تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 942 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    جديدا هر 30 ثانيه يه مسيج مياد به گوشي من که متنش اينه (براي استفاده از سرويس رومينگ لطفا گوشي خود را خاموش و روشن کنيد) و قبل از اينکه بتونم به طور کامل بخونمش ميره و گوشي رو هم که خاموش و روشن ميکنم باز هم ميادش . اعصابمو خرد کرده چون دايم صفحه گوشيم روشن ميشه و اينو مينويسه و شارژ باطريمو زود خالي ميکنه.
    منو راهنمايي کنيد تا مشکلمو حل کنم
    زنگ بزنيد اپراتور براتون فرم پر كنه تا از فني درستش كنند

داره خودمونی میشه jenabe mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بچه ها یه چیزم من بگم من چند روز پیش یه کارت شارژ 5000 تومانی گرفتم ولی وقتی سیمکارتو شارژ کردم به اندازه 20000 تومان شارژ شد ا به نظر شما من زنگ بزنم به ایرانسل بگم یا نه؟ یدفعه بدهکار نشم؟ شایدم از شارژ مشترکین دیگه کم کرده دادش به من؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    جديدا هر 30 ثانيه يه مسيج مياد به گوشي من که متنش اينه (براي استفاده از سرويس رومينگ لطفا گوشي خود را خاموش و روشن کنيد) و قبل از اينکه بتونم به طور کامل بخونمش ميره و گوشي رو هم که خاموش و روشن ميکنم باز هم ميادش . اعصابمو خرد کرده چون دايم صفحه گوشيم روشن ميشه و اينو مينويسه و شارژ باطريمو زود خالي ميکنه.
    منو راهنمايي کنيد تا مشکلمو حل کنم
    گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .

یعنی بین 200 هزار تا کاربر یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟!؟!

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

يکي به من بگه يعني چي آخه؟
    3 تا سيم کارت ديدم که gprs اونا کاملاً مجاني بود ولي هيچکدومشون نامردا لو ندادن يکي به ما هم بگه ياد بگيريم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .

2 پست بالاسرتو نگاه کنی جواب رو میبینی

به 130 یا 140 زنگ بزن مشکلتو حل میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

خط من هم یه بار همین جوری شد ولی یه بار باتری رو درآوردم دوباره گذاشتم درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

سلام بچه ها یه چیزم من بگم من چند روز پیش یه کارت شارژ 5000 تومانی گرفتم ولی وقتی سیمکارتو شارژ کردم به اندازه 20000 تومان شارژ شد ا به نظر شما من زنگ بزنم به ایرانسل بگم یا نه؟ یدفعه بدهکار نشم؟ شایدم از شارژ مشترکین دیگه کم کرده دادش به من؟
    مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکرده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

رومينگ فقط مال خارج از کشوره ولي اگه آنتن دهي بياد پائين هم فعال ميشه گوشيت رو يه مستر ريست کن درست ميشه

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکرده
    بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
    منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
    منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!)
    جون مادرتون بگيد چيکار کرديد؟
    بابا يکي به ما هم ياد بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •