دوست عزیزبا هر یوزری که مال اندیشه باشه میتونید تو هرشهری استفاده کنید اگر یوزرخواستید بهم پیام بدید براتون بسازم تحویل بدم تو شهر مان میانده اندیشه خودی هست راحت میتونم واست یه یوزر نامحدود بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیزبا هر یوزری که مال اندیشه باشه میتونید تو هرشهری استفاده کنید اگر یوزرخواستید بهم پیام بدید براتون بسازم تحویل بدم تو شهر مان میانده اندیشه خودی هست راحت میتونم واست یه یوزر نامحدود بگیرم
Last edited by ANALIA2011; 19-02-2011 at 18:04.
نظرتون راجع به اینکه نظرسنجی بالای تاپیک یه تغییری بکنه چیه؟![]()
آره خوبه
دوتا سرویس دهنده دیگه حذف بشه و فقط اندیشه باشه
اندیشه کلا بسته پورتا رو، هیج رقمه نمیشه کار کرد![]()
دوست من نگفتین شما کدوم خط هستین که خبر بستن و تکذیب میکنین ؟ تا کسانی که نمیتونن با وی پی ... کار کنن توضیح بخوان از اندیشه که چرا این محدودیت برای یه عده خاصه چه پرسرعت چه دیال آپ
دوباره از صبح سرعت چیز پی ان رو محدود کردن گوگل بزور باز میشه
دوست من، پورت ها در اطلاق Pap دارای اسپیلیتر نیستند، بلکه در MDF و پشت کیتی ها اسپیلیتر نصب می شه
دوست من، بسیار هم تفاوت داره، در برند های مختلف مودم ها، ابتدا، مودم Cisco-Linksys سپس Zyxel و بعد Asus بهترین مودم ها هستند، D-Link و Tp-Link بی سیم، از بدترین مودمهای موجود در بازار هستن.
دوست من SNR اگر بالای 20 باشه، یعنی خط شما یک خط خوب محسوب می شه، بالای 30 یعنی خط شما خیلی خوب و نزدیک 38 یعنی بسیار عالی، اما SNR شما می تونه رو 6 هم باشه، اما برای شما مشکلی ایجاد نشه. زمانی که SNR شما بر روی لینک فیزیکال شما تاثیر نگذاره و خط شما رو از حالت استیبل بودن خارج نکنه و در واقع اینطور بگیم روی سرعت لاگین کردن مودم تاثیری نگذاره، می شه گفت روی سرعت اینترنت شما تاثیری نمیگذاره. یعنی نباید یک پروتکل ایجاد کنیم و بگیم که SNR زیر 20 اصلا خوب نیست یا خیلی بد هست
SNR از کلمه ی Signal-to-noise ratio گرفته شده و در واقع به نسبت سیگنال به نویز اشاره می کنه، به این معنا که اگر روی 20 باشه، یعنی نسبت سیگنال به نویز روی خط DSL بیست برابره که این مقدار قابل قبول می باشد.
موفق باشید
زير 20 احتمال قطعي آغاز ميشه. براي snr کمتر از 20 بايد سرعت سرويس کاهش پيدا کنه تا مجددا به تناسب مناسب برسه. وگرنه شديدا رو کيفيت کار کرد تاثير ميذاره. و اين پروتکول کاملا درست و کاربرديه.
درباره ي مدم ها نظر کارشناسي ندادم و فقط در حد کاربري و کاربردي نظر دادم که باز هم ميگم براي مدم معمولي و نه واير لس بين اين 3 برندي که گفتم تفاوت کابري چنداني وجود نداره. اما براي واير لس Zyxel رو پيشنهاد کردم. در مورد اطاق پپ هم اشتباه کردم و منظورم همون اطاق ام دي اف بود. براي اين مورد آخر ممنون که گفتي.![]()
Last edited by soosmar_asl; 20-02-2011 at 02:32.
ببنيد دوست من، با یک توضیح علمی به پاسخ شما می پردازم.
زمانی که نسبت نویز به سیگنال بر روی هر رسانایی به 20 برابر برسه، می تونیم به صورت پیشفرض بگیم، با توجه به اینکه نسبت نویز بر روی خط یک بیستم می شه تا حدودی خط Stable هست و زمانی که خط Stable باشه، هیچ تاثیری بر روی کیفیت سرعت شما نمی زاره. زمانی کهStability خط شما کاهش پیدا کنه و این کاهش اونقدر محسوس باشه که بر روی DownlLink و UpLink شما تاثير بگذاره، اون موقع هست که شما تاثیرش رو روی اینترنتتون مشاهده می کنید. برای همین هست که می گم این یک پروتکل نیست، چون پروتکل ها هرگز نسبی نیستند و خشک و بدون چون و چرا هستند، اما نسبیات تابع شرایط می باشند و در نهایت می خواستم این رو به شما عرض کنم که پروتکل به یک چیز مطلق اطلاق می شه، حال که در مثال بالا، با توجه به نسبی بودن شرایط نمی توان از لفظ پروتکل استفاده نمود.
در مورد برنهای مودم هم مودم های بیسیم Tp-Link و D-Link با توجه به شرایط محیطی ما، کیفیت چندان خوبی ندارن، حال که حتی به لحاظ فنی هم بسیار ضعیف تر از مودم هایی هستند که براتون لیست کردم.
موفق باشید.
اگه مجموعه مودم کاربر تا مرکز مخابراتي رو يه سيستم کنترل در نظر بگيري زماني که نسبت توان سیگنال به توان نویز از مرز 20 پايين تر بره اين به اين معنيه که سیگنال ورودي اين سيستم کنترل دچار آلودگي محسوس ميشه. اين درسته که سيستم کنترل همچنان پايداره ( Stable ) اما ESS يا همون خطاي حالت ماندگار در بحث کنترل رو به افزايش ميذاره و اين باعث ميشه که باوجود پايداري سيستم نوسانات در خروجي سيستم افزايش پيدا کنه. پس اين به طور تئوريک کاملا مطلقه و يک پروتکل محسوب ميشه .
در باره ي مودم هم من حرفي از مودم های بیسیم Tp-Link و D-Link نزدم . نميدونم اين موضوعي که گفتي چه ارتباطي با حرف من داشت. من Zyxel رو براي مودم واير لس مناسب معرفي کردم نه Tp-Link و D-Link !
Last edited by soosmar_asl; 20-02-2011 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)