکس باکس بخرم ولی نمی تونم خودمو راضی کنم که دستگاهی رو با فناوری چهار سال (غریب به 5 سال) پیش بخرم در حالی که قدرت پردازش گرافیکی از اون موقع تاحالا حداقل سه چهار برابر شده به علاوه باید دوبرابر قیمت واقعی یعنی حدود 500 تومن برای این دستگاه پول بدم در حالی که نصف این قیمت معادل کارت گرافیک 260 gtx core 216 هست که به گفته خو شما بازی هارو با کیفیت دوبرابر پردازش می کنه

داره خودمونی میشه master-of-soccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    amirhossein ebtehaj

پيش فرض

آقا کسی نمیدونه من چی کار کنم؟؟؟؟؟
    من batman رو گرفتم که همراهش دشبورد رو هم آپدیت کنم...
    ولی آپدیت نشد هیچ بازی هم اجرا نشد....
    من چی کار کنم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

13

راستش من می خوام ایکس باکس بخرم ولی نمی تونم خودمو راضی کنم که دستگاهی رو با فناوری چهار سال (غریب به 5 سال) پیش بخرم در حالی که قدرت پردازش گرافیکی از اون موقع تاحالا حداقل سه چهار برابر شده به علاوه باید دوبرابر قیمت واقعی یعنی حدود 500 تومن برای این دستگاه پول بدم در حالی که نصف این قیمت معادل کارت گرافیک 260 gtx core 216 هست که به گفته خو شما بازی هارو با کیفیت دوبرابر پردازش می کنه
    شما در کل با ایکس باکس مشکل داری
    دلیلش هم اینه که تا اون دسته خوش دستش رو دستت نگرفتی و نمیفهمی وقتی تو gow2 یه لوکست رو نصف میکنی چه کیفی میده
    تازه بازی های ایکس باکس زودتر ار پی30 عرضه میشه
    تنها مزیتی که کنسول ها رو ار پی30 جدا میسازه به نظرم سرعت بازی چون من تا حالا 1ملیون500 خرج پی30 کردم ولی هنوز یه سیمس رو مثل آدم بالا نمیاره
    در ضمن 500تومن هم نمیخواد بدی میتونی یه آرکید با 320 تومن بخری.
    قدرت ایکس باکس هم تا سال 2012 هم جوابگو نیازها هست زیرا اونها با نگاه به آینده این کنسولو ساختن.
    یکی دیگر از مزایای ایکس باکس به بقیه پروژه ناتاله که پی30 تا آینده های دور رنگش رو نخواهد دید
    Last edited by generaltj; 08-09-2009 at 20:30.

4. 2 کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

شما در کل با ایکس باکس مشکل داری
    دلیلش هم اینه که تا اون دسته خوش دستش رو دستت نگرفتی و نمیفهمی وقتی تو gow2 یه لوکست رو نصف میکنی چه کیفی میده
    تازه بازی های ایکس باکس زودتر ار پی30 عرضه میشه
    تنها مزیتی که کنسول ها رو ار پی30 جدا میسازه به نظرم سرعت بازی چون من تا حالا 1ملیون500 خرج پی30 کردم ولی هنوز یه سیمس رو مثل آدم بالا نمیاره
    در ضمن 500تومن هم نمیخواد بدی میتونی یه آرکید با 320 تومن بخری.
    قدرت ایکس باکس هم تا سال 2012 هم جوابگو نیازها هست زیرا اونها با نگاه به آینده این کنسولو ساختن.
    یکی دیگر از مزایای ایکس باکس به بقیه پروژه ناتاله که پی30 تا آینده های دور رنگش رو نخواهد دید
    پروژه ناتال چی بیده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان دو چیزی که مدل الیت اضافه داره نسبت به مدل پرو یعنی:کابلHDMI+مبدل صدا ، چی هستن و به چه دردی می خورن؟
    کسی نمی دونه!؟

ضمنا من یک پست دادم که تکراری هم نبود ولی به دلیل تکراری پاک شد
    جل الخالق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قضیه مهم قیمت هست، درسته Xbox360 نسبتاً داره ضعیف میشه ولی هنوز اونقدر ضعیف نشده که از نظر قیمت بتونی با PC مقایسش کنی.

البته بعضیا نسلی ارتقاء یافته برای کنسول های حاضر پیشبینی میکنن، مثلاً درسته دوستان صحبت از سال 2012 میکنن به عنوان تاریخ انقضا Xbox360 اونم بخاطر Natal (که البته یکی از مدیران ماکروسافت هم اینو گفته بود) ولی من چند جا میخوندم احتمالاً تو این بین، ماکروسافت یا حتی سونی یکمی کنسولاشون رو ارتقاء سخت افزاری بدن مثلاً احتمال خیلی زیادی هست که سال دیگه ماکروسافت کنسولی با رم 1 گیگ عرضه کنه چون Xbox360 الان بشدت از مموری پائین رنج میبره و همین الانم ماکروسافت برای توسعه دهنده نسخه از Xbox360 با مموری اضافه 512 رو برای توسعه میفرسته (همون Xbox360 های مشکی که بالاش یه کله اضافی داره که در اصل یه مموری اکسترنال اونجا قرار داده).
    Last edited by milky way; 08-09-2009 at 21:05.

8. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه master-of-soccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    amirhossein ebtehaj

پيش فرض

من چی کار کنم....
    ..........

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

قضیه مهم قیمت هست، درسته Xbox360 نسبتاً داره ضعیف میشه ولی هنوز اونقدر ضعیف نشده که از نظر قیمت بتونی با PC مقایسش کنی.

البته بعضیا نسلی ارتقاء یافته برای کنسول های حاضر پیشبینی میکنن، مثلاً درسته دوستان صحبت از سال 2012 میکنن به عنوان تاریخ انقضا Xbox360 اونم بخاطر Natal (که البته یکی از مدیران ماکروسافت هم اینو گفته بود) ولی من چند جا میخوندم احتمالاً تو این بین، ماکروسافت یا حتی سونی یکمی کنسولاشون رو ارتقاء سخت افزاری بدن مثلاً احتمال خیلی زیادی هست که سال دیگه ماکروسافت کنسولی با رم 1 گیگ عرضه کنه چون Xbox360 الان بشدت از مموری پائین رنج میبره و همین الانم ماکروسافت برای توسعه دهنده نسخه از Xbox360 با مموری اضافه 512 رو برای توسعه میفرسته (همون Xbox360 های مشکی که بالاش یه کله اضافی داره که در اصل یه مموری اکسترنال اونجا قرار داده).
    کاملا حرف شما تایید میشه ولی خب این کار ها جزو یکسری عملیات Completion هست که هیچ تغییری در نحوه ی اجرا و پردازش بازی

نداره و فقط به یکسری از کارهای جانبی کمک میکنه تا کاربر با هزینه ی کمتری مواجه باشه.
    اینجا پیمان جان کامل توضیح داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی نمی دونه!؟

ضمنا من یک پست دادم که تکراری هم نبود ولی به دلیل تکراری پاک شد
    جل الخالق
    اینجا کامل توضیح دادم چطور ندید ؟!؟!؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SamGun; 08-09-2009 at 22:31.

11. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من چی کار کنم....
    بازیهای جدید رو باید با فریموری جدید اجرا کنی (1.5 یا 1.6) و به احتمال زیاد فریموری شما قدیمی هست و بازیهای جدید رو اجرا نمیکنه..

الان همه شرکتها دارن بیشتر برای کنسولها بازی میزنن و اکثر بازیها با تاخیر چند ماه یا یک ساله برای PC عرضه میشه که اینها هم فقط به خاطر فشار MS هست که مطمئناً تا یکی دو سال دیگه این فشار کمتر میشه و میزان بازی های PC هم به شدت پایین میاد..

ما ایرانی ها به اولین چیزی که تو بازی نگاه میکنیم گرافیک هست ولی خارجی ها زیاد به گرافیک اهمیت نمیدن من تو لیست بازی های خارجی ها که نگاه میکنم بازیهای عجیبی میبینم که اصلا ما دنبال اونها نمیریم چون اعتقاد داریم گرافیکش پایین هست.!!
    جالب اینجا بود که خیلی هاشون باز های پر گرافیک این نسل رو اصلا بازی نکرده بودن..

در مرود برتری گرافیکم بگم که شاخ ترین بازی PC کریسیس بود که نسخه 2 اون بازی برای 360 و PS3 هم تایید شد..

در هر حال این مغایسه اصلا جالب نیست و توسیعه میکنم ادامه ندیم..

دوستان دو چیزی که مدل الیت اضافه داره نسبت به مدل پرو یعنی:کابلHDMI+مبدل صدا ، چی هستن و به چه دردی می خورن؟
    کابل صدا باعث میشه که شما صدای اوپتیکال و معمولی رو از 360 بگیرین که برای کسانی که سینمای خانگی دارن یا میخوان از مانیتور استفاده کنند خیلی مفیده..

کابل HDMI هم برای گرفتن بالاترین کیفیت تصویر استفاده میشه که بیشتر به در LCD TV یا مانیتور های نسل جدید میخوره..
    Last edited by Terova; 08-09-2009 at 22:25.

13. 5 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام من دنبال یه هارد واسه xbox 360 م هستم نو شو کجا میفوروشه قیمت 20 و 60 چنده؟ کسی دسته دو نمیفوروشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •