تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 4105 اولاول ... 39179184188188788888989089189289389489590194199113911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان.

من تو سایت پلیس گشتم اما بیماری های مرتبط با معافی رو پیدا نکردم!

لیست مشخصی داره یا فقط پزشک تشخیص میده؟

من قلبم مشکل داره. در بیشتر مواقع ضربان قلبم بالای 110 هست. درمان هم نداره! به نظرتون برای معافی امیدی هست؟

البته هنوز دانشجو هستم. دیگه واسه آخر پاییز باید اقدام کنم.
    ماده 35: مشمولان مبتلاء به بيماريهاي ريه و قفسه صدري با توجه به نوع بيماري كه بدان مبتلاء مي‌باشند از معافيتهاي مندرجدر هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.
    الف) همراه با اختلال باليني واضح در عمل قلب يا ريه معاف دائم.
    ب) بدون اختلال تنفسي و قلبي خدمات غيررزمي.

ماده 43- مشمولان مبتلاء به بيماريهاي قلب و عروق با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء هستند از معافيتهاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده مي‌نمايند.

بند1- كليه عوارض عضوي دريچه‌اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.

تبصره: پرولاپس دريچه‌اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غيررزمي.

بند2- وجود هر گونه بيماري مادرزادي قلب اعم از عمل شده و نشده معاف دائم.

تبصره: دكستروكاردي و سيتوس انورتوس اگر با آنوماليهاي ديگر همراه نبوده و عارضه‌اي نداشته باشد منع خدمتي ندارد.

بند3- هر نوع بيماري عروق كرونر در هر درجه و حالتي كه باشد معاف دائم.

بند4- نارسايي مزمن قلب معاف دائم.

بند5- هر نوع بيماري مزمن پريكارد-آندوكارد-ميوكارد اعم از التهابي، تومورال،مادرزادي و اكتسابي معاف دائم.

بند6- بيماريهاي مادرزادي و يا اكتسابي،تومورال و التهابي آئورت و سرخرگهاي بزرگ، مانند
    كواركتاسيون، آنوريسم‌ها، آنژيومها و اتساع سرخرگهاي ريوي، كانال شرياني باز، تنگي شريان ريوي اصلي و فيستولهاي شرياني وريدي در مورد عمل شده يا نشده معاف دائم.

بند7- ازدياد فشار خون شرياني در صورتي كه فشار خون باز سيتوليك از 160 ميليمتر جيوه
    و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد(مقصود از فشار خون باز آنست كه لااقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان بستري و فشار خون درساعات مختلف شب و روز ثبت گردد) معاف دائم.

تبصره: ازدياد فشار خون شرياني در صورتيكه فشار خون باز سيستوليك بين 160-140 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك بين 100-90 ميليمتر جيوه باشد خدمات غيررزمي.

2. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

بچه ها من شکمم رو به خاطر خونریزی داخلی به خاطر تصادف عمل کردم این از موارد معافیت محسوب نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها من شکمم رو به خاطر خونریزی داخلی به خاطر تصادف عمل کردم این از موارد معافیت محسوب نمیشه؟
    بند29- بيماريهاي پيتيك مقاوم به درمان و يا همراه با عوارض (انسداد،سوراخ شدگي،خونريزي) معاف دائم.
    بند40- خونريزيهاي مكرر دستگاه گوارش با علت ناشناخته معاف دائم.

به نظر من برو دکتر و یه مشاوره هم از دکتر بگیر.اگر واقعا جایی برای معافی باشه سریعا اقدام کن.

5. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بند29- بيماريهاي پيتيك مقاوم به درمان و يا همراه با عوارض (انسداد،سوراخ شدگي،خونريزي) معاف دائم.
    بند40- خونريزيهاي مكرر دستگاه گوارش با علت ناشناخته معاف دائم.

به نظر من برو دکتر و یه مشاوره هم از دکتر بگیر.اگر واقعا جایی برای معافی باشه سریعا اقدام کن.
    سلام داداش می بینم که خدمتت تموم شده هنوز دل نمی کنی ازش دستت درد نکنه یه چند ماه دیگه هم باش به ما روحیه بده هر چند فکر کنم چند ماه دیگه خودم برم دیگه نیام

7. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام داداش می بینم که خدمتت تموم شده هنوز دل نمی کنی ازش دستت درد نکنه یه چند ماه دیگه هم باش به ما روحیه بده هر چند فکر کنم چند ماه دیگه خودم برم دیگه نیام
    سلام خیلی مخلصیم.
    خوشحال میشم تجربیات خودم رو تو این زمینه در اختیار شما هم بذارم.یه جورایی با این قسمت اخت گرفتم.
    سربازی هم اگر خود آدم سخت نگیره سخت نمی گذره.تو بدترین شرایط هم که باشی بعد از یه مدت بهش عادت میکنی.

9. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MrPean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها من فرم تعجیلیم که 1 تیر اعزام میشه برگه محل آموزش رو پست نیاورد از +10 پرینتشو گرفتم همونو باید ببرم آموزشی؟؟ اصلش نمیخواد ؟؟ بجز وسایل صفحه یک تالار چه مدارکی لازمه ؟ امثال کپی شناسنامه - کارت ملی - پرینت ثبت نام - کارت واکسن .........؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ...
    من اعزامی سال 87 هستم در نیروی زمینی ارتش با مدرک فوق دیپلم مدت 7 ماه خدمت کردم.... و پس از قبولی دانشگاه الان با مدرک لیسانس اعزام مجدد شدم در مرکز آموزش 10 تهران هم کد خوردم.
    میخواستم بدونم الان باید مجدد دوره آموزشی رو بگذرونم؟!
    و آیا همون یگان قبلی میوفتم؟
    الان که باید برم تهران چی در انتظارمه! تجهیزات قبلیمو ببرم یا دوباره میدن! واقعا بعد از 7 ماه خدمت باید دوباره آموزشی برم؟ :(
    و آیا باید همون 17 ماه خدمت کنم یا طبق قانون جدید 21 ماه ؟!

ّبخشید سوالام زیاد شد ... با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آموزشی نیرو انتظامی سه ماهه یا دوماه ؟؟ من نفهمیدم آخرش بعضیا میگن سه ماه !!

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آموزشی نیرو انتظامی سه ماهه یا دوماه ؟؟ من نفهمیدم آخرش بعضیا میگن سه ماه !!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ...
    من اعزامی سال 87 هستم در نیروی زمینی ارتش با مدرک فوق دیپلم مدت 7 ماه خدمت کردم.... و پس از قبولی دانشگاه الان با مدرک لیسانس اعزام مجدد شدم در مرکز آموزش 10 تهران هم کد خوردم.
    میخواستم بدونم الان باید مجدد دوره آموزشی رو بگذرونم؟!
    و آیا همون یگان قبلی میوفتم؟
    الان که باید برم تهران چی در انتظارمه! تجهیزات قبلیمو ببرم یا دوباره میدن! واقعا بعد از 7 ماه خدمت باید دوباره آموزشی برم؟ :(
    و آیا باید همون 17 ماه خدمت کنم یا طبق قانون جدید 21 ماه ؟!

ّبخشید سوالام زیاد شد ... با تشکر فراوان
    شما دوباره همون ارگان خدمت میکنی یعنی نیروی زمینی ارتش باید دوباره اموزشی برید و البته با قانون جدید یعنی 21 ماه که با توجه با اینکه هفت ماه خدمت کردید میشه 14 ماه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •