تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 891 از 3745 اولاول ... 39179184188188788888989089189289389489590194199113911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر اینترنت 128 نامحدود داتک دارم و اول میخواستم 512 نا محدود پارس آنلاین بگیرم که تا 68 گیگ هم میتونی دانلود با سرعت خفن انجام بدی که ماهی 90000 تومان هستش. اتفاقی با خودم گفتم بذار آسیاتک رو هم ببینم که یهو تا چشمم به قیمت سرعت 2048 برنزی اون ( شیر 1 به 6 ) خورد، برق ار کلم پرید!!!!! پارس آنلاین گفت سرعت دانلود 512 نامحدودشون از 64 کیلوبایت امکان نداره پایین تر بیاد. بعدش زنگیدم به آسیاتک و گفت اول باید 2048 رو تقسیم بر 8 کنی تا بیت تبدیل به بایت بشه که میشه 256 و 256 رو تقسیم بر 6 کنی که میشه سرعت دانلود 42 !!!!!!!! خب چرا انقدر کم؟؟!!!!!!!!!! یعنی من اگه ماهی 100000 تومان برای سرویس نا محدود نقره ای آسیاتک بدم، با سرعت 42 همش میتونم دانلود کنم؟!!!!!!
    این فرمولی که یارو گفت، مثلا سرعت 128 رو باید تقسیم بر 8 کنی که تبدیل به بایت بشه که میشه 16 و 16 رو تقسیم بر 4 کنی که سرعت دانلود 4 بدست میاد!!!!!!!! این مسخره نیست؟! من الآن 128 نا محدود دارم و با سرعت بین 16 تا 22 دارم دانلود میکنم. لطفا یکی من رو از حالت هنگی در بیاره خواهشا

دوست عزیز از طرف یک نفر که سرویس محدود(تازه محدود ها نور چشمی هم هستن) پارس انلاین داره توصیه میکنم که گول این پارس افلاین رو نخورید .اولا واسه ما که رو 4 مگ بسته نصف اون سرعت را بت نمیده .(512 نامحدود در دوره منصفانه رو 2 مگ است)با speedtest هم 4 مگ معمولا رو 200 نشون میده که تو صفحه adsl کرمان لینک هاش هست که باید 450 باشه .تغییرات سرعت زیاد داره چون تامین کننده اینترنت چند سازمان دولتی هست ( پارتی کلفت این کلاهبردار) صبح ها تا 4 سرعتش کمتر هست .بعد از ظهر هم که ماشالله تعداد کاربراش زیاد میشه شب هم که خلوت میشه تازه شبانش شروع میشه که اونم فاجعست.مخابرات اگر 2 مگ نامحدود با 74 تومن حتی اگر بجای 240 سرعت 100 هم بده باز بهتر از اینه که 90 تومن بدی سرعت 60 بگیری.تازه اگر اهل دانلود باشی سریعا دوره مصرف منصفانت را تموم میکنی که احتمالا هستی که نامحدود میخوای.حتی اگه با مخابرات حال نمیکنی اسیاتک طلایی واسه شما که توان 90 تومن در ماه را داری به مراتب بهتر است(.البته در وضعیت جدید تعرف و سرعت اسیاتک تحقیق کن )

چه فایده یا همیشه قطعه یا پشتیبانیشون جواب نمیده.
    حداقل آسیاتک دیگه این مشکلاتو نداره!!!!!
    3 برابر مخابرات پول میگیره اگه پشتیبانی نداشته باشه که .....

این تعرفه مال همه جا نیست
    مخابرات مشهد ، از ماه آذر همه تعرفه های نامحدود رو برداشته الان هم هیچ تعرفه نامحدودی نداره
    اکثر جاها همینه شاید تو شهرهای پرجمعیت توان ارایه نامحدود به همه را نداشته باشن

خودم مخابرات داشتم طرح های نامحدود مفت نمیرزن البته بستگی به شهر هم داره مثلا نامحدود 512 با ضریب 1 به 10 هست که اصلا بدرد نمیخوره . نمیدونم شاید توی شهرهای دیگه سرعت بهتری ارایه میدن . راستی مودم های خود شرکت اسیاتک این مودم هاشون گارانتی داره یا نه ؟
    دوست عزیز طبق قانون جدید حداکثر ضریب اشتراک 1به 8 است و بچه هایی که جدیدا گرفتن نسبت به دوره اواخر پاییز تا اسفند خیلی راضی تر هستن ولی optimal نیست

2. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

به نظرم 512 برنزی بگیر.128 طلایی اگه مثل قبل که گفته بودند باشه 32 میشه سرعتش
    یه سوال: شما چه سرویسی رو دارین و شبا چقدر دانلود می کنید؟
    من با سرعت بالا حال میکنم محدود رو میگم.الان چون زده 12 گیگ سرعت بالا به خاطر 12 گیگ میگم برم بگیرم.

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

وقتی زنگ میخوره روی خطتون نویز میفته و به همین خاطر قطع میشه
    قبل از همه تلفنها و مودم اسپیلیتر بگذارید
    از پریز ضد برق استفاده نکنید و ...
    ممنون از راهنمایی تون دوست گرامی . من اسپلیتر روی تلفنی که درام گذاشتم و یک اسپلیتر دارم و مودم مستقیم به خط تلفن وصل هست . ضمنا برای من عجیب هست سرعت دانلود خیلی نوسان داره برای شما هم دوستان نوسان نداره مثلا من 512 نامحدود برنزی سرعت از 40 کیلوبایت تا 90 کیلوبایت نوسان میکنه و اصلا روی یک عدد خاصی ثابت نمیشه . ضمنا تلفن بنده بیسیم هست . با تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

13

سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر اینترنت 128 نامحدود داتک دارم و اول میخواستم 512 نا محدود پارس آنلاین بگیرم که تا 68 گیگ هم میتونی دانلود با سرعت خفن انجام بدی که ماهی 90000 تومان هستش. اتفاقی با خودم گفتم بذار آسیاتک رو هم ببینم که یهو تا چشمم به قیمت سرعت 2048 برنزی اون ( شیر 1 به 6 ) خورد، برق ار کلم پرید!!!!! پارس آنلاین گفت سرعت دانلود 512 نامحدودشون از 64 کیلوبایت امکان نداره پایین تر بیاد. بعدش زنگیدم به آسیاتک و گفت اول باید 2048 رو تقسیم بر 8 کنی تا بیت تبدیل به بایت بشه که میشه 256 و 256 رو تقسیم بر 6 کنی که میشه سرعت دانلود 42 !!!!!!!! خب چرا انقدر کم؟؟!!!!!!!!!! یعنی من اگه ماهی 100000 تومان برای سرویس نا محدود نقره ای آسیاتک بدم، با سرعت 42 همش میتونم دانلود کنم؟!!!!!!
    این فرمولی که یارو گفت، مثلا سرعت 128 رو باید تقسیم بر 8 کنی که تبدیل به بایت بشه که میشه 16 و 16 رو تقسیم بر 4 کنی که سرعت دانلود 4 بدست میاد!!!!!!!! این مسخره نیست؟! من الآن 128 نا محدود دارم و با سرعت بین 16 تا 22 دارم دانلود میکنم. لطفا یکی من رو از حالت هنگی در بیاره خواهشا
    سلام دوست عزیز
    اون فرمول محاسبه رو نمی دونم از کجاش در آورده ولی اصلش اینه که سرعت تعرفه رو بر 8 تقسیم کنی مثلن 256 میشه 32 .ولی در مورد سرویس های نا محدود چون هر مرکز مخابراتی متفاوته و از طرفی خود شرکت هم سرعت اسمی و واقعی برا همه سرویس هاش رو نمیده متفاوته ولی 2 مگ باید 120 تا به شما بده...
    پشتیبانی به من می گفت 1 مگ نهایت باید 80 تا بده یعنی اگه برا من بشه 82 تا معجزه رخ داده...
    دقیقا منم نفهمیدم از کجاش دراورد! الآن زنگیدم به پشتیبانیش و گفت همکارمون تو بخش فروش، از خودش دراورده! منم تعجب کردم. دقیقا مثلا 2048 نقره ای که Share به میزان 1 به 6 هست، باید تقسیم بر 6 بشه که میشه سرعت دانلود 341 در حالت عادی. اگه تقسیم بر 8 هم بکنیم ( مثلا اگه در حد طرح برنزیشون که شیر 1 به 8 هست ) هم بخواد سرعت بده میشه سرعت دانلود 256 و حتی اگه تقسیم بر 10 هم بکنیم میشه سرعت دانلود 204
    پس نتیجه میگیریم خیلی خیلی خیلی کم هم که بخواد سرعت دانلود بده، دیگه کمتر از 180 تا که نمیشه، میشه؟
    راستی شما الآن چه سرویسی دارین و کدوم منطقه از تهران هستین؟ 1 مگتون برنزیه؟ حداکثر 80 میده، پس حداقل چقدر میده؟!!!
    ما منطقه 7 و مرکز مخابراطی نظری هستیم که پهنای باندش روی 4 مگ بسته شده

سوال کلی من اینه که اگه 2048 برنزی نا محدود بگیرم، حداقل و بدترین سرعت دانلودی که بهم میده چنده؟ و اینکه چرا آسیاتک، انقدر نسبت به بقیه شرکت ها ارزونه؟؟؟؟؟ شما هیچ شرکتی رو پیدا نمیکنی که سرعت 2048 نا محدود رو کمتر از 350000 تومان بده ( تازه شیرهاشونم همه 1 به 8 هست ) { البته مخابرات رو باید فاکتور بگیریم. چون مخابرات واقعا افتضاحه }

مثلا پارس آنلاین الآن داره سرعت 2 مگ رو 395000 تومان میده!!!!!!!!!!! یعنی اختلاف قیمت واقعا عجیبه!!!!!!!
    حالا کسی که تخصصی تر هست، بهم بگه که چرا انقدر اختلاف قیمت داره؟!!! یعنی مثلا 2048 نا محدود یه شرکت دیگه با اون قیمت فضایی، صفحات رو به سرعت برق باز میکنه؟! یا مثلا دانلودهاش همیشه روی حداکثره؟! من واقعا گیج شدم ...

6. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دقیقا منم نفهمیدم از کجاش دراورد! الآن زنگیدم به پشتیبانیش و گفت همکارمون تو بخش فروش، از خودش دراورده! منم تعجب کردم. دقیقا مثلا 2048 نقره ای که Share به میزان 1 به 6 هست، باید تقسیم بر 6 بشه که میشه سرعت دانلود 341 در حالت عادی. اگه تقسیم بر 8 هم بکنیم ( مثلا اگه در حد طرح برنزیشون که شیر 1 به 8 هست ) هم بخواد سرعت بده میشه سرعت دانلود 256 و حتی اگه تقسیم بر 10 هم بکنیم میشه سرعت دانلود 204
    پس نتیجه میگیریم خیلی خیلی خیلی کم هم که بخواد سرعت دانلود بده، دیگه کمتر از 180 تا که نمیشه، میشه؟
    راستی شما الآن چه سرویسی دارین و کدوم منطقه از تهران هستین؟ 1 مگتون برنزیه؟ حداکثر 80 میده، پس حداقل چقدر میده؟!!!

سوال کلی من اینه که اگه 2048 برنزی نا محدود بگیرم، حداقل و بدترین سرعت دانلودی که بهم میده چنده؟ و اینکه چرا آسیاتک، انقدر نسبت به بقیه شرکت ها ارزونه؟؟؟؟؟ شما هیچ شرکتی رو پیدا نمیکنی که سرعت 2048 نا محدود رو کمتر از 350000 تومان بده ( تازه شیرهاشونم همه 1 به 8 هست ) { البته مخابرات رو باید فاکتور بگیریم. چون مخابرات واقعا افتضاحه }

مثلا پارس آنلاین الآن داره سرعت 2 مگ رو 395000 تومان میده!!!!!!!!!!! یعنی اختلاف قیمت واقعا عجیبه!!!!!!!
    حالا کسی که تخصصی تر هست، بهم بگه که چرا انقدر اختلاف قیمت داره؟!!! یعنی مثلا 2048 نا محدود یه شرکت دیگه با اون قیمت فضایی، صفحات رو به سرعت برق باز میکنه؟! یا مثلا دانلودهاش همیشه روی حداکثره؟! من واقعا گیج شدم ...
    سلام
    تا چند روز پیش سرویس 2 مگ نامحدود برنزی داشتم سرعت دانلود بین 115 تا 125 بود . امیدوارم الان کیفیتش بهتر شده باشه

8. این کاربر از sasanxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد پارس انلاین بهت بگم که من هم 128 U+ داشتم و هم 256 U+ که جفتش ضریب اشتراک 1 به 8 داشت یعنی با سرویس 128 سرعت من تا 20 گیگ از 16 تا 128 کیلوبایت بر ثانیه بود و بعد از 20 گیگ 2 تا 16 بود
    من اول فکر میکردم تا 20 گیگ فیکس 128 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه و زنگ زدم پشتیبانی گفت که سرعت دانلود شما باید تا 20 گیگ بین 16 تا 128 باشه و قانونا باید در کل سرویس زیر 16 باشه اما این لطف شرکت پارس انلاین که شما تا 20 گیگ سرعت بالا دانلود میکنید !!!!
    و جالب این بود که در طول روز همیشه سرعت رو 30 و 40 بود و فقط از ساعت 12 شب تا 2 سرعت به 128 میرسید !
    Last edited by shah994; 11-03-2013 at 20:26.

10. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست عزیز ساپورت اول درست گفته!
    2048 کیلوبیت میشه 256 کیلوبایت!

ضریبشم یک به هشته یعنی حتی اگه 32 کیلوبایت بهت سرعت بده شما حق اعتراض نداری

به هر حال این عدد ها رو بیخیال! سرعت این سرویس بین 100-150 کیلوبایته و بیشتر از 150 رو نخواهی دید

با فرض خلوت بودن مرکز شما!
    Last edited by ShadowDragon; 11-03-2013 at 20:36.

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان گول نقره طلا نخورن سرعت همونه

128 نقره تا دو گیگ با 32 میگیره بعدش میشه 16k

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

سلام
    تا چند روز پیش سرویس 2 مگ نامحدود برنزی داشتم سرعت دانلود بین 115 تا 125 بود . امیدوارم الان کیفیتش بهتر شده باشه

مرسی از جوابت
    شما کدوم منطقه ی تهران هستین؟

در مورد پارس انلاین بهت بگم که من هم 128 U+ داشتم و هم 256 U+ که جفتش ضریب اشتراک 1 به 8 داشت یعنی با سرویس 128 سرعت من تا 20 گیگ از 16 تا 128 کیلوبایت بر ثانیه بود و بعد از 20 گیگ 2 تا 16 بود
    من اول فکر میکردم تا 20 گیگ فیکس 128 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه و زنگ زدم پشتیبانی گفت که سرعت دانلود شما باید تا 20 گیگ بین 16 تا 128 باشه و قانونا باید در کل سرویس زیر 16 باشه اما این لطف شرکت پارس انلاین که شما تا 20 گیگ سرعت بالا دانلود میکنید !!!!
    و جالب این بود که در طول روز همیشه سرعت رو 30 و 40 بود و فقط از ساعت 12 شب تا 2 سرعت به 128 میرسید !
    این یعنی دزدی تو روز روشن. مرسی که گفتی داداش

دوست عزیز ساپورت اول درست گفته!
    2048 کیلوبیت میشه 256 کیلوبایت!

ضریبشم یک به هشته یعنی حتی اگه 32 کیلوبایت بهت سرعت بده شما حق اعتراض نداری

به هر حال این عدد ها رو بیخیال! سرعت این سرویس بین 100-150 کیلوبایته و بیشتر از 150 رو نخواهی دید

با فرض خلوت بودن مرکز شما!

32 که نگفت. گفت 42!!! نقره ایش 1 به 6 هستش و طلاییش 1 به 4 و برنزیش 1 به 8
    یعنی مطمئن باشم که سرعت دانلودم زیر 100 نمیاد؟ { من الآن حداکثر سرعتم خیلی باشه، 18 یا 20 تاست. سرعت دانلود 90 هم واسم خیلیه، اما دیگه کمتر از 180 تا بشه، یعنی کلاهبرداری، ولی خب اینجا ایرانه و من به سرعت دانلود 100 تا هم راضیم { به مرگ میگیرنمون که به تب راضی بشیم }

*=*=*=*=*=*=*=*=*=

راستی کسی نگفت که چرا انقدر اختلاف قیمت بین آسیا تک با شرکت های دیگه زیاده؟؟؟ آخه چیز ارزون، همیشه یه شیشه خورده ای توش بوده ...

16. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

مرسی از جوابت
    شما کدوم منطقه ی تهران هستین؟

این یعنی دزدی تو روز روشن. مرسی که گفتی داداش

32 که نگفت. گفت 42!!! نقره ایش 1 به 6 هستش و طلاییش 1 به 4 و برنزیش 1 به 8
    یعنی مطمئن باشم که سرعت دانلودم زیر 100 نمیاد؟ { من الآن حداکثر سرعتم خیلی باشه، 18 یا 20 تاست. سرعت دانلود 90 هم واسم خیلیه، اما دیگه کمتر از 180 تا بشه، یعنی کلاهبرداری، ولی خب اینجا ایرانه و من به سرعت دانلود 100 تا هم راضیم { به مرگ میگیرنمون که به تب راضی بشیم }

*=*=*=*=*=*=*=*=*=

راستی کسی نگفت که چرا انقدر اختلاف قیمت بین آسیا تک با شرکت های دیگه زیاده؟؟؟ آخه چیز ارزون، همیشه یه شیشه خورده ای توش بوده ...

داداش من خودم 1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک داشتم سرعتش از 100 پایین نمیومد بین 100 تا 110 بود واسه ما که عالی بود نزدیک 150 گیگ دانلود کردم .تازه اسیاتک اینه پارس انلاین محدودت نمیکنه و هر چقدر دانلود کنی سرعتت پایین نمیاد.

اینم 1 مگ نامحدود یرنزی زمانی که من داشتم اینطوری بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •