من تازه ADSL گرفتم و کانکشن هم ساختم ولی وصل نمیشه و ارور 678 میده!!!!!!!!! با CD خود مودم هم که کار میکنم قسمت line میزنه pass ولی قسمت internet connection میزنه fail !! کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تازه ADSL گرفتم و کانکشن هم ساختم ولی وصل نمیشه و ارور 678 میده!!!!!!!!! با CD خود مودم هم که کار میکنم قسمت line میزنه pass ولی قسمت internet connection میزنه fail !! کسی میدونه مشکل از چیه ؟
خب شما ویندوزتونو اگه فک میکنید میتونه مشکل ساز باشه عوض کنید
درایور Lan رو آپدیت کنید
Spliter رو چک کنید
اگه بازم قطعی بود ممکنه مشکل از خط تلفن باشه که باید چکش کنند
دوسته عزیز شما از ip برای کانفیگ کردن استفاده کنید به این ترتیب که تو مرور گر وارد کنید :
192.168.1.1
use name و pass رو admin وارد کنید
و از اونجا سعی کنید مودم رو کانفیگ کنید
مودمم خودش CD راه انداز easy config داره. مودم رو هم که به کارت شبکه PC وصل کردم اتوماتیک شناخته میشه. ممکنه که هنوز محابرات خط من رو درست نکرده باشه ؟
دوستان یه سوال داشتم امیدوارم جاش اینجا باشه
من دارم در حال حاضر از داتک استفاده می کنم و سرویسم 128 و شرکتی نیست و داتک میگه به خانگی بالاتر از این نمیدم ایا امکانش هست سرویس های دیگه به شخص حقیقی تا 512 یا 256 بدن؟
ممنون
یعنی چی ؟؟؟ آسیاتک به خونگی تا 2 مگ هم میده
خیلی از شرکتا میدن مثلا شهراد
دوستان 1سوال داشتم هیچکس جواب نداد بازی انلاین چقدر از ترافیک اینترنت کم میکنه مثلا 1ساعت کانتر چقدر کم میشه؟؟
جدا!؟؟؟؟من شنیده بودم اخه داتک میگه به شخص حقیقی بالاتر از 128 نمیده ولی اگه این طور باشه خب خیلی خوبه
نکردم یه تحقیق بکنم از جاهای دیگه
Last edited by navidr; 02-02-2012 at 20:15.
از پارس آنلاین یا صبانت بگیر. سرویس 128حجمی تا 1مگ یابیشتر باز هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)