تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 966 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ریزنمرات رو اگر برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور بخواید باید علاوه بر واریز هزینه جدا به حساب دانشگاه، تایید ببرید ساختمان مرکزی در تهران و اونجا ریزنمرات تایید شده رو بصورت مهر و موم شده تحویلتون میدن.. در غیر اینصورت خیر. اون موقع دانشگاه ما که خودش همه کارهارو انجام میداد و ما کاری با پست نداشتیم.
    در مورد ریزنمرات شما کاری با مدیرگروه ندارید و ریزنمرات رو از اداره فارغ التحصیلان دانشگاه میگیرید و رئیس فارغ التحصیلان امضاش میکنه و دبیرخانه هم مهرش میکنه.
    ممنون اخه یکی از بچه ها میگفت برای اینکه ببینن درس ها درست پاس کردی و به ترتیب. باید مدیر گروه چک کنه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه جواب بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد کی میاد؟
    این سوال منم هست
    هیچ جا اصلا اشاره ای نشده که حدودا کی میاد!

به اضافه یکی از دوستای من که آزمون ارشد رو شرکت کرده همش منتظر جوابه و منم دائما براش چک می کنم ولی می بینم که فقط خبر می زنن دلیل تاخیر افزایش ظرفیت بوده و داوطلبان صبور باشن و از این حرفا!
    دیگه وای به حال این کارشناسی که دیگه حتما بعد از ارشد جوابش میاد
    امیدوارم حداقل زودتر تکلیف جواب ارشد رو مشخص کنن و یه تاریخ دقیقی رو اعلام کنن...

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئیس سازمان سنجش کشور گفت: با توجه به نگرانی داوطلبان در خصوص زمان ثبت نام دانشگاه سراسری و تاخیر در اعلام نتایج دانشگاه آزاد، داوطلبان می‌توانند با تاخیر ثبت نام کنند.

ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در رابطه با نگرانی داوطلبان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد باید بگویم که با همکاران خود در دانشگاه آزاد مباحثی مطرح شده است و این مشکل برطرف می‌شود.

وی افزود: بحث ظرفیت دانشگاه آزاد به سازمان سنجش ارتباطی ندارد، اما بحث زمان ثبت نام با توجه به تاخیر در اعلام نتایج دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باید بگویم که مشکلی پیش نمی‌آید.

خدایی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه ر‌اهکار مورد نظر برای حل این مشکل چیست، اظهار داشت: ما به داوطلبان و دانشگاهها اعلام می‌کنیم که با توجه به تاخیر در اعلام نتایج و ثبت نام مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، داوطلبان می‌توانند با تاخیر ثبت نام خود را انجام دهند.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من جوابم رو توی دو تا پست قبلتر گرفتم
    نتایج کارشناسی فردا میاد
    برای ارشد هم چهارشنبه

منبع هم سایت روابط عمومی دانشگاه آزاده که البته در مورد ارشد روز دقیق اعلام نشده ولی توی اخبار تی وی دیدم که گفتش چهارشنبه...
    اینم کل خبر:

دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت: اسامي پذيرفته شدگان كارشناسي پيوسته و ناپيوسته فردا دوشنبه مورخ 17/6/93 از طريق سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد. علوي فاضل در ادامه افزود: ثبت نام شدگان مي توانند با مراجعه به سايت از وضعيت قبولي خود مطلع شوند. معاون سنجش و پذيرش دانشگاه گفت: در اين دوره 140 هزار نفر پذيرفته خواهند شد كه مي بايست در زمان مقرر به واحدهاي پذيرفته شده مراجعه كنند. وي در ادامه گفت: پذيرفته شدگان 48 ساعت پس از اعلام نتايج مي بايست به واحدهاي پذيرفته شده مراجعه كنند. علوي فاضل درخصوص مدارك مورد نياز ثبت نام گفت: پذيرفته شدگان كارت ملي به علاوه تصوير آن، شناسنامه و تصوير آن، 6 قطعه عكس 4 × 3 با پشت زمينه سفيد و مدركي كه نظام وظيفه آقايان را مشخص كند، مدرك تحصيلي كارداني براي كارشناسي ناپيوسته و مدرك پيش دانشگاهي براي كارشناسي پيوسته هنگام مراجعه همراه خود داشته باشند. وي در پايان گفت: نتايج پذيرش ساير مقاطع دانشگاه آزاد اسلامي به تدريج در روزهاي آينده اعلام خواهد شد.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اقا ی سوال مهم
    مگه اینا نمیگن بدلیل افزایش ۲۸۶ کد رشته ظرفیت رفته بالا و نتایج ب تاخیر افتادن؟ خوب ما که انتخاب رشته کردیم دیکه چ ربطی ب ما داره که کد رشته جدید اضافه کرده اند؟؟؟

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

نتایج کارشناسی فردا میاد
    برای ارشد هم چهارشنبه

منبع هم سایت روابط عمومی دانشگاه آزاده که البته در مورد ارشد روز دقیق اعلام نشده ولی توی اخبار تی وی دیدم که گفتش چهارشنبه...
    اینم کل خبر:

دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت: اسامي پذيرفته شدگان كارشناسي پيوسته و ناپيوسته فردا دوشنبه مورخ 17/6/93 از طريق سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد. علوي فاضل در ادامه افزود: ثبت نام شدگان مي توانند با مراجعه به سايت از وضعيت قبولي خود مطلع شوند. معاون سنجش و پذيرش دانشگاه گفت: در اين دوره 140 هزار نفر پذيرفته خواهند شد كه مي بايست در زمان مقرر به واحدهاي پذيرفته شده مراجعه كنند. وي در ادامه گفت: پذيرفته شدگان 48 ساعت پس از اعلام نتايج مي بايست به واحدهاي پذيرفته شده مراجعه كنند. علوي فاضل درخصوص مدارك مورد نياز ثبت نام گفت: پذيرفته شدگان كارت ملي به علاوه تصوير آن، شناسنامه و تصوير آن، 6 قطعه عكس 4 × 3 با پشت زمينه سفيد و مدركي كه نظام وظيفه آقايان را مشخص كند، مدرك تحصيلي كارداني براي كارشناسي ناپيوسته و مدرك پيش دانشگاهي براي كارشناسي پيوسته هنگام مراجعه همراه خود داشته باشند. وي در پايان گفت: نتايج پذيرش ساير مقاطع دانشگاه آزاد اسلامي به تدريج در روزهاي آينده اعلام خواهد شد.
    اعلام نکردن که باز......

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

نتایج کارشناسی فردا میاد
    برای ارشد هم چهارشنبه

اینم کل خبر:

اعلام نکردن که باز......

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینجا نوشته مدرکی که نظام وظیفه اقایان را مشخص میکند. من این مدرکو از کجا باید بگیرم؟
    یکیم اینکه نوشته مدرک کاردانی.من تازه تیرماه کاردانیو تموم کردم هنوز بهم مدرک ندادن.چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجا نوشته مدرکی که نظام وظیفه اقایان را مشخص میکند. من این مدرکو از کجا باید بگیرم؟
    یکیم اینکه نوشته مدرک کاردانی.من تازه تیرماه کاردانیو تموم کردم هنوز بهم مدرک ندادن.چیکار باید بکنم؟
    باید گواهی موقت کاردانی رو بهشون بدی.
    اونم فکر کنم از پلیس + 10 باید بگیری.

11. 2 کاربر از kamivh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب نتایجم اومد و قبول شدیم رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •