تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 891 از 2550 اولاول ... 39179184188188788888989089189289389489590194199113911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان؛
    من از بهمن ماه گذشته ADSL گرفتم از مکس‌نت؛ ابتدا سه ماهه 128 ؛ بعدش از اردیبهشت ماه 512 شش‌ماهه گرفتم 75 هزار تومن با محدودیت حجمی 10 گیگ؛ سرعت دانلود اوایل 200 بود بعد از یه ماه شد 150 تا 160 بد نبود هرشب حدود سه و نیم گیگابایت دانلود داشتم، پشتیبانیشون هم خیلی خوبه؛
    ولی سرعت از دو هفته پیش تا حالا افتضاح شده و ضدّ حال؛ نمی‌دونم چه بلایی اومده، روزها شده 100 و شبها از 40 یا 50 بیشتر نمی‌شه؛ احتمال می‌دم به شلوغی‌های اخیر مربوط بشه؛ البته این تا دو سه روز پیش بود چون جدیدا سیستم عاملم را عوض می‌کنم نتونستم تست کنم؛ اما نتایج سایت speedtest.net که الآن ساعت یک شب تست کردم اینه:
    Ping: 710 ms downloadspeed: 0.70 mb/s upload: 0.22 mb/s
    البته سرعت دانلود را در تست های متوالی خیلی نوسانی نشان می‌ده گاهی می‌شه 1.10 mb/s که به ندرته و غالبا همون حول و حوش 0.70 می‌شه؛ واسه من هم سرعت دانلود مهمّه؛ با پینگ پنگ و اینا کاری ندارم؛
    نظرتون چیه؟

نتیحه...........>>>>>>>> همه isp های بومی تبریز ....ن و واسه اینکه حالشون جا بیاد باید از مشتریاشون کم بشه

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------

فکر میکنی من خوشم میاد؟
    مجبورم وگرنه یه دقیقه هم این آشغال رو تحمل نمیکردم
    خوب اگه مجبوری حرس خوردن نداره

بیخودی نیست که تو نت ربطه اخر رو تو دنیا داریم این کشورای گشنه افریقا وضعیتشون از ما بهتره

نمیخوام بحث سیاسی بشه ولی فکر کنم به خاطر اینکه هکر های ایران که سایت های جاسوسی اینارو -- کردن مطمئنن اونا هم بیشتر از قبل میخوام عمل متقابل انجام بدن و سرعت ها فکر کنم به خاطر این کم شده که حداقل سرعت عمل گرفته بشه از اون ور هم به خاطر اتفاقات اخیر به خاطر دریاچه بعدشم راه اندازی نیروگاه و....... دیگه دلیل از این بیشتر میخواین
    Last edited by night-sky; 17-09-2011 at 01:18.

2. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان دیشب خوب دانلود کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

دوستان لطفا مشخصات سرویسشونو هم درج کنن؛ اینطوری که چیزی مشخص نمی‌شه؛ چه فایده؟
    تست speedtest.net مکس‌نت 512 ساعت 6 و 50 دقیقه عصر:

Ping: 214 ms
    DL Speed: 0.97 mb/s
    UpL Speed: 0.41 mb/s

در ضمن این همارا و اینا چه گناهی دارند که همش خاک به سر بشن؛ اینا اصلا چه کاره‌اند؛ شما منبع فاضلاب و آشغال را ول کرده‌اید از یقه‌ی این بیچاره‌ها گرفته‌اید؛ سیستم از ریشه اشکال دارد؛ از این افعانستان گرفته تا این ورمان عراق همشون وضعشون از ما بهتره؛ امارات متحده هم که کیفیتش اروپاست.
    با تشکر از همراهیتان.
    Last edited by polestar98g; 17-09-2011 at 18:11.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در ضمن این همارا و اینا چه گناهی دارند که همش خاک به سر بشن؛ اینا اصلا چه کاره‌اند؛ شما منبع فاضلاب و آشغال را ول کرده‌اید از یقه‌ی این بیچاره‌ها گرفته‌اید؛ سیستم از ریشه اشکال دارد؛ از این افعانستان گرفته تا این ورمان عراق همشون وضعشون از ما بهتره؛ امارات متحده هم که کیفیتش اروپاست.
    با تشکر از همراهیتان.
    آقا به نظر خود من مشکل از خود خود هماراست چون من یکی از دوستام خودسر رفته از همارا اینترنت گرفته سرعتش به زور میشه 35 اما من همون دقیقه تست زدم سرعتم و زد 1.5 مگ یعنی بازم مشکل از آب و فاضلابه؟؟؟؟؟؟؟نه عزیز مکس و همارا هردوشون دزدا چطوری:همه شرکتها به میزان مشترک هاشون پهنای باند اضافه میکنن اما همارا و مکس اصلا اهمیتی به این موضوع نمیدن و مثال اگه 1 مگ رو 5 سال پیش گرفتن و اون موقع 10 تا کاربر داشتن و بین اونها Share میکردن الان که کاربرا شده 30 تا اون 1 مگ بین 30 تا تقسیم میشه نه 10 تا؟؟؟؟پس نگو همارا بیچاره اوخی طفلکی من خودم از کاربرای قدیمی همارام و بهتر میدونم که چه غلطی میکنن...البته من همه حرفام به اوناست نه شما دوست عزیز اگه تندی کردم ببخشید

7. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا به نظر خود من مشکل از خود خود هماراست چون من یکی از دوستام خودسر رفته از همارا اینترنت گرفته سرعتش به زور میشه 35 اما من همون دقیقه تست زدم سرعتم و زد 1.5 مگ یعنی بازم مشکل از آب و فاضلابه؟؟؟؟؟؟؟نه عزیز مکس و همارا هردوشون دزدا چطوری:همه شرکتها به میزان مشترک هاشون پهنای باند اضافه میکنن اما همارا و مکس اصلا اهمیتی به این موضوع نمیدن و مثال اگه 1 مگ رو 5 سال پیش گرفتن و اون موقع 10 تا کاربر داشتن و بین اونها Share میکردن الان که کاربرا شده 30 تا اون 1 مگ بین 30 تا تقسیم میشه نه 10 تا؟؟؟؟پس نگو همارا بیچاره اوخی طفلکی من خودم از کاربرای قدیمی همارام و بهتر میدونم که چه غلطی میکنن...البته من همه حرفام به اوناست نه شما دوست عزیز اگه تندی کردم ببخشید
    تایید میشه شدیدا

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

با تشکر از همراهیتان.
    دوست عزیز چون اینجا اعضای ثابتی داره همه میدونیم که کی چه سرویسی داره واسه همین گفتن نوع سرویس لازم نمیشه شما هم بعد مدتی عادت میکنی

9. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

2 تا سوال داشتم لطف كنيد همگي به اين سوالات جواب بديد، پيشاپيش از همه دوستان ممنونم

1- ظرف 1 هفته اخير وضعيت قطعي هاتون چطور بوده؟ مخصوصا شبها. يعني كسي هست كه اينترنتش شبها يا روزها مدام قطع و وصل بشه؟ مثلا 2 دقيقه وصل 2 دقيقه قطع و همينطور تا چند ساعت وضعيت همينطور بمونه

2- رنج آي پي هايي كه بهتون داده ميشه مثل قبل هست يا تغيير كرده؟ من هميشه با 2.187 كانكت ميشم ولي چند شبه كه با 46 كانكت ميشم و شديدا دچار مشكل ميشم؟ هر چقدر هم كه مودم رو روشن و خاموش ميكنم همون آي پي رو ميده و اصلا عوض نميشه

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام به همه دوستان

2 تا سوال داشتم لطف كنيد همگي به اين سوالات جواب بديد، پيشاپيش از همه دوستان ممنونم

1- ظرف 1 هفته اخير وضعيت قطعي هاتون چطور بوده؟ مخصوصا شبها. يعني كسي هست كه اينترنتش شبها يا روزها مدام قطع و وصل بشه؟ مثلا 2 دقيقه وصل 2 دقيقه قطع و همينطور تا چند ساعت وضعيت همينطور بمونه

2- رنج آي پي هايي كه بهتون داده ميشه مثل قبل هست يا تغيير كرده؟ من هميشه با 2.187 كانكت ميشم ولي چند شبه كه با 46 كانكت ميشم و شديدا دچار مشكل ميشم؟ هر چقدر هم كه مودم رو روشن و خاموش ميكنم همون آي پي رو ميده و اصلا عوض نميشه
    1.شبا رو نمیدونم ولی روزا قطعی ندارم
    2.همون آی پی هایی که قبلا داشتم الان هم دارم گاها با 2 شروع میشه گاها با 46

14. این کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ميشه لطف كني موقعي كه آي پي 46 بهت داد از سايت whatismyipaddress.com نگاه كني و لوكيشن رو بهم بگي. واسه من وقتي با 46 شروع ميشه لوكيشن رو اصفهان نشون ميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •