آقا ایرانسل قاطی کرده یا من قاطی کردم؟
بسته 1 روزه 24 گیگ شبانه رو زده 10 هزار تومن ولی نامحدود 1 روزه 2 تا 8 و زده 3 هزار تومن
خوب چه کاریه؟ کسی که میخواد توی 6 ساعت 24 گیگ دانلود کنه خوب میره نامحدودش و میخره 3 تومن چجوریاست![]()
آقا ایرانسل قاطی کرده یا من قاطی کردم؟
بسته 1 روزه 24 گیگ شبانه رو زده 10 هزار تومن ولی نامحدود 1 روزه 2 تا 8 و زده 3 هزار تومن
خوب چه کاریه؟ کسی که میخواد توی 6 ساعت 24 گیگ دانلود کنه خوب میره نامحدودش و میخره 3 تومن چجوریاست![]()
ملت نخرید بابا . چرا اینقدر بعضی ها سست عنصرید ؟؟؟ دو روز صبر کنید تا حساب ایرانسل بیاد دستش . میمیرید استفاده نکنید ؟ بابا بخدا اگه نخرید واسه خودتون خوبه ، ایرانسل میفهمه بابا اگه این مشتریا نباشن پشیزی هم نمی ارزه . خواهش میکنم نخرید
بسته 1 ماهه 24 گیگ شبانه 10 تومنه (1 روزه نیست)
نامحدوده 1 روزه 2 تا 8 صبح هم 3 تومنه که به نظرم اصلا صرفه اقتصادی نداره!
چون قیمتش تقریبا یک سوم 24 گیگیه
یعنی فقط زمانی میصرفه که شما بتونی با نامحدودش حداقل یک سوم 24 گیگ (یعنی حداقل 8 گیگ) بین 2 تا 8 اونم فقط در یک روز دانلود کنی!
اگر بسته 1 ماهه شبانه نامحدود بده این ایرانسل من حتما میگیرم. (الان فقط 1 روزه شبانه نامحدود میده)
Last edited by alex_pk; 19-01-2015 at 03:04.
پس این چیه اینجا؟
قسمت 1 روزه رو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روز که سهله الان دو هفته از این تحریم! گذشته . منکه بسته نخریدم ولی لابد ملت لازم دارن. بزور که نمیشه منعشون کرد
ضمنا ایرانسل که 85 میلیون سیمکارت تابحال فروخته، فقط حداکثر 50 نفر از مالکین سیمکارتهاش میان اینجا رو می بینن. این 50 نفر چه بسته بخرن یا نه چه تاثیری داره
نقشه جدید برای سر کیسه کردن مشترکین![]()
Last edited by SAeedBaa; 19-01-2015 at 08:11.
داره دست و پا میزنه
تاثیر نداره ؟! تاثیر نداره که ایرانسل هر روز داره یه بسته میده بلکه بتونه مشتری جذب کنه . تاثیر نداره که مشترکین دیتا از ۱۸-۲۰ میلیون رسیدن به ۸-۹ میلیون . داره عزیزم . اگه ملت همکاری کنند تاثیرشم میبینی . در ضمن کسی مجبور نکرده اما اگه یه لحظه خودت فکر کنی میبینی که نباید بخری عزیزم . انتخاب با خودته
به نظرم
بستگی داره بستگی نامحدود چه جوری باشه
الان ADSL ها دانلود شبانه دارن
معمولا کسانی این بسته ها رو می خرن که سرعت ایرانسل از دانلود شبانه ی ADSL خودشون بیشتر باشه یا اصلا به دانلود شبانه دسترسی نداشته باشن
ولی اینکه بسته 24 گیگ 10 هزار تومن و نامحدود 3 هزار تومن باشه یکم عجیبه
Last edited by Armin.Computer; 19-01-2015 at 10:48.
کی میتونه تو 6 ساعت 24 گیگ دانلود کنه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)