وضعیت آپلود خیلی ناجوره، زنگ بزنید زیادش کنن چون با این آپلود پایین عملا سرویستون به درد نمیخوره
وضعیت آپلود خیلی ناجوره، زنگ بزنید زیادش کنن چون با این آپلود پایین عملا سرویستون به درد نمیخوره
بله بعد کلی صحبت قبول کردن آپلود رو بزارن رو 512 ولی فعلا که خبری نشده . . .
های وب که داشتم آپلودم رو 1024 بسته شده بود و رایگان هم بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 10 مگ آسیاتک رو نداره؟؟ هر چند که 4 مگش تعطیله 100 رحمت به مخابرات![]()
4 مگ آسیـاتـک - دانلود شبانه - 80 درصد رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از سرور ایران :
دانلود از 1 بامداد تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف محاسبه میشه و قیمت تمام شده هر گیگ دانلود میشه حدود 800 تومن . . .
برای کسایی که دانلود خیلی زیاد نداشته باشن مناسب هستش![]()
Last edited by robotop; 23-07-2015 at 00:51.
سرعت دانلود شبانه ترکانت:
بین 20 تا 30 کیلو متغیره.
یعنی شبی عملا بیشتر از 800-900 مگ نمیشه دانلود کرد.
ماهی در بیشترین حالت 30 گیگ....
پارس ترافیک شبانه اش یک سوم هست ، اگه 512 بگیرم(که روی 9 مگ میبنده) با ترافیک بالا (10 گیگش هم میزارم واسه 30گیگ شبانه) خیلی به صرفه تر و با کیفیت تر از ترکانته.....
مشکل دیگه ترکانت هم قطعی هاشه.
از دیروز تا حالا فک کنم 2-3 بار قطع شده.....
دقیقا مشکل بزرگ من با آسیـاتـک همینه !!!
تو این چند روز به اندازه مجموع قطعیهای کل چندین سالی که از شرکتهای مختلف ADSL داشتم، خط آسیاتکم قطعی داشته !!! فقط تو همین چند روز !!!
واقعا اعصاب خوردکننده است . . . یه جوری شده مودم رو کشیدم آوردم جلوی چشم هر چند دقیقه یک بار چشمم میره سمت چراغ ADSL که مبادا خاموش نشه . . .![]()
Last edited by robotop; 23-07-2015 at 10:41.
دیشب 1گیگ فایل گذاشتم دانلود بشه الان چک کردم 750 مگ از حجمم کم کرده
طبق گفته خودشون که 50% رایگان هست باید نهایتا 550مگ از حجم کم میکرد (حتی اگه آپلود رایگان نباشه)
الان که حساب می کنم خیلی بیشتر از اونی که باید کنتور انداخته برای همین فکرمیکنم اون 50% رایگانی که مخابرات اعلام کرده بنظر 30 - 25 درصد رایگان هست و مخابرات این رو هم به مردم دروغ گفته
چون بخواد اضافی هم کنتور بندازه دیگه انقدرم نمیشه 550مگ رو بیاد بزنه 750مگ!!! 200مگ بیشتر
کسی هست که اخیرا شب دانلود کرده باشه و درست 50% از حجمش کم شده باشه؟؟؟
سرعت سرویس شما چه قدره؟ من تا چند ماه قبل 512 که داشتم سرعتش میانگین 40 بود فکر کنم. قبلش با 1 مگ 60 بود (شب ها). یعنی از اون هم خراب تر شده؟ همیشه میدونستم بالاخره این اینترنت شبانه رو ازمون میگیرن. یعنی وقتش رسیده؟
من 2مگ گرفتم و به این افتضاحیه
وای به اون یکی سرویس هاش.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)