تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 1138 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال
    نقشه سیم فشنگی روغن و سیم کارب رو کسی بلده
    سیم سولو عونید کارب اتصالی کرد
    چراغ روغن دیگه کار نمیکنه
    فشنگی عوض کردم باز نشد
    فشنگی دو فیشه
    سیم هاش از کجا اومده و به کجا میره؟؟

در این بخش نقشه برق قسمت جلو شورلت نوا هست و فشنگی روغن یک و دو فیش در اون توضیح داده شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید ، بفرمایید.

برنامه ای برای ارتقاء کارایی فن بخاری و کولر دارم که بزودی توضیح خواهم داد.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در این بخش نقشه برق قسمت جلو شورلت نوا هست و فشنگی روغن یک و دو فیش در اون توضیح داده شده.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید ، بفرمایید.

برنامه ای برای ارتقاء کارایی فن بخاری و کولر دارم که بزودی توضیح خواهم داد.

دوست عزیز به نتیجه نرسیدم
    تئوری متوجه نمیشم
    اگه لطف کنی توضیح بدی سیم فشنگی از کجا میاد و به کجا میره
    میکشم به هم میزنم چراغ اویل روشن میشه

4. این کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز به نتیجه نرسیدم
    تئوری متوجه نمیشم
    اگه لطف کنی توضیح بدی سیم فشنگی از کجا میاد و به کجا میره
    میکشم به هم میزنم چراغ اویل روشن میشه

من هم قبلا با این مشکل برخورد داشتم که دلیل خیلی ساده ای داشت. در این بخش توضیحات کامل را دادم و اگر خلاصه بخوام بگم، مشکل از جدا شدن فیش برق ساسات الکتریکی روی کاربراتور بود که در نقشه هم مشخص شده.

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=707

فشنگی روغن نوا 6 سیلندر سه فیشه است که در نقشه هم کشیده شده و کنار اون نوشته: 6cyl only

اگر بازهم مشکل حل نشد ، دوباره با هم قدم به قدم جلو میریم تا به نتیجه برسیم.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    پارسال برای بالا بردن کیفیت کار کاربرات و نصب ساسات حرارتی مجبور شدم فشنگی تک فیش روغن را با فشنگی دو فیش تعویض کنم.
    برای این کار از نقشه ی برق که مهندس علی آقا لطف کردند و فرستادند استفاده کردم، البته ابتدا نمیتونستم نقشه را بخوانم و اصلا سر در نمی آوردم. اما با کمی دقت فهمیدم نقشه چه جوریه.
    منتها از زمان تعویض فشنگی با نمونه ی دو فیش، چراغ روغن دیر تر خاموش میشه، در زمانی که موتور سرد است دو تا سه ثانیه طول میکشد خاموش شود.

راستی مهندس، هر کاری کردم نتونستم سیم ترمز دستی پایی را در بیارم.
    تکلیف اون خارهای ابتدای سیم در داخل اتاق را روشن نکردم، نتونستم، یعنی ندانستم به کدام سمت خمشان کنم.هر چی سیم را از زیر می کشیدم یا به سمت داخل ماشین هل میدادم تاثیری نداشت..
    Last edited by hamid-r-s; 17-04-2016 at 23:06.

8. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    پارسال برای بالا بردن کیفیت کار کاربرات و نصب ساسات حرارتی مجبور شدم فشنگی تک فیش روغن را با فشنگی دو فیش تعویض کنم.
    برای این کار از نقشه ی برق که مهندس علی آقا لطف کردند و فرستادند استفاده کردم، البته ابتدا نمیتونستم نقشه را بخوانم و اصلا سر در نمی آوردم. اما با کمی دقت فهمیدم نقشه چه جوریه.
    منتها از زمان تعویض فشنگی با نمونه ی دو فیش، چراغ روغن دیر تر خاموش میشه، در زمانی که موتور سرد است دو تا سه ثانیه طول میکشد خاموش شود.

راستی مهندس، هر کاری کردم نتونستم سیم ترمز دستی پایی را در بیارم.
    تکلیف اون خارهای ابتدای سیم در داخل اتاق را روشن نکردم، نتونستم، یعنی ندانستم به کدام سمت خمشان کنم.هر چی سیم را از زیر می کشیدم یا به سمت داخل ماشین هل میدادم تاثیری نداشت..
    تشکر از شما دوست گرامی، البته بنده که مهندس نیستم و فقط بصورت تجربی و عملی یک سری از موارد را یاد گرفتم

در مورد فشنگی روغن و دیر خاموش شدن، من فکر میکنم نمونه دو فیشه دارای فنر نسبتا سفت تری نسبت به تک فیش باشه و بخاطر همین مقدار فشار روغن بیشتری برای فشرده شدن فنر لازم هست که با یک یا دو ثانیه تاخیر بوجود میاد.
    توی نوا من هم همینجوریه و با اینکه همه چیز نو شده( از جمله پمپ روغن) بازهم مقداری تاخیر داره بخصوص که با نمونه تک فیش آزمایش کردم و متوجه این تفاوت شدم.

