زنگ بزنيد اپراتور براتون فرم پر كنه تا از فني درستش كنند
زنگ بزنيد اپراتور براتون فرم پر كنه تا از فني درستش كنند
سلام بچه ها یه چیزم من بگم من چند روز پیش یه کارت شارژ 5000 تومانی گرفتم ولی وقتی سیمکارتو شارژ کردم به اندازه 20000 تومان شارژ شد ا به نظر شما من زنگ بزنم به ایرانسل بگم یا نه؟ یدفعه بدهکار نشم؟ شایدم از شارژ مشترکین دیگه کم کرده دادش به من؟
گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .
یعنی بین 200 هزار تا کاربر یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟!؟!![]()
يکي به من بگه يعني چي آخه؟
3 تا سيم کارت ديدم که gprs اونا کاملاً مجاني بود ولي هيچکدومشون نامردا لو ندادن يکي به ما هم بگه ياد بگيريم
2 پست بالاسرتو نگاه کنی جواب رو میبینی
به 130 یا 140 زنگ بزن مشکلتو حل میکنن
خط من هم یه بار همین جوری شد ولی یه بار باتری رو درآوردم دوباره گذاشتم درست شد
مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکرده
رومينگ فقط مال خارج از کشوره ولي اگه آنتن دهي بياد پائين هم فعال ميشه گوشيت رو يه مستر ريست کن درست ميشهگوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .
یعنی بین 200 هزار تا کاربر یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟!؟!
بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!)
مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکردهجون مادرتون بگيد چيکار کرديد؟بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!)
بابا يکي به ما هم ياد بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)