دقیقا منم نفهمیدم از کجاش دراورد! الآن زنگیدم به پشتیبانیش و گفت همکارمون تو بخش فروش، از خودش دراورده! منم تعجب کردم. دقیقا مثلا 2048 نقره ای که Share به میزان 1 به 6 هست، باید تقسیم بر 6 بشه که میشه سرعت دانلود 341 در حالت عادی. اگه تقسیم بر 8 هم بکنیم ( مثلا اگه در حد طرح برنزیشون که شیر 1 به 8 هست ) هم بخواد سرعت بده میشه سرعت دانلود 256 و حتی اگه تقسیم بر 10 هم بکنیم میشه سرعت دانلود 204
پس نتیجه میگیریم خیلی خیلی خیلی کم هم که بخواد سرعت دانلود بده، دیگه کمتر از 180 تا که نمیشه، میشه؟
راستی شما الآن چه سرویسی دارین و کدوم منطقه از تهران هستین؟ 1 مگتون برنزیه؟ حداکثر 80 میده، پس حداقل چقدر میده؟!!!
ما منطقه 7 و مرکز مخابراطی نظری هستیم که پهنای باندش روی 4 مگ بسته شده
سوال کلی من اینه که اگه 2048 برنزی نا محدود بگیرم، حداقل و بدترین سرعت دانلودی که بهم میده چنده؟ و اینکه چرا آسیاتک، انقدر نسبت به بقیه شرکت ها ارزونه؟؟؟؟؟ شما هیچ شرکتی رو پیدا نمیکنی که سرعت 2048 نا محدود رو کمتر از 350000 تومان بده ( تازه شیرهاشونم همه 1 به 8 هست ) { البته مخابرات رو باید فاکتور بگیریم. چون مخابرات واقعا افتضاحه }
مثلا پارس آنلاین الآن داره سرعت 2 مگ رو 395000 تومان میده!!!!!!!!!!! یعنی اختلاف قیمت واقعا عجیبه!!!!!!!
حالا کسی که تخصصی تر هست، بهم بگه که چرا انقدر اختلاف قیمت داره؟!!! یعنی مثلا 2048 نا محدود یه شرکت دیگه با اون قیمت فضایی، صفحات رو به سرعت برق باز میکنه؟! یا مثلا دانلودهاش همیشه روی حداکثره؟! من واقعا گیج شدم ...