تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 891 از 2365 اولاول ... 39179184188188788888989089189289389489590194199113911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

SWR-12D4

این ساب تو ایران هستش ؟ قیمتش چنده ؟
    سلام
    آره موجوده.
    690 هزار تومان ناقابل.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام تا 1 تومان یا نهایت 1.5 سیستم ببندم ، اگه محبت کنید چند تا سیستم پیشنهادی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    در ضمن کیفیت از قدرت برام بیشتر اهمیت داره و ماشینم هم 206 هست، رو طاقچه عقب فقط می خوام یه جفت باند ببندم و از باکس استفاده کنم.
    تشکر فراوان
    سلام دوست عزیز.ورودتون رو به بخش سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.
    چون ماشین شما 206 هست (هاچ بک دیگه؟) و جزو اتوموبیلهای خوش صدا بهتون پیشنهاد میکنم برای استیج عقب هزینه نفرمائید،به جای اون یه کامپوننت خوب برای جلو +آمپ 4 کانال عالی و یه ساب خوب تو باکس سیلد همراه پخش استفاده نمائید. بهتون قول میدم صدای بسیار مطلوبی داشته باشید. البته ممکنه قیمت کمی بالاتر بره ولی عوضش از کیفیت صدا لذت خواهید برد.
    کمی صبر نمائید
    آقا سیستم تا یک تومان هم موردی نداره ها....
    حالا یه کم قیمت دستم اومده
    Wait......
    یه سوال؟
    پایونیر 7450 یا 5450 یا 6450 یا 9450 ؟
    خدایی نمیدونم کدومش ؟
    اگه از من میشنوی هیچ کدام.....کن وود 7016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام
    آره موجوده.
    690 هزار تومان ناقابل.
    الپاین ساب بالاتر از این زده ؟ اگه زده بگین ؟ بعد میخواستم بدونم ساب بهتر از این چی داریم ؟ مرسی یعنی چی پیشنهاد میدین ؟

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.ماشین من 405 هست.یه سیستم در حد 750 تا یک میلیون میخواستم بگیرم.اهل باکس گذاشتن نیستم چون نمیخوام صندوق عقب رو الکی اشغال کنم.میخوام باندها صدای صافی داشته باشند ولی Bass هم تو دلو بلرزونه (منظورم اینه که در ولوم پایین هم Bass خوب باشه)اهل این نیستم که صدا فقط بلند باشه، کیفیت مهمه.ممنون

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه
    قیمت 7016 و 8016 چنده الان؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

7250 pioner کسی میدونه چنده ؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یادمه 2سال پیش با کلی سرچ و به پیشنهاد بچه های همینجا 200 تومن خریدمش.
    البته اون موقع بین 9250 و 7016 شک داشتم که خیلی خوشحالم که 7016 انتخاب اصلیم شد
    خواستم بدونم قیمت الان چنده !
    خداوکیلی حرف نداره.صداش فوق العاده س.با این هدیونیت هیچوقت آدم از موزیک خسته نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها میشه یه باند بهم معرفی کنین تا زیر 200 تومان.بیسش میخوام خوب باشه.خودرو 405

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بلاخصوص یارقدیمی و استاد محترم جناب آقای حمیدجبلی گرامی.
    عرض پوزش بنده را به دلیل یکسری مشغله کاری در این یک ماه و چندی را بپذیرید بلاخصوص حمیدآقا که این مدت بار تاپیک ها رو تنها بردوش کشیدن و لطف کردن در این مدت.
    الپاین ساب بالاتر از این زده ؟ اگه زده بگین ؟ بعد میخواستم بدونم ساب بهتر از این چی داریم ؟ مرسی یعنی چی پیشنهاد میدین ؟
    سلام دوست عزیز احوالتون؟
    به نظر من و دوستان صاحب نظر سیستم های صوتی.
    خرید ساب بستگی به سبک و علاقه مندی شما برای موریک گوش دادن هست یکی مثل بنده لو بیس سنگین گوش میده که برای xxx هم کمه ولی نه یکی مثل حاج حمید خودمون که بیشتر به کوالیتی تمایل دارند سعی بر این میگذارند که با دقت ترین ساب ووفر رو انتخاب و ازش بهره بگیرند.
    ساب های آلپاین هم یکی از بهترین های ساخته شده هستند مثل : تیپ آر و تیپ اکس و ...
    شما بودجه ی در نظر گرفته شده را بفرمایید تا بهترین را بهتون پیشنهاد بدیم و سپس خرید کنید.
    سلام.ماشین من 405 هست.یه سیستم در حد 750 تا یک میلیون میخواستم بگیرم.اهل باکس گذاشتن نیستم چون نمیخوام صندوق عقب رو الکی اشغال کنم.میخوام باندها صدای صافی داشته باشند ولی Bass هم تو دلو بلرزونه (منظورم اینه که در ولوم پایین هم Bass خوب باشه)اهل این نیستم که صدا فقط بلند باشه، کیفیت مهمه.ممنون
    سلام شما دقیقا چه چیزایی برای سیستم لازم دارید؟
    هدیونیت
    آمپ
    اسپیکر
    اکسسوری
    و ...
    این موارد رو هر کدام را دارید اعلام کنید.
    سلام به همه
    قیمت 7016 و 8016 چنده الان؟
    ممنون
    قیمت دقیق ندارم قبلا ها که بالای 500 قیمت خورده بودند.

7250 pioner کسی میدونه چنده ؟

این پخش اگرحد باشه و تعمیرو ... نداشته باشه حدودا بین 270 تا 350 قیمت گذاری میشه بستگی به در حد بودن پخش داره بازم.
    یادمه 2سال پیش با کلی سرچ و به پیشنهاد بچه های همینجا 200 تومن خریدمش.

البته اون موقع بین 9250 و 7016 شک داشتم که خیلی خوشحالم که 7016 انتخاب اصلیم شد
    خواستم بدونم قیمت الان چنده !
    خداوکیلی حرف نداره.صداش فوق العاده س.با این هدیونیت هیچوقت آدم از موزیک خسته نمیشه
    سلام خواهش میکنم حمید آقا همیشه با نیت خیر و خدا پسندانه به دوستان لطف داشتند و همیشه هم وقتی ذکر خیر ایشون هست همه تایید و در ادامه صحبت ها از ایشون پیروی میکنند.
    بچه ها میشه یه باند بهم معرفی کنین تا زیر 200 تومان.بیسش میخوام خوب باشه.خودرو 405
    بهترین پیشنهاد برای شما 718 هست که زیاد تعریفی ندارند!

10. 4 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از نظر کیفیت تایپ x بالاترین رده آلپاینه.اگه میخواهید خوب هزینه نمائید و کیفیت و قدرت مناسبی داشته باشید من برند گلیدن رو معرفی میکنم.واقعا فوق العاده هستش حتی سریهای پائینش که برای تعدادی از بچه ها گرفتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط در حد پایونیر و کن وود اونم مدلهای پائین میتونید تهیه کنید. ضمنا نه سیستم کامل. هد یونیت و آمپ به اسپیکر تقریبا میشه گفت پولتون نمیرسه.
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بلاخصوص یارقدیمی و استاد محترم جناب آقای حمیدجبلی گرامی.
    عرض پوزش بنده را به دلیل یکسری مشغله کاری در این یک ماه و چندی را بپذیرید بلاخصوص حمیدآقا که این مدت بار تاپیک ها رو تنها بردوش کشیدن و لطف کردن در این مدت.

سلام خواهش میکنم حمید آقا همیشه با نیت خیر و خدا پسندانه به دوستان لطف داشتند و همیشه هم وقتی ذکر خیر ایشون هست همه تایید و در ادامه صحبت ها از ایشون پیروی میکنند.

!
    سلام خدمت محمد جان گل. خوبی انشاءالله؟بابا دلمون تنگ شده بود.امیدوارم مشغله هائی که فرمودی همه خیر باشن.
    شما و دیگر دوستان همواره به بنده حقر کمال محبت رو داشته و دارید. بنده هم اینجا چه تو امر مشاوره ،چه تهیه قطعه برای دوستان و... سعی میکنم خدمتی بس ناچیز کرده باشم .امیدوارم تونسته باشم وظایفم رو به نحو احسنت انجام داده باشم.

12. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •