خوب از همون اولش معلوم بود همه حرفاشون در مورد پهنای باند دروغ بود حالا ی سری داشتن برای من توضیح میدادن مشکل از پهنای بانده اینا اینقدر از این دروغا گفتم که حرف راستشون هم جلوی من هیچ اعتباری نداره
خوب از همون اولش معلوم بود همه حرفاشون در مورد پهنای باند دروغ بود حالا ی سری داشتن برای من توضیح میدادن مشکل از پهنای بانده اینا اینقدر از این دروغا گفتم که حرف راستشون هم جلوی من هیچ اعتباری نداره
هیچ شرکتی پهنای باند کم نمیاره به یه مشکلی که بر میخورن یا به یه بهانه دیگه ای سرعتا رو میکشن پایین و میگن که پهنای باند نداریم
صد البته. یه مدت ای دی ام بی استفاده شده بود. الان دوباره شروع به کار کرده.
ولی با این فیلم های HD و Full HD سرعت 68 کمه.
حالا بازم میگیم اشکالی نداره. باید بسوزیمو بسازیم و یه چیزو هیچ وقت یادمون نره که اینجا ایرانه.
شاید بازم سرعت رو دستکاری کنن. یعنی همین الانشم دارن دستکاری میکنن چون سرعت برای همه بالا نرفته .
لطفا میشه بگید DNS دیفالت مخابرات چیه؟ برای من پاک شده.
265 نامحدود سرعتش 32 هست
حالا ممکنه که اونایی که سرویس هاشونو الان تمدید کنن سرعتشون بالا بره و برای اونایی هم که بالا هست احتمالا شانسی بوده
من الان روی اکانت 256 نامحدود هستم سرعت 32 وبگردی افتضاح شده
ولی 1 مگ مثل موشک هست
8.8.8.8
4.2.2.4
سرعت شما هم پایین اومد
امروز غروب اینترنت پسر عموم رو وصل کردم 128 نامحدود سرعت دانلود بین 60 تا 70 حالا من 256 20 تا 32 این واقعی سازی سرعت ها نیست این گوه کشیدن هیکل خودشونه .
تازشم چند روزیه که بعضی خط های تلفن محلمون قاطی کردن همشنوایی دارن کلا همه رو هم رفتن الان خودمون بوق آزاد نداریم.
در نهایت به این نتیجه نهایی رسدم که اینا دارن یه غلطهایی روی شبکه مخابرات مازندران انجام میدن .
حالا به شبکه ملی اینترنت یا همون قطع ارتباط با دنیابرمیگرده یا چیز دیگه الله و اعلم.![]()
واقعا خیلی خوبه شاتل و امکانات و پاسخ گویشون ... 128 نا محدود با سرعت دانلود 200 فقط ماهی 30 هزار تومان
فکر کنم برای یکسان سازی کد بین شهری هستش.
دارن کد هارو یکی میکنن.
تهران و کرج فکر کنم قرار بود تو این هفته اجرا بشه یا اجرا شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)