سلام
آره موجوده.
690 هزار تومان ناقابل.
سلام
آره موجوده.
690 هزار تومان ناقابل.
سلام دوست عزیز.ورودتون رو به بخش سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.
چون ماشین شما 206 هست (هاچ بک دیگه؟) و جزو اتوموبیلهای خوش صدا بهتون پیشنهاد میکنم برای استیج عقب هزینه نفرمائید،به جای اون یه کامپوننت خوب برای جلو +آمپ 4 کانال عالی و یه ساب خوب تو باکس سیلد همراه پخش استفاده نمائید. بهتون قول میدم صدای بسیار مطلوبی داشته باشید. البته ممکنه قیمت کمی بالاتر بره ولی عوضش از کیفیت صدا لذت خواهید برد.
کمی صبر نمائید
Wait......
اگه از من میشنوی هیچ کدام.....کن وود 7016![]()
الپاین ساب بالاتر از این زده ؟ اگه زده بگین ؟ بعد میخواستم بدونم ساب بهتر از این چی داریم ؟ مرسییعنی چی پیشنهاد میدین ؟
سلام.ماشین من 405 هست.یه سیستم در حد 750 تا یک میلیون میخواستم بگیرم.اهل باکس گذاشتن نیستم چون نمیخوام صندوق عقب رو الکی اشغال کنم.میخوام باندها صدای صافی داشته باشند ولی Bass هم تو دلو بلرزونه (منظورم اینه که در ولوم پایین هم Bass خوب باشه)اهل این نیستم که صدا فقط بلند باشه، کیفیت مهمه.ممنون
سلام به همه
قیمت 7016 و 8016 چنده الان؟
ممنون
7250 pioner کسی میدونه چنده ؟
یادمه 2سال پیش با کلی سرچ و به پیشنهاد بچه های همینجا 200 تومن خریدمش.
البته اون موقع بین 9250 و 7016 شک داشتم که خیلی خوشحالم که 7016 انتخاب اصلیم شد
خواستم بدونم قیمت الان چنده !
خداوکیلی حرف نداره.صداش فوق العاده س.با این هدیونیت هیچوقت آدم از موزیک خسته نمیشه![]()
بچه ها میشه یه باند بهم معرفی کنین تا زیر 200 تومان.بیسش میخوام خوب باشه.خودرو 405
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بلاخصوص یارقدیمی و استاد محترم جناب آقای حمیدجبلی گرامی.
عرض پوزش بنده را به دلیل یکسری مشغله کاری در این یک ماه و چندی را بپذیرید بلاخصوص حمیدآقا که این مدت بار تاپیک ها رو تنها بردوش کشیدن و لطف کردن در این مدت.
سلام دوست عزیز احوالتون؟
به نظر من و دوستان صاحب نظر سیستم های صوتی.
خرید ساب بستگی به سبک و علاقه مندی شما برای موریک گوش دادن هست یکی مثل بنده لو بیس سنگین گوش میده که برای xxx هم کمه ولی نه یکی مثل حاج حمید خودمون که بیشتر به کوالیتی تمایل دارند سعی بر این میگذارند که با دقت ترین ساب ووفر رو انتخاب و ازش بهره بگیرند.
ساب های آلپاین هم یکی از بهترین های ساخته شده هستند مثل : تیپ آر و تیپ اکس و ...
شما بودجه ی در نظر گرفته شده را بفرمایید تا بهترین را بهتون پیشنهاد بدیم و سپس خرید کنید.
سلام شما دقیقا چه چیزایی برای سیستم لازم دارید؟
هدیونیت
آمپ
اسپیکر
اکسسوری
و ...
این موارد رو هر کدام را دارید اعلام کنید.
قیمت دقیق ندارم قبلا ها که بالای 500 قیمت خورده بودند.
این پخش اگرحد باشه و تعمیرو ... نداشته باشه حدودا بین 270 تا 350 قیمت گذاری میشه بستگی به در حد بودن پخش داره بازم.
سلام خواهش میکنم حمید آقا همیشه با نیت خیر و خدا پسندانه به دوستان لطف داشتند و همیشه هم وقتی ذکر خیر ایشون هست همه تایید و در ادامه صحبت ها از ایشون پیروی میکنند.
بهترین پیشنهاد برای شما 718 هست که زیاد تعریفی ندارند!
سلام
از نظر کیفیت تایپ x بالاترین رده آلپاینه.اگه میخواهید خوب هزینه نمائید و کیفیت و قدرت مناسبی داشته باشید من برند گلیدن رو معرفی میکنم.واقعا فوق العاده هستش حتی سریهای پائینش که برای تعدادی از بچه ها گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط در حد پایونیر و کن وود اونم مدلهای پائین میتونید تهیه کنید. ضمنا نه سیستم کامل. هد یونیت و آمپ به اسپیکر تقریبا میشه گفت پولتون نمیرسه.
سلام خدمت محمد جان گل. خوبی انشاءالله؟بابا دلمون تنگ شده بود.امیدوارم مشغله هائی که فرمودی همه خیر باشن.
شما و دیگر دوستان همواره به بنده حقر کمال محبت رو داشته و دارید. بنده هم اینجا چه تو امر مشاوره ،چه تهیه قطعه برای دوستان و... سعی میکنم خدمتی بس ناچیز کرده باشم .امیدوارم تونسته باشم وظایفم رو به نحو احسنت انجام داده باشم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)