در رابطه با سیم ترمز دستی، متاسفانه تصویر مناسبی توی نت پیدا نکردم بخاطر همین یک شمایل ساده کشیدم تا منظورم را بهتر توضیح بدم.

همانطور که توی تصویر میبینید، روکش بوسیله دو یا سه تا زائده که به خود روکش وصل هست و خم شده، با بدنه ماشین درگیر هست و برای درآوردن روکش باید این زائده ها مقداری به سمت روکش فشرده و خم بشه تا امکان جدا شدن سیم از بدنه بوجود بیاد.
    متاسفانه این زائده ها بعد از چند بار خم و راست شدن میشکنه و باید با یک ترفند دیگه روکش را به بدنه متصل کرد و روش هم اینه که مطابق سمت دیگه روکش که خار فنری داره، یک شیار در محل مناسبی از سر روکش ایجاد بشه تا با خار فنری( یا هر خاری که امکان درگیر شدن و نگهداشتن روکش را با فرم جدید داشته باشه) روکش به بدنه متصل بشه.
    نمونه های جدید کابل ترمز دستی دارای خار فنری هستند و دیگه از این فرم زائده ها استفاده نمیشه.

اگر سعی کنید با احتیاط این زائده ها را خم کنید احتمال داره سالم بمانند و بازهم قابل استفاده باشه.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:35.

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه رادیاتور آلومینیمی سه لول واسه نوا میخوام.چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه رادیاتور آلومینیمی سه لول واسه نوا میخوام.چکار کنم؟
    تا جایی که من اطلاع دارم، در بازار ایران وجود نداره و نهایتا احتمال این هست که نمونه رادیاتور خودروهای دیگه که تا حدی با فرم شورلت نوا هماهنگی داشته باشه را استفاده کنید که اونهم اما و اگرهای زیادی داره.

من هم قبلا در این مورد خیلی تحقیق و جستجو کردم و به نتایجی رسیدم که نشان میده از نظر تئوری رادیاتورهای مسی بهتر از آلومینیمی خنک میکنن ولی به دلایل خاصی رادیاتورهای آلومینیمی بیشترین کاربرد را پیدا کردن.

در این بخش توضیحات بیشتر داده شده:

خرید از خارج کشور هم اگر امکان داشته باشه معمولا خیلی پرهزینه است و ممکنه چندان به صرفه نباشه، و شاید به صرفه ترین کار ( البته بعد از مشخص شدن هزینه) سفارش ساخت به یک رادیاتور ساز باشه تا با استفاده از شبکه رادیاتور یک مدل دیگه، و نصب مخزنهای شورلت( که اینهم باز مشکل بزرگی هست و اتصال مس به آلومینیم کار راحتی نیست) رادیاتور مورد نظر شما را بسازن.

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:35.

17. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تابحال تجربه شخصی در مورد نصب رینگهای بزرگتر نداشتم، ولی اکثرا از همین روشهایی که اشاره کردید استفاده میکنن بخصوص باد انداختن توی گلگیرها و درست کردن بچه گلگیر که از نظر من زیاد جالب نیست و قیافه اصلی ماشین را خراب میکنه.

ظاهرا نمونه رینگهای بزرگتر که با فرم بدنه هماهنگی داشته باشه هم وجود داره اما توی ایران به سختی پیدا میشه. مثل رینگهای 15 یا 16 اینچ ساخت آمریکا برای شورلت کامارو که فقط یکبار دیدم و خیلی عالی روی ماشین نصب میشد و نیاز به هیچ تغییر هم نداشت، بجز اینکه باید از لاستیکهای مخصوص خودش استفاده میکردن.

///////////////////////////////////////////////////

واردات رسمی خودروی آمریکایی به بازار ایران آغاز شد

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو گفت:‌ نمایندگی رسمی شورولت تمام مراحل خود را در ایران طی کرده و از طریق کره جنوبی خودروهای آمریکایی شورولت وارد بازار ایران شده است.

فرهاد احتشام‌زاد در گفت‌وگو با فارس،‌ در مورد آخرین وضعیت بازار واردات خودروی آمریکایی به ایران، اظهار داشت:‌ نمایندگی شرکت شورولت که از طریق کره جنوبی فعالیتش را در ایران آغاز کرده تمام مدارک و گواهی‌های لازم در زمینه استاندارد،‌محیط زیست و غیره را به طور قانونی طی و دریاقت کرده است.احتشام‌زاد در مورد تمایل ورود شرکت‌های مختلف خودروساز خارجی به بازار ایران اینگونه توضیح داد که تقاضا برای حضور در بازار خودروی ایران افزایش یافته که بیشتر به منظور واردات خودروی آماده است.
    به زعم احتشام انتقال تکنولوژی جدید مزیت واردات خودروهای خارجی به کشور است و افزود: نمایندگی‌ها باید بتوانند خود را با تکنولوژی روز مجهز کنند و موظف به ارائه خدمات پس از فروش مناسب هستند که در کنار آن آموزش‌های به روز نیز داده می‌شود.
    وی خطاب به واردکنندگان خودرو گفت: از آنجایی که مردم در ایران به خودرو نگاه سرمایه‌ای دارند برندهایی در ایران ماندگار خواهند بود که سرمایه‌گذاری بلندمدتی داشته باشند چرا که خدمات پس از فروش به مشتری یکی از ارکان اصلی در بازار ایران است و در عین حال باید تکنولوژی خودروسازان خارجی در ایران به روز باشد.
    احتشام‌زاد در مورد آمار واردات خودرو که در سال گذشته با 50 درصد کاهش روبه‌رو بوده اینگونه توضیح داد که در سال 93، به دلیل کاهش شدید تولید داخل در سال 92، و لجام‌گسیختگی بازار و نبود نظارت کافی آمار واردات خودرو به دو برابر رسید.در حالی که از سال 90 به بعد نیاز واردات خودرو در کشور سالانه 50 هزار دستگاه بوده است.
    وی تصریح کرد: در سال 94 واردات خودرو به رقم واقعی خود یعنی همان 50 هزار دستگاه رسید که برای سال 95 هم همین رقم پیش‌بینی می‌شود.
    به گفته رئیس انجمن واردکنندگان خودرو، دولت پیش‌بینی کرده است که در سال 1404، 10 درصد میزان تولید داخل خودرو وارد شود که اکنون این رقم 4 درصد است.
    رئیس انجمن واردکنندگان خودرو همچنین در پاسخ به اینکه امسال نیز معیار خودروی لوکس حجم بالای موتور 2500 سی‌سی در نظر گرفته شده در حالی که قرار بود قیمت نیز مد نظر قرار گیرد با اظهار تأسف از اینگونه معیارها گفت:‌ ما توضیحات و تحلیل‌های فنی خود را بر اساس مدل‌های دنیا به سازمان توسعه تجارت ارائه کرده‌ایم و معتقدیم تعیین مشخصات فنی محصول نشانگر لوکس بودن نیست بلکه قیمت آن هم باید مد نظر قرار گیرد.

منبع: ماشین نیوز

کدام مدلهای شورولت مجوز واردات به کشور را گرفته اند ؟

در طی چند روز گذشته مجددا اخبار واردات برند شورولت به کشور نقل محافل خبری و خودرویی شده است که دراین خصوص آقای مسیح فرزانه " مدیر عامل گروه صنعتی جی فاکتور درخصوص مدلهای احتمالی وارد شده می گویند : خودروهایی که تا این لحظه در لیست ثبت سفارش –وزارت صنعت و معدن و تجارت قرار گرفته و مجوز واردات به کشور را دریافت نمودند همگی از کره جنوبی راهی ایران خواهند شد و گنجایش موتور آنها زیر 2500 است که از این مدلهای می توان به کراس اوور کاپتیوا با موتور 2.4 لیتری ، Aveo و ترکس با موتورهای 1.4 و 1.8 لیتری و کروز و سونیک با پیشرانه های 1.8 و 1.6 نام برد که از سوی شرکت سهام پژوهان مهر عرضه خواهند شد. وی همچنین خاطرنشان می کند در تاریخ 24 آذر ماه سال گذشته بود که طی بخش نامه ای رسمی از سوی مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت مجوز ثبت سفارش این برند با رعایت آیین نامه ضوابط فنی واردات خودرو و رعایت سایر مقررات و مطابق با مدل های مندرج در گواهی نمایندگی صادره مرکز اصناف و بازرگانان با اعتبار ۱۳۹۸.۰۹.۲۹ صادر گردید . آقای فرزانه درپایان خاطر نشان می کنند جهت شماره گذاری این خودرو نیاز به گذراندن استاندارد 80 و چند گانه و همچنین پروسه هومولوگیشن است که بعضا حدود 6 تا 12 ماه بطول می انجامد .

نویسنده: دپارتمان ارتباطات جی فاکتور

19. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •