تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 891 از 1174 اولاول ... 391791841881887888889890891892893894895901941991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,901 به 8,910 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کالدرون:رئال 3-1 می برد

رئیس سابق باشگاه مادریدی معتقد است که کهکشانی ها دیدار شنبه شب را با پیروزی به پایان خواهند رساند.

سایت گل: رامون کالدرون ، رئیس باشگاه مادریدی در صحبتهایی پیش گویی کرد که مادریدی ها شنبه شب با نتیجه 3بر یک از سد تیم کاتالان عبور خواهند نمود. او در گفت و گو با روزنامهAS با ابراز تاسف از اینکه برای تماشای این دیدار دعوت نشده است، گفت:«متاسفانه حتی صمیمی ترین دوستانم نیز تصمیم گرفته اند تا ازمن فاصله بگیرند و بنا به دلایلی که همه ما می دانیم، از من دعوت به عمل نیاورده اند.»

او در ادامه صحبتهایش با اشاره به این نکته تکراری که پرس در زمان حضورش در برنابئو، رائول را نمی خواسته، گفت:«رائول بازیکنی بود که پرس او رانمی خواست ولی تدریجا رائول توانایی هایش را به نمایش گذاشته و بازوبند کاپیتانی را مال خود کرد و توانست اهمیتش را به عنوان بازیکن تیم ثابت کند.» او در ادامه بار دیگر انتقاداتی را روانه شوستر،مربی سابق رئال نموده و گفت:« من به بهترین نحو ممکن او را مورد حمایت خود قرار می دادم و در نهایت با برخورد نامناسب او مواجه شدم که اصلا توقع آن را نداشتم و از این بابت واقعا متاسفم. زمانی که تصمیم به برکناری او گرفتیم، این بهترین راه حل برای او و تیم بود. در رئال اطمینان زیادی به خوان ده راموس وجود دارد و عملکرد او نیز موفقیت آمیز بوده است. به نظر من دوره حضورم در تیم مادریدی به سرآمده است و من اجازه ندارم مسائلی که سالهای اخیر گریبانگیر خانواده ام شده بود را مجددا برای آنهاتکرار کنم.اکنون فرد دیگری دررئال روی کار خواهد آمد و امیدوارم که با او، همان رفتاری که با من شد، نشود.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

احمدجان!!!!!!!!!! گوتی گاو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از تو انتظار نداشتم!!!!
    سلام
    اول که بابت متن بالا شرمنده حواصم نبودش ولی میدونید که منظور بدی نداشتم
    منظورم این بودش که اخه این مرتیکه چشه نیومده رفت که؟
    این بود در هر حال تورو خدا شترها رو روشن نکنید طرز کارشون رو که رو وحید انجام شد رو یادمه دی
    خوب امشب ال کلاسیکو هستش
    امیدوارم که بچها مث همه بازیهای گذشته جنگنده تا اخر باشن و بازی رو ببرن
    اگه امسال قهرمان شیم خیییییییییلی قهرمانی شیرینی خواهد بودش
    مث سال 2007 با مربی گری کاپلو
    به امید برد

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

احمد يه لحظه مياد همه چيزو درست مي كنه ميره :دي

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به گزارش RmadridFC:در حالی که به برگزاری ال کلاسیکو نزدیک می شویم، هاینتزه و روبن به آمادگی لازم برای حضور در این دیدار رسیده اند.

آرین روبن و گابریل هاینتزه، هر دو در لیست باشگاه مادریدی برای دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو قرار دارند. این دو بازیکن در طول هفته اخیر تلاش زیادی را برای آنکه بتوانند به مرز آمادگی برسند انجام دادند و اکنون آماده اند تا در دیدار ال کلاسیکو به میدان بروند. روزنامه مارکا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد که روبن که در جریان دیدار ختافه دچار مصدومیت شده بود، به روزهای اوجش بازگشته است.

البته برخی رسانه ها در این رابطه نوشته بودند که مصدومیت روبن، چندان هم جدی نبوده ولی اکنون می تواند با اطمینان خاطر برای تیم مادریدی به میدان برود. این طور به نظر می رسد که او و هاینتزه در دقایق پایانی به لیست تیم مادریدی رسیده اند. خبر بدی که در اردوی کهکشانی ها به گوش می رسد این است که گوتی در اوج آمادگی نیست و به این دلیل در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم مادریدی دراین دیدار قرار ندارد.علاوه بر گوتی، اسنایدر هم با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و په په هم که محروم است. در این میان خوردی کودینا و میشل سالگادو هم بنا به تصمیمات فنی از ترکیب تیم کنار گذاشته شده اند و خاویر ساویولا هم شانسی برای حضور در مقابل تیم سابقش نخواهد داشت. بازیکنان رئال روز جمعه تمریناتشان را در حضور بیسنته بولودا، رئیس باشگاه مادریدی انجام دادند و پیش از آغاز این تمرینات، او با بازیکنان صحبت کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: برند شوستر که در نیم فصل به خاطر کسب نتایج ضعیف برکنار شد و چای خود را به خوانده راموس داد گفت:"بارسا از رئال می ترسد"

مربی سابق رئال معتقد هست که در لالیگا تنها تیمی که می تواند بارسا را اذیت کند رئال مادرید است.

شوستر که در مورد بازی امشب رئال اظهار کرد که بارسا از رئال می ترسد ودر ادامه نیز اضافه کرد:"هر چقدر انسان ها از ویروس جدید آنفلوآنزای خوکی می ترسند بارسلونا نیز همان قدر از رئال می ترسد.خود بارسایی ها نیز می دانند که تنها تیمی که میتواند قهرمانل را از آنها بگیرد رئال مادرید است, اما رئالی ها ترسی از آنها ندارند"

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض رئال مادريد - بارسلونا

لالیگا ( هفته سی و چهارم )

شنبه 12 ارديبهشت 1388
    ساعت : 22:30
    ورزشگاه : Santiago Bernabeu

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اخبار گفت kaka فصل بعد 100 درصد میاد real

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ایـــــــــــــول !

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من تا با چشم خودم نبينم باور نمي كنم ....

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من تا با چشم خودم نبينم باور نمي كنم ....
    منم همین طور : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •