تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 1783 اولاول ... 3917918418818878888898908918928938948959019419911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یه سوال به من جواب بدید خیلی عجله دارم سرعت شبانه 2 تا 7 به شهرش هم بستگی داره یا تو کل کشور یکیه بعد سرعت شبانه چنده؟
    این سرویسو میخوام فقط برای دانلود شبانه یکی از کاربرا نوشته بود سرعت 400 کیلوبایته :O اگه 200 کیلو بایت هم باشه بسه
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاربر گرامی اولا هر شهرحتی هر منطقه با مناطق دیگرفرق میکنه مثلا مشهد سرعت دانلود شبانه بالاست اما مال تهران شبانه افتضاح است گاهی وقتا شبی ۳۰۰ مگ هم نمیشه گرفت بهترین شب من ۶۰۲ و یا ۶۰۳ مگ بود یک سه شنبه شب بود اگر درست یادم مونده باشه یا مثلا اهواز ‍ پینگ عالی است اما پینگ تهران خیلی بده سوالتو دقیق تر بپرس بگو کدوم منطقه کدوم شهری بچه های اونجا بهت جواب دقیق بدن

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان یه سوال به من جواب بدید خیلی عجله دارم سرعت شبانه 2 تا 7 به شهرش هم بستگی داره یا تو کل کشور یکیه بعد سرعت شبانه چنده؟
    این سرویسو میخوام فقط برای دانلود شبانه یکی از کاربرا نوشته بود سرعت 400 کیلوبایته :O اگه 200 کیلو بایت هم باشه بسه
    خیلی ممنون
    در مورد قسمت اول سوالتون: طبق آخرین اعلان صبانت، شبانه همه شهرها به بازه2تا7تغییر پیدا کرده. و این یعنی افت سرعت و بالا رفتن هماهنگ ترافیک و چند برابر شدن بار ترافیکی!!!
    در مورد قسمت دوم سوالتون: همونطور که دوستمون هم اشاره کردن، صبانت شرکتی هست که کیفیت یکسان نداره. و اگر شانس بیارین در برخی شهرا واقعا کیفیت بسیار خوبی داره! چه شبانه. چه روزانه!

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کاربر گرامی اولا هر شهرحتی هر منطقه با مناطق دیگرفرق میکنه مثلا مشهد سرعت دانلود شبانه بالاست اما مال تهران شبانه افتضاح است گاهی وقتا شبی ۳۰۰ مگ هم نمیشه گرفت بهترین شب من ۶۰۲ و یا ۶۰۳ مگ بود یک سه شنبه شب بود اگر درست یادم مونده باشه یا مثلا اهواز ‍ پینگ عالی است اما پینگ تهران خیلی بده سوالتو دقیق تر بپرس بگو کدوم منطقه کدوم شهری بچه های اونجا بهت جواب دقیق بدن
    خیلی ممنون شهر کاشان هستم فک نکنم کسی داشته باشه از کاشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی 128 نامحدود استفاده می کنند؟پینگ چه طوره؟
    دوستم محدود داشت پینگش با گوگل و 4.2.2.4 حدوداً 88 بود.
    اگه 128 نامحدود بگیرم در ماه مصرف منصفانش چقدره؟
    من تبریزم مرکز مدنی
    با تشکر

Last edited by javad.zidane; 08-09-2013 at 18:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من تازه به جمع صبانت پیوستم از نظر سرعت و پینگ خیلی خوبه فقط تنهای مشکلم دانلود شبانه ست.
    همون شب اول از ساعت 2 تا 7 که فیلم گذاشتم واسه دانلود حجمم تموم شد! بعد که تماس گرفتم گفتن قبل از ساعت 2 باید مودم رو خاموش کنی بعد از 2 روشن کنی دوباره قبل از 7 خاموش کنی و بعد از 7 روشن کنی. فردا شبش این کارو کردم اما بازم 120 مگابایت کم کرد از حجمم.
    حالا شما طریقه صحیح دانلود شبانه رو بهم یاد بدید. برنامه bidaar 1.52 رو گرفتم ولی مودمم رو ریبوت نمیکنه. مودمم TP-Link W8960N هستش چطوری باید با این برنامه واسش دستور بنویسم؟ لطفا کمی وقت بذارید و بهم جواب بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز کدوم شهری ؟چه طرحی داری وشبانه چقدر می گیری؟
    ممنون

8. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درضمن شما وقتی مودم رو قبل و بعد اون ساعت مشخص خاموش روشن می کنی تو گزارش کارکرد حتما تو ساعت شبانه قرارمی گیره ووظیفه دارن بهت برگردونن

10. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز کدوم شهری ؟چه طرحی داری وشبانه چقدر می گیری؟
    ممنون
    من کرج هستم، 512 دارم اما عملا واسم 2مگ بستن واسه روزانه. شبانه اما سرعت میاد پایین بطور متوسط از ساعت 2 تا 7 حدود 1.7گیگ دانلود میکنم. الان دارم رو اسکریپ هایی کار میکنم که مودم رو ریبوت کنه. شما به من بگین دقیقا چه ساعت هایی باید مودم ریبوت شه که از حجمم کم نشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میشه یکی به من بگه این یعنی چی؟ چرا تو ساعت دانلود شبانه از حجم من کم میشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •