اینجا 4.500 بود
حتما شده 9000 تومن : ))
اینجا 4.500 بود
حتما شده 9000 تومن : ))
سلام.اگه کسی کتاب جمع و جور واسه دینی و جمع بندی گسسته و هندسه سراغ داره لطف کنه معرفی کنه.ممنون
کلا واسه جمع بندی (( کتاب های کم حجم و مقوی )) خیلی سبز خوبن . یه سر ب سایتش بزن ببین کتاب هایی ک میخای داره یا نه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه کتاب تست خوب برای حسابان معرفی می کنین؟
الان خیلی سبز رو دارم خیلی سخته بعضی از تستاش....
آبی کانون هم خوب همش آبکیه....
می خوام سطحش متوسط باشه و تستاش استاندارد.
گاج سفید ....
کاغذ از خیلی وقت پیش گرون شده بوده بچه ها . دقیقا از آبان پارسال تقریبا دوبرابر شده بود قیمت واقعیش منتها واردات کاغذ از ترکیه و هند و چین خیلی زیاد بود و باعث شد فقط 20-30درصد گرون بشه ولی الان که واردات کاغذ تقریبا متوقف شده دیگه گرونتر شده . البته زیاد نگران نباشین فقط کاغذ A4 و A5 و . . . هستن که خیلی گرون شدن بقیه کاغذهایی که چاپخونه ها استفاده میکنن افزایش قیمتشون کمتر از A4 بوده .
گاج سفید و 10 سال کنکور ریاضی کانون خیلی خوب هستند![]()
اولا دولت یارانه کاغذ میده پس باید ببینیم ایا تغییری میکنه یا نه
دوم جهش قیمتی آن هم به 2 برابر بدون علت غی قابل قبول هست.
اگر هم اینجوری باشه باید شرکت ها اعلام کنن....
عجبا ...برادر من گفتم قيمت ورق ازاد انقدر شده در مورد قيمت كتابا از كلمه احتملا استفاده كردم ...
------
حالا كه بحث احتمال شد
رياضيات تجربي خيلي سبز بهتره يا مهر و ماه دوستان؟
خيلي سبز و ميگن سطحش بالاس ..مهر و ماه رو هم ميگن سطحش پايينه و كتابشو ويرايشم نكرده ..اره؟
كلا واس كسي كه ميخواد رياضي رو دورو ور 50 بزنه كدوم بهتره ...نمره رياضيمم 15 فرض كنيد
ریاضی مهر و ماه فکر کنم ویرایش شده باشهمن که ورژن قدیمیشو دارم .
خیلی سبز تست هاش شبیه کنکور نیست و من گذاشتمش کنار . تخته سیاه هم هست که تست های کنکور خیلی زیاد و جامع داره مخصوصا تست های آزاد رو کامل داره .
به جز مهر و ماه هیچکدومشون درسنامه کامل ندارن تقریبا![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)