تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 1211 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در مورد تنظیم تواناییهای بازیکنان باید بگم با توجه به اینکه بعضی از تواناییهای بازیکنان مثل قدرت شوت و چند مورد دیگه توی این نسخه طبیعی نیست بهمین خاطر من مدتی روی این مساله وقت گذاشتم و بالاخره به یک بالانس درمورد این تواناییها یا همون stat ها رسیدم با اینکار بازی به فوتبال واقعی خیلی شبیه تر شده و گل زدن هم کمی مشکل شده اگه دوست داری آپشن فایلتو فشرده و یک جا آپلود کن تا تغییرات لازمه رو برات انجام بدم و یا اگه دوست داری راهشو بگم خودت اینکار رو بکن البته باید برنامشو هم داشته باشی .
    در مجموع من این موارد رو تعدیل کردم :
    1- کاهش نسبی قدرت شوتها تا حدی که از فواصل بیشتر از 25 متر کمتر بازیکنی میتونه از طریق شوت دروازه حریفو باز کنه .
    2- بدلیل ضعف شدید دروازه بانها در مهار شوتها تواناییهای مختلف مهارتی دروازه بانها رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی بشکل 1-2-3 تا 15) افزایش دادم .اینکار باگهای دروازه بانها رو برطرف نمیکنه اما مهارت دروازه بانها رو بالاتر میبره و دروازه بانها شوتهای مستقیمو بجای دفع کردن مهار میکنن .
    3- نزدیک کردن سرعت , شتاب و سرعت دریبل زدنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان با همون نسبت تصاعد حسابی . اینکار بازیو درگیرانه تر میکنه . توی فوتبال واقعی توی یک دوی 100 متر اختلاف بازیکنان مختلف کمتر از 1 ثانیه هستش اما توی این نسخه این اختلاف خیلی زیاده به همین دلیل من این تعدیل رو انجام دادم . البته هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی و ... بدلیل تکنیک بالا و چالاکی یا همون agility توان عبور از بازیکن روبروشون رو دارن اما این مساله تا حدودی تعدیل شده و از این طریق دریبل و گذر از حریف به فوتبال واقعی نزدیک تر شده .
    راستش من اون اوایل به دلیل اینکه شوتها خیلی محکم بود و با بازیکنان سرعتی و قدرتی میشد راحت از حریفان عبور کرد میخواستم این بازیو کنار بزارم اما با این تعدیلاتی که توی گیم پلی دادم و فایل سرعت juce رو اضافه کردم الان حقیقتا از این بازی خیلی لذت میبرم . فقط ایکاش یک جوری میشد هوش بازیکنان هم بالا بره فکر نمیکنم آرزوی یک هوش مصنوعی بسیار بالا , حالا حالا ها محقق بشه .
    سلام.
    من قبلا هم از شما خواسته بودم که این تغییرات رو برای من در آپشن فایلم بدید اما فکر کنم فراموش کردید .و شما با چه برنامه ای این کار و انجام میدید؟
    من آپشن فایلم رو آپلود کردم لطف کنید اگر این کار و بکنید ممنون میشم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان از تیم ملی ایتالیا , یوونتوس و یا فابیو کاناوارو منو می خواستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا ارمين مي خواستي طريقه ي ريلينك كردن فيس رو به صورت تصويري برام بذاري چي شد؟فكر كنم يادت رفت. منتظرمااااا

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من اینجا میخواستم یک خسته نباشید به آرمین عزیز بگم که مثل پارسال با حوصله و دقیق مشکلات دوستان رو توی این بازی حل میکنه امیدوارم همیشه توی زندگیت موفق باشی .

سلام.
    من قبلا هم از شما خواسته بودم که این تغییرات رو برای من در آپشن فایلم بدید اما فکر کنم فراموش کردید .و شما با چه برنامه ای این کار و انجام میدید؟
    من آپشن فایلم رو آپلود کردم لطف کنید اگر این کار و بکنید ممنون میشم.
    کد:

دوست عزیز من واقعا شرمنده شما هستم میبخشید.
    خب من الان آپشن فایل شما رو دانلود کردم , شما چند مورد مهمو ( از جمله agility و response ) بازیکنان رو تغییر دادی اینجوری توی بازیها دچار مشکل میشی ( دلیلشو اگه خواستی برات میگم ). اگه امکان داره آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin )پاک کن و دوباره وارد بازی شو و یک آپشن فایل دیگه بساز و مجددا این آپشن فایل جدیدو آپلود کن تا من تغییرات رو اعمال کنم . اگه بخوام روی این آپشن فایل تغییرات رو اعمال کنم چیز جالبی از آب در نمیاد . در ضمن لازم نیست این فایل PES2010_OPTION.bin رو برای من بفرستی .

5. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این برای فرهاد جونم که مثل داداش دوسش دارم:

بوندس لیگا پک 2010 این لوگوهای هم کیفیت خود کونامی و PES 2010 هست برای بوندس لیگا 2010 + لوگوی Indexed Color بوندس لیگا در کل همه این لوگوها اماده برای وارد شدن به بازی توسط ggs هستند خیلی هم شسته رفته و مرتب هستند. کلا این هم کیفیتی باعث شده وقتی وارد میشن با لوگو تیم های لایسنس شده هیچ مغایرت و تفاوتی نداشته باشن

270 کیلو بایته مولتی آپلود کردم که از هر آپلود سنتری که خوشتون میاد بگیرید
    کد:

----------------------------------------------------------------------------------------

تاحالا چند تا پچ اومده ؟؟؟؟؟ (پچ رسمی !)

مشکل داوری رو حل میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
    داوری خیلی ناجوره !!!!!
    1.01 و 1.02 هیچ کدوم هم مشکل داوری رو حل نمی کنهبه هر حال اگه PES Fan هستی و اهل PES بهتره همیشه بازیت رو به روز نگه داری

من اینجا میخواستم یک خسته نباشید به آرمین عزیز بگم که مثل پارسال با حوصله و دقیق مشکلات دوستان رو توی این بازی حل میکنه امیدوارم همیشه توی زندگیت موفق باشی .
    ای من قربون تو برم حسین جان که خیلی گلی.... فدات شم خیلی لطف داری به من

اقا ارمين مي خواستي طريقه ي ريلينك كردن فيس رو به صورت تصويري برام بذاري چي شد؟فكر كنم يادت رفت. منتظرمااااا
    بله بفرمایید شرمنده دیر شد یادم نرفته بود گرفتاری داشتم :

خوب من کاملا از صفر شروع می کنم آموزش رو

شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
    حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
    در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
    می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
    C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
    البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها

حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.

خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید

البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه

خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.

خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)

خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:

خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.

میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.

البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید

باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.

خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy
    خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.6 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.6 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.

امیدوارم آموزش بالا به دردتون خورده باشه. قربون همه برا بچه های گل تاپیک... آرمین

7. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تاحالا چند تا پچ اومده ؟؟؟؟؟ (پچ رسمی !)

مشکل داوری رو حل میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
    داوری خیلی ناجوره !!!!!
    پچ رسمي كه تا 1.03 اومده فكر كنم
    و نه مشكل داوري همچنان پابرجاست
    به قول حسين بايد باهاش كنار اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز من واقعا شرمنده شما هستم میبخشید.
    خب من الان آپشن فایل شما رو دانلود کردم , شما چند مورد مهمو ( از جمله agility و response ) بازیکنان رو تغییر دادی اینجوری توی بازیها دچار مشکل میشی ( دلیلشو اگه خواستی برات میگم ). اگه امکان داره آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin )پاک کن و دوباره وارد بازی شو و یک آپشن فایل دیگه بساز و مجددا این آپشن فایل جدیدو آپلود کن تا من تغییرات رو اعمال کنم . اگه بخوام روی این آپشن فایل تغییرات رو اعمال کنم چیز جالبی از آب در نمیاد . در ضمن لازم نیست این فایل PES2010_OPTION.bin رو برای من بفرستی .
    راستش من زیاد وارد نیستم به این چیزا من فقط بازی رو نصب کردم و یه کیت سرور هم ریختم همین ولی یکی از مشکلات بازی همین قدرت شوتها و دروازه بانهاست که شما هم زحمت کشیدید و این مشکل رو تا حدودی حل کردید.
    من فایل PES2010_EDIT.bin رو پاک کردم و وارد بازی شدم ولی نمیدونم که چه طوری میشه یه PES2010_EDIT.bin جدید درست کرد و اصلا چی هست. و آیا شما نمیتونید همون فایل PES2010_EDIT.bin رو که مال بازی خودتون هست به من بدید؟

10. این کاربر از behnammazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستش من زیاد وارد نیستم به این چیزا من فقط بازی رو نصب کردم و یه کیت سرور هم ریختم همین ولی یکی از مشکلات بازی همین قدرت شوتها و دروازه بانهاست که شما هم زحمت کشیدید و این مشکل رو تا حدودی حل کردید.
    من فایل PES2010_EDIT.bin رو پاک کردم و وارد بازی شدم ولی نمیدونم که چه طوری میشه یه PES2010_EDIT.bin جدید درست کرد و اصلا چی هست. و آیا شما نمیتونید همون فایل PES2010_EDIT.bin رو که مال بازی خودتون هست به من بدید؟
    خب من با توجه به صحبت شما که اشاره کردی هیچ پچی روی بازیت نصب نکردی , تغییرات رو روی آپشن فایل اصلی بازی اعمال کردم که میتونی از لینک زیر این آپشن فایل رو دریافت کنی .
    در ضمن درست کردن آپشن فایل کاری نداشت فقط میخواست وارد بازی بشی بعد بری توی منوی ادیت بازی و در زمان خارج شدن از این منو کافی بود گزینه save رو انتخاب کنی . به هر حال دیگه نیازی نیست .اگه بدلیل سختی عبور از سد مدافعین گل زدنت برات سخت شده درجه سختی بازیو کمتر کن .امیدوارم از این بالانسی که توی گیم پلی ایجاد شده لذت ببری .

کد:

12. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kasparov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    corona

پيش فرض

دوستان سلام، من مسترلیگ رو با pes united شروع کردم بعد از قهرمانی در دسته یک و دو بار در لیگ برتر و لیگ یوفا و قهرمانان اروپا و جام حذفی تعداد هواداران تیمم خیلی کمه (17240نفر) و تقریبا با هیچ بازیکن خوبی نمیتونم قرار داد ببندم. چه راهی وجود داره که تعداد تماشاگرها افزایش پیدا کنه؟ (علاوه بر روش عادی هیچ کدی ،تقلبی چیزی وجود داره؟)

14. این کاربر از kasparov بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11

خوب ادیتینگ این موارد توی مستر لیگ اثر نمی ذاره دیگه
    چرا آرمین جان برای سایر بازیکنان تاثیر میزاره ، کفش همه تغییر میکنه ولی برای این دو تا بازیکن تغییر نکرده..
    نمیدونم اگه کسی میدونه کمک کنه.
    مرسی

16. این کاربر از shahi666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •