تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 1024 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تا اينجا اینطوری دستم اومد که برخلاف تصورات فیزیک سخت نبوده . ریاضی سخت بوده پس احتمالا مال تجربیم یه همچین حالتی داره (آخه تقریبا هر سال سطح سختی این دو رشته یه جوره) محمد امین . محسن. چکار کردین؟
    بذار خیالت رو راحت کنم . سوالات امتحان نهایی دیدی چه جوری بود مثل اوناست! سوالات مفهومی بودن و با راه حل های بلند . سر جلسه باید حوصله کنی حل کنی اگر این کار را بکنی حتما نتیجه میگیری . اکثر ما بچه های ریاضی وقتی دیدیم 5-6 تا تست اول ریاضی فیزیک طولانی هست دیگه شل شدیم و حوصله جواب دادن نداشتیم .
    حتما آب و یک عدد قرص جوشان ویتامین C و شکلات با خودت ببر سر جلسه که کمک میکنه سر حل بیایی و سوالات را حل کنی!

2. این کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بابا الان که کنکور کارشناسی آسون شده ، برید کنکور ریاضی 84 رو ببینید تا پشماتون بریزه (بیچاره ما ها ، یادش به خیر انگار همین دیروز بود که از کنکور میام)

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (28 کاربران و 4 مهمان)
    saeed atletico, *Ali*, .:RED:., ali kaka, Amir_oscar+, ashjaee, Barcelona09, Bikolah, BossX, D & G, dehtoday, Dulcimer, Elrond, empier games, hamed_km3, Haniiii, moraddad, Mr Unknown, omide qatar, rajer, ramin 69, roozbeh1369, saeed_h1369, shabeashegha+, sh_r_rad, sky man, vahid-p

من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم
    سوتی دادم خود سوالا بود

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بابا الان که کنکور کارشناسی آسون شده ، برید کنکور ریاضی 84 رو ببینید تا پشماتون بریزه (بیچاره ما ها ، یادش به خیر انگار همین دیروز بود که از کنکور میام)
    ریاضی 84..
    گفتیم که لطفا ازین بحثا نکنیم بچه ها الان روحیه میخوان

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بچه ها من پارسال جرات نکردم برم سوالا و جوابارو ببینم درصدامم حساب نکردم بیخیال بیخیال بودم تا نتایج اومد نظر خوبیه نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ریاضی 84..
    گفتیم که لطفا ازین بحثا نکنیم بچه ها الان روحیه میخوان
    آزمون ریاضی ها تمام شد
    الان باید به تجربی ها روحیه بدیم که موفق بشن

8. 3 کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بد شانسی یعنی سر تست فیزیک از قابل حل بودن تست ها سر ذوق بیای و بخوای یک یه شکلات بخوری و چنان دندون دردی بگیری که بخوای چنان دادی بزنی که آروم بشی اما جلو خودت بگیری و چنان تو ذوقت بخوره که حالت از هرچی تست فیزیکه به هم بخوره

بد شانسی یعنی با گرفتگی کمر پاشی بری آزمون بدی و پشت سرت کولر بیفته و چنان کمرت بگیره که نتونی تکون بخوری

بدشانسی یعنی استاد زبان باشی و وقت کم بیاری و زبان رو 76 درصد بزنی

خوش شانسی یعنی دینی رو بالای 80 درصد بزنی!!!(اما چه فایده دینی رو همه بالا میزنن)

بهانه گیری یعنی تنبلی ها تو طول سالت رو گردن شانس بندازی.(اما من تنبلی نکردم!!)

در یک کلمه:من بدشانسم

تمام...
    حقت رو میگیری قول میدم

10. این کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

کنکور 84 سخت بود اما در کل نرمال بود(قبول دارم فیزیک و ریاضی اش اذیت کن بود) اما منکر نباید بشیم که شیمی آسونی داشته.
    تو کنکور معمولن اگه خیلی آسون یا خیلی سخت باشه خیلی ها خراب میکنن.وقتی آسون باشه طرف حس میکنه یه سال سرکار بوده این همه جون کنده،ترسیده،سختی کشیده واسه یه همچین سوالایی.خب من یکی که این طوری ام.حس میکنم تو دهنی خوردم. اگه هم که سخت باشه بدیهی ِ که یه عده بگرخن.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بذار خیالت رو راحت کنم . سوالات امتحان نهایی دیدی چه جوری بود مثل اوناست! سوالات مفهومی بودن و با راه حل های بلند . سر جلسه باید حوصله کنی حل کنی اگر این کار را بکنی حتما نتیجه میگیری . اکثر ما بچه های ریاضی وقتی دیدیم 5-6 تا تست اول ریاضی فیزیک طولانی هست دیگه شل شدیم و حوصله جواب دادن نداشتیم .
    حتما آب و یک عدد قرص جوشان ویتامین C و شکلات با خودت ببر سر جلسه که کمک میکنه سر حل بیایی و سوالات را حل کنی!
    یکی از سوالای فیزیک چقدر آسون بود
    همون ضریب خودالقایی سیملوله فقط جاگذاری تو فرمول بود
    ولی من محاسباتی شیمی غیر از اون حجم ظرف بقیشونو بیخیال شدم
    در ضمن سیناجان مقایسه سختی کنکور با سوالای کانون مثل مقایسه سوالای خود دبیرتون با امتحان نهاییه
    دم حاج کاظم گرم که اونا رو سخت گرفت تا ما یادمون باشه که از اینا عجق وجق ترم دیدیم تا حالا

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

علییییییییییییییییییییییی ییییییی چیکار کردی؟

سعید نمیخوام دروغ بگم که ترکوندم اووو بابا من دیگه 500 400 رو رد کردم ولی میگم امروز خودمو کنترل کردم نزاشتم این نوین بودن سوالا هرچی خوندم رو از بین ببره !!!! دیگه بقیش هر چی خدا بخواد

15. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •