تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 891 از 4751 اولاول ... 39179184188188788888989089189289389489590194199113911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من چند صفحه قبل رو خوندم گفتم هم يه توضيحاتي بدم هم چند تا سوال

اول اينكه من 1 ماهم نيست adsl گرفتم 512 گرفتم اما خيلي راحت يه گواهي تحصيلي دادم پرسيدم مشكلي نداره گواهي رو كه ديد حال كرد در حد تيم ملي گفت نه عالييه

بعد در مورده مودم من ديدم خيلي داره مودم هاشو گرون ميده منم رفتم يه وايرلس مودم گرفتم الفكس--ازم پرسيدن مودم برات بياريم گفتم نه خريدم از بازار گفت بلدي وصلش كني ؟ گفتم نه بيايد نصب كنيد گفت باشه 12 تا 2 بعد از ظهر منتظر باش شره ساعته 2 اومد نيم ساعتم يارو سره وايرلسش گير بود

حالا 2 تا سوال

1- v p n چيه ؟؟نرم افزاره يا همون پ ر و ك س ي ؟چه جوري ميشه ازش استفاده كرد ؟

2-من برد وايرلسم 50 متره --كم نيست ؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اول اينكه من 1 ماهم نيست adsl گرفتم 512 گرفتم اما خيلي راحت يه گواهي تحصيلي دادم پرسيدم مشكلي نداره گواهي رو كه ديد حال كرد در حد تيم ملي گفت نه عالييه

بعد در مورده مودم من ديدم خيلي داره مودم هاشو گرون ميده منم رفتم يه وايرلس مودم گرفتم الفكس--ازم پرسيدن مودم برات بياريم گفتم نه خريدم از بازار گفت بلدي وصلش كني ؟ گفتم نه بيايد نصب كنيد گفت باشه 12 تا 2 بعد از ظهر منتظر باش شره ساعته 2 اومد نيم ساعتم يارو سره وايرلسش گير بود

حالا 2 تا سوال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اخه مسیله اینجاست که رو پریزای دیگه خونمون ثابته و من فقط شبا چراغم قطع و وصل میشد پس بعید میدونم مشکل از مخابرات و مودم باشد چون اگه بود باید در طول روزم همین اتفاق بیفتد من فکر کنم که باید از سیم تلفن بجای سیم برق برا سیم کشی استفاده کنم
    امروز سیم تلفن میخرم وصلش میکنم ببینم درست میشد یا نه

موفق باشید
    من هم فکر نکنم مشکل شما از مودم یا مخابرات باشه.
    من که این مشکل رو دارم شبانه روزیه. سیم مخابرات هم مستقیم اومده پشت مودم اون هم با سیم برق نه تلفن.

4. این کاربر از 4Archive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه قدر وقت بود اين مودمو داشتي ؟؟؟چه جوريا استفاده ميكردي كه سوخت ؟؟

آخه ميخوام بدونم كه من اون كارو نكنم --زياد روشن خاموش ميكردي ؟؟؟ چند ساعت در 24 ساعت روشن بود؟
    دو سال میشه که دارمش. زیاد روشن و خاموش نمیشد چون اکثرا بیچاره روشن بود.
    اما از اینا نیست من یک مدتی مشکل نویز داشتم، یعنی از همون اول، تا جایی که رفتم یک تیکه سیم برق گرفتم از پریز مخابرات مستقیم زدم پشت مودم باز هم حل نشد. یک ماه پیش مشکل خیلی آزار دهنده شده بود رفتم تقسیم مخابرات رو که تو کوچه از زمین در میاد باز کردم دیدم سیمی که از زمین اومده تو تقسیم رو درست و حسابی محکم نکردن یعنی پیچی که اون سیم رو میبست 20 دور پیچید تا سفت شد.

تو این دو سال سره همین نویز پدر این مودم در اومد از بس ریست شد. الانم باید یک عیبی به همین خاطر کرد باشه دیگه.

6. این کاربر از 4Archive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

این که فایده ندارد
    بگو ببینم مرد و مردونه تو 4 ساعت دانلود شبانه چقد دانلود داری؟

برا محض اطلاع بگم که یکی از دوستان سرویس 1 مگ از پیشگامان گرفته بود خونه پرش 800 مگ دانلود رایگان داشت اونوقت شاتل سرویس eco512 حدود 1200 مگ دانلود رایگان دارد

موفق باشید
    من تا یه ماه و نیم پیش هر شب حداقل یک و نیم گیگ دانلود میکردم (البته اگه میزاشتم دانلود کنه)... الان یه ماه و نیمه که پهنای باند صبانت توی تهران کم اومده (فقط تهران) و اینجور که این یارو میگفت به زودی اگه سنگ اندازیای مخابرات توی دادن پهنای باند تموم بشه پهنای باند رو زیاد میکنیم... توی خود شرکتشونم این مشکل رو دارن و گفت توی کل تهران این مشکل هست... تازه الانم که مثلا کلی مشکله شبا، من با سرعت 40-60 کیلوبایت بر ثانیه از تورنت دانلود میکنم لینک مستقیمم همینقدر... تا ساعت 6:30 و از اون به بعد که یه ذره پهنای باند آزادتر میشه سرعت میره بالای 90 (هم تورنت و هم لینک مستقیم)... الان من هر شب حداقل 700-800 مگ میتونم دانلود کنم (اونم از تورنت)...

تازه این تهرانه که وضعش از همه جای کشور الان توی صبانت بدتره...

دوست منم 128 صبانت داره شبانه با سرعت 3-5 دانلود ميكنه!!! يك ماه و نيمه گرفته يه فيلم بيشتر نتونسته شبا بگيره!
    توی ساعات شبانه به دلیل افزایش بیش از حد ترافیک شبکه، سرعت باز شدن سایتا به دلیل اینکه پینگ میره بالای 2000 میشه حدود 5 کیلوبایت بر ثانیه... ولی سرعت دانلود چون ارتباط زیادی به پینگ نداره حداقل 40 کیلوبایت بر ثانیه رو داره... دانلود از لینک مستقیم و تورنت... ولی دانلود از رپیدشیر به دلیل همون پینگ خیلی سخته...

ولی به زودی این مشکل حل میشه... بازم سگش می ارزه به اون شاتل... حداقل مشکل نداره... قطعی نداره... سرعتشم کم و زیاد نمیشه... این مشکل رو هم حل کنن دیگه عمرا بتونید ایرادی از صبا بگیرید...

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

اخه مسیله اینجاست که رو پریزای دیگه خونمون ثابته و من فقط شبا چراغم قطع و وصل میشد پس بعید میدونم مشکل از مخابرات و مودم باشد چون اگه بود باید در طول روزم همین اتفاق بیفتد من فکر کنم که باید از سیم تلفن بجای سیم برق برا سیم کشی استفاده کنم
    امروز سیم تلفن میخرم وصلش میکنم ببینم درست میشد یا نه

موفق باشید
    البته میل خودتون هرکاری خواستید بکنید فقط یه سوال ! جای پریز مودمتون در صبح با شب فرق داره ؟ اگه اینطوره اون کاری رو که میگید انجام بدید وگرنه که شب خود به خود این اتفاق نمی افته

10. این کاربر از arman665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته میل خودتون هرکاری خواستید بکنید فقط یه سوال ! جای پریز مودمتون در صبح با شب فرق داره ؟ اگه اینطوره اون کاری رو که میگید انجام بدید وگرنه که شب خود به خود این اتفاق نمی افته
    نه جاش ثابته
    فکر کنم شب بخاطر اینکه برق بیشتری نسبت به روز دارد مصرف میشد نویز به همراه دارد ولی ساعت 12 شب چراغ ثابت میشد

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حالا 2 تا سوال

مبارک باشه دوست عزيز،
    شما کدوم شهر هستين که با گواهي اشتغال به تحصيل بهتون 512 دادن؟

در مورد 2 تا سؤالتون من چيزي نميدونم.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا این آی پی استاتیک به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟
    بلاخره یه لینک سالم از فیلم ترمیناتور پیدا کردم دانلود شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

توی ساعات شبانه به دلیل افزایش بیش از حد ترافیک شبکه، سرعت باز شدن سایتا به دلیل اینکه پینگ میره بالای 2000 میشه حدود 5 کیلوبایت بر ثانیه... ولی سرعت دانلود چون ارتباط زیادی به پینگ نداره حداقل 40 کیلوبایت بر ثانیه رو داره... دانلود از لینک مستقیم و تورنت... ولی دانلود از رپیدشیر به دلیل همون پینگ خیلی سخته...

ولی به زودی این مشکل حل میشه... بازم سگش می ارزه به اون شاتل... حداقل مشکل نداره... قطعی نداره... سرعتشم کم و زیاد نمیشه... این مشکل رو هم حل کنن دیگه عمرا بتونید ایرادی از صبا بگیرید...
    ظاهراً در مورد صبانت قبلاً بحث شده و فکر کنم بحث کردن راجبش ممنوعه! (مطمئن نيستم!)
    ولی به زودی این مشکل حل میشه... بازم سگش می ارزه به اون شاتل... حداقل مشکل نداره...
    من 8 ماهه شاتل دارم و تو ساعت‌هاي مختلف تو اينترنت مي‌چرخم ، چه شب چه روز هيچ مشکلي نداشتم . به جز زماني که مشکل کلي بوده.

قطعی نداره... سرعتشم کم و زیاد نمیشه... این مشکل رو هم حل کنن دیگه عمرا بتونید ایرادی از صبا بگیرید...
    شاتل هم قطعي نداره ... سرعتش هميشه ثابته و بيشتر از قرارداده ...

-- اينو دقيق نميدونم ولي فکر کنم صبا نت شبانش هر ساعت قطع مي‌شه که اين واسه من مشکل ايجاد مي‌کنه.

-- نکته ديگه اينکه با اون پينگ بالا و سرعت پايين اگه يکي مثل من بعضي وقتا بخواد شب تو اينترنت بگرده بايد چيکارکنه؟

-- در مورد دانلود شبانه، من خودم ديشب 1359 مگ دانلود داشتم.

هدف من طرفداري از شاتل نبود و البته هيچ تجربه‌اي با صبا نت ندارم ولي تجربه‌ي ديگران رو شنيدم.

من فقط تجربه‌ي خودم با شاتل رو نوشتم.

Last edited by Hossein 12; 03-08-2009 at 10:48.

15. 5 کاربر از Hossein 12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •