آخه فداتشم الان که ورژن 2007 ندارم!
پس مشکل از کجاس؟چیکار کنم؟
عکسای مهمیم بودن اما الا جاش خالیه و کادر سفید نشون میده!
آخه فداتشم الان که ورژن 2007 ندارم!
پس مشکل از کجاس؟چیکار کنم؟
عکسای مهمیم بودن اما الا جاش خالیه و کادر سفید نشون میده!
عزیز اون کادر قابل select کردن هست یا اینکه یه گوشش ضربدر قرمز زده؟ اگر اون کادر قابل select کردن هست save as picture کنین شاید درست بشه.اگر تونستین یه نمونه بدین
اگر نشد لینک زیر را مطالعه کنین.چون این مشکل شما رو توضیح داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kalantarahura; 27-10-2013 at 14:20.
وقتی روی عکس کلیک راست میکنم save as picture میشه کرد و تو محیط میندوز نشون میشه اما تو ورد نه!
زبانم زیاد خوب نیست اما سعی میکنم
ممنونم
پس ربطی به افیس نداره و به نوع Wrapping style مربوطه. وقتی رو عکس کلیک کردین در تب Format روی Text Wrapping کلیک کنین و گزینه In Line With Text را بزنین.احتمالا درست بشه
وقتی رو عکس راست کلیک میکنمو گزینه wrap text انتخاب میکنم بین گزینه ها هرکدومو انتخاب میکنم جز In Line With Text عکسو نشون میده اما نظم متنو خراب میکنه
مشکل دیگه ام اینه که عکسا 1کی 2تا نیستن که بشه رو تک تکش کیلک کرد!
سلام
برید به options>show document content و اگر گزینه Show picture placeholders تیک داشت,تیکش رو بردارید و OK کنید.
Last edited by Dew Drop; 28-10-2013 at 07:58.
احتمالا روش زیر بتونه کمکتون کنه:
کل متن و عکسهارو انتخاب کنین و سپس کلیک راست کنین و گزینه Paragraph رو بزنین. در تب Indents and Spacing در قسمت Spacing در منوی کشویی Line Spacing گزینه Single یا 1.5 Lines رو انتخاب کنین (به هیچ عنوان گزینه Exactly رو انتخاب نکنین) و OK کنین.اکنون عکسهای شما باید پدیدار شده باشند.
این مسیری که شما فرمودین نیست!!
متاسفانه باز نشد
==============
ممنونم از دوستان،مشکلم با راهنماییتون حل شد(بایکم تغییر از طرف خودم)
موفق باشین
Last edited by alone one; 28-10-2013 at 13:37.
درود
دوستان بخوام فونتی مثل نازنین رو به word اضافه کنم باید چی کار کنم ؟ خود فونت نازنین رو از نت دانلود کردم توی فولدر fonts توی control panel ریختم ولی توی وورد نیومده.
یک فایل ورد دارم که یادم میاد قبلا براش رمز عبور گذاشتم و الان اومدم بازش کنم رمزش رو میزنم بازش نمیکنه و میگه اشتباهه !! نرم افزار های Word Password Recovery و Office Password Unlocker رو امتحان کردم که قبلا پسورد فایل های وردم رو باهاشون پیدا کرده بودم ، ولی مشکل اینه که هر دو نرم افزار پیغام میدن فایل ورد شما پسورد نداره ! ولی موقع باز کردنش پسورد میخواد !! این مشکل از چیه ؟! فایل خراب شده ؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)