بله دوست من ایکس باکس کپی خور شده
__________________________________________________ ________
قیمت PSP 3000 چنده الان؟
ویرایش:دوستان ارزش داره منتظر PSP GO بمونم یا اینکه PSP 3000 بخرم؟
بله دوست من ایکس باکس کپی خور شده
__________________________________________________ ________
قیمت PSP 3000 چنده الان؟
ویرایش:دوستان ارزش داره منتظر PSP GO بمونم یا اینکه PSP 3000 بخرم؟
Last edited by S.Y.K; 10-07-2009 at 01:01.
دو صفحه قبل پست 8888 .دوستان قیمت PSP مدل اسلیم چنده؟
PSP 3000 کپی خور نشده؟
خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا برای بازