کالدرون:رئال 3-1 می برد
رئیس سابق باشگاه مادریدی معتقد است که کهکشانی ها دیدار شنبه شب را با پیروزی به پایان خواهند رساند.
![]()
سایت گل: رامون کالدرون ، رئیس باشگاه مادریدی در صحبتهایی پیش گویی کرد که مادریدی ها شنبه شب با نتیجه 3بر یک از سد تیم کاتالان عبور خواهند نمود. او در گفت و گو با روزنامهAS با ابراز تاسف از اینکه برای تماشای این دیدار دعوت نشده است، گفت:«متاسفانه حتی صمیمی ترین دوستانم نیز تصمیم گرفته اند تا ازمن فاصله بگیرند و بنا به دلایلی که همه ما می دانیم، از من دعوت به عمل نیاورده اند.»
او در ادامه صحبتهایش با اشاره به این نکته تکراری که پرس در زمان حضورش در برنابئو، رائول را نمی خواسته، گفت:«رائول بازیکنی بود که پرس او رانمی خواست ولی تدریجا رائول توانایی هایش را به نمایش گذاشته و بازوبند کاپیتانی را مال خود کرد و توانست اهمیتش را به عنوان بازیکن تیم ثابت کند.» او در ادامه بار دیگر انتقاداتی را روانه شوستر،مربی سابق رئال نموده و گفت:« من به بهترین نحو ممکن او را مورد حمایت خود قرار می دادم و در نهایت با برخورد نامناسب او مواجه شدم که اصلا توقع آن را نداشتم و از این بابت واقعا متاسفم. زمانی که تصمیم به برکناری او گرفتیم، این بهترین راه حل برای او و تیم بود. در رئال اطمینان زیادی به خوان ده راموس وجود دارد و عملکرد او نیز موفقیت آمیز بوده است. به نظر من دوره حضورم در تیم مادریدی به سرآمده است و من اجازه ندارم مسائلی که سالهای اخیر گریبانگیر خانواده ام شده بود را مجددا برای آنهاتکرار کنم.اکنون فرد دیگری دررئال روی کار خواهد آمد و امیدوارم که با او، همان رفتاری که با من شد، نشود.»