امروز ساعت 5-6 از بن در میام
تا renekton خریدم بن شدم![]()
امروز ساعت 5-6 از بن در میام
تا renekton خریدم بن شدم![]()
فارسیت ضعیف آیا؟؟؟یا شایدم چشمات ضعیفه!!!!!! یا شایدم اصلا پست منا نخوندی اومدی نقل قول میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورت از دوهفته پیش همون موقعیه که چمپ اومد دیگه آره؟؟؟؟چون آخرین باری که رنگار بازی کردم هفته بعدی بود که چمپ اومده بود و آنلاک شدما بهمون کاردانی هم بدند بسه کارشناسی نمی خواهیم اشالله صد سال دیگه که پلت شدی به امید خدا بعد می فهمی توی بحث safegame رنگار حرفی واسه گفتن نداره
البته همین الان جواب سوال های بعدیتم بده چون زیاده حوصله بحث ندارم
نه عزیزم بنده نه پلتم نه بنده این نظر را دادم ولی اگه یه خورده از اون اسپکتی که لول برات گوشه کلاینت گذاشته استفاده کنی میفهمی که بازی های پلت به بالا خیلی با بازی های
ما توی برنز فرق داره هر چی باشه اونا یه خورده از ما بیشتر تجربه دارند
نمی خواهم بهت توهین کنم ولی اینجوی تعصبی بودن معموله کار نوب های سن و سال پایینه مثلا منم از آکالی خیلی خوشم میاد ولی وقتی میدونم توی رنک حرفی واسه گفتن نداره
دلیل نداره اینجوری بیام دفاع کنم بگم فلان بهمان تا حالا هم باهاش 100 تا پنتا گرفتم ولی اینا بدون رنک با نرمال اونم توی دوتا تایر مختلف زمین تا آسمون فرق داره...
آهان راستی اینقدر سنگین هست که نخواهم کاری کنم سنگینتر بشه ماشالله هم قد بلنده هم سنگین وزن![]()
اگه هم به نظر شما 21/4/9 ((همین حدودا بود میدونم 21 کیل گرفته بودم و زیر 5 یا 6 تا کیل داده بودم)) تر زدنه آره پس تر زدم ولی تا حالا نخریدمش چون شخصا باهاش حال نمی کنم نمیگم ضعیفه هاا ولی خوب شخصا باهاش حال نمی کنم توجه کنی اصلا نه توی مسابقات پیک میشه نه توی اسپکت دیدم تا حالا حتما یه چیزی هست پیکش نمی کنند![]()
بکس کسی برنامه ای مثل Lolskins سراغ نداره بتونیم با اسکین پلی کنیم ؟
دوستان مجبور شدم یه چندتا پست رو بعد از مدت ها دوباره پاک کنم .
احترام هم رو نگه دارید . بار بعد که توهین بکنید به هم برخورد شدیدتر از پاک کردن پست خواهد بود .
دوستان بازی بعدی مسابقات میشه ساعت چند به وقت ایران ؟
It's a battle between Korean teams for the first spot in the World Championship final. Tune in Friday, Sep 27 at 8PM PDT / 05:00 CEST to watch the showdown.
این بازی امروز ساعت 9/30 - 10 صبح به وقت ایران بود که من نرسیدم ببینم
همیشه ساعت ما از CEST 1 ساعت جلوتره .امشب بازی FNTIC vs ROYAL هستش یادتون نره![]()
این سوالو من توی 4 تا فوروم و توی همین فروم 7-8 بار پرسیدم!! کسی هم به ball اش نگرفت! زور نزن!
من 1 اسکین 975 تایی رو rolay میکارم کسی هست شرط ببنده![]()
این واردا چه فرقی با هم میکنن یکش سبزه یکی بنفشه یا بقیشون اگه میشه بگید![]()
با بنفشه میتونی سبزه رو بزنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)