سرعت در ساعات رایگان چطوره؟دان استریم رو روی چند بستن ؟ راضی هستی؟
سرعت در ساعات رایگان چطوره؟دان استریم رو روی چند بستن ؟ راضی هستی؟
خیلی خوشحال شدم مشکلتون برطرف شد و بیش از اون خوشحالتر شدم که از ماناماد دیگه سرویس نگرفتید.من سرویسم 1 مگ نا مخدوده اما این سری که تمدیدش کرم سرعتم از 64 بالاتر نرفت.یه چند روزی میشه سرعتم را 32--50 کردن.هر چی هم تماس میگرم میگن مشکل سراسریه.خدا از این مانا نگذره چون همش دروغ میگن.
اره خیلی پدرسوختن ..مخابرات کمبود پهنای باند داره اما نه به اندازه ای که برای کسی افت سرعت به وجود بیاد.فقط این ماناماد لعنتی پهناش کم اومده.باید با برو بچ بریم پهنا بهش بدیم تا دیگه زیون درازی نکنن...![]()
خیلی ممنون لطف دارید والا چه عرض کنم اینقدر دردسر داشت که گفتنش هم تو این فروم نمیگنجه اینطور بگم که از هفت خان رستم گذشتم.دیروز از pcm دراومد امروز رانژه شد
هنوز شبانه رو امتحان نکردم ولی امشب امتحان میکنم-دان استریمو روی 2مگ بستن-فعلا که راضیم یه سری ip های جدید هم اومدن که با5 شروع میشن و سرعتشون حتی از گیت وی 89 و تک رقمی ها هم بهترن
مرسی امیدوارم که مشکلتون حل بشه نمیدونم علتش چیه ولی ظاهرا این مشکل بعد از چند ماه برا همه پیش میاد
Last edited by farshad0123; 06-01-2014 at 00:23.
دوستان تا حالا کسی به پشتیبانی گفته دان استریمو زیاد کنن و پشتیبانی هم انجام بده؟میخوام ببینم اگه فایده داره زنگ بزنم اگه نداره که خودمو خسته نکنم
والا جدیدآ امتحان نکردم قبلا" یه بار زنگ زدم قطع کرد دوباره زنگ زدم بش گفتم چرا قطع میکنی کلی باش بحث کردم و این حرفا برام گذاشت رو دو مگ ( خودم یه مگ داشتم ) ولی موقع شبانه که میشد سرعتم همون 130 میشد
حالا شما بزن ببین انجام میدن ؟ خبرشو هم اگه تونستی بده![]()
خوب سرویس 2 مگ نامحدود من هم امروز فعال شد
اینم سرعت دانلود
محتوای مخفی: .
من 50 روز پیش به پشتیبانی اواسیس زنگیدم همون موقع که 3036 بود دعوا کردم اونم گذاشت روی 3 مگ سری بعد که زنگیدم بدون اینکه حرفی راجب این مسئله بزنم برش گردوند روی همون 2 مگ ..
اینطور که پیداست بین کیفیت ماناماد و ضحی خیلی فرقه .عجیبه همش مال مخابراته ولی از یه نمایندگی تا یه نمایندگی دیگه همه چیزش فرق میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)