آره همچین چیزی رو بیشتر میپسندم.
استثنا...
شبیه به استثنا ...
تشکر.
ضمیر شخصی هم اگه داشت عالی میشد.
مثلا: خود را استثنا دانستن.
آره همچین چیزی رو بیشتر میپسندم.
استثنا...
شبیه به استثنا ...
تشکر.
ضمیر شخصی هم اگه داشت عالی میشد.
مثلا: خود را استثنا دانستن.
با سلام بنده ایمیلی می خوام بزنم به کارفرما و ازشون بخوام فایلی رو برام ارسال کنند لطفا راهنماییم کنید.متن فارسیش میشه "سلام عزیز،لطفا obsrve سایت شماره1111 را در صورت امکان برای من ایمیل کنید"
Hello dear. If possible, would you mind emailing me the file named "obsrve" of the site number 1111 please? thanks
من نوشتم فایل به اسم "obsrve" از سایت شماره 1111 رو برای من ایمیل کنید، اگه منظورتون این نیست بگید.
درضمن اسم فایلی که نوشتید غلط املایی داره observe درسته، ولی اگه اسم فایل همینه که دیگه اینش مهم نیست
observe شما درسته و اسم فایل نیست ،pbserve رو بکار بردم که شما از این کلمه در جملتون استفاده کنید،ضمن تشکر بفرمایید observe به چه معناست و چطور در جمله شما استفادش کنم؟
observe به معنی "مشاهده کردن" هست، ولی من به خاطر معنیش استفاده نکردم، من نوشتمش چون فکر کردم اسم فایلی که شما میخواید بگیرید اینه، و الا داخل جمله نقش معنایی نداره
سلام عزیزان
چرا به may,could این موارد میگن افعال وجهی؟ اینجا وجهی چه معنا دارد.![]()
سلام
عزیزان چرا could و should جزو انتخاب هامون نیست؟
![]()
میتونم به این صورت استفاده کنم؟
Hello dear. If possible, would you mind emailing me the file observe of the site1111 please? thanks
- - - Updated - - -
میتونم به این صورت استفاده کنم؟
Hello dear. If possible, would you mind emailing me the file observe of the site1111 please? thanks
تو زبان فارسی هم خود کلمه "وجه" استفاده معدودی داره، حتما شنیدید "کاری رو به بهترین وجه انجام دادن"
یعنی به بهترین حالت، به بهترین نحو
پس modal verbs که ترجمه انگلیسیش هست با رجوع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه فهمید در گرامر چیزی هست که مربوط به حالت هست ، در اینجا فعل.
توضیحی که برای modality پیدا کردم اینه،
likelihood, ability, permission, and obligation
یعنی : احتمال، قادر بودن (یا توانایی) ، اجازه داشتن ، و وظیفه یا تعهد داشتن
چون modal verbs تو جمله های پرسشی مثل این که شما گذاشتی، باید اول جمله بیاد
وقتی هم wh question باشه باید بعد از wh question که اول جمله هست بیاد
بله...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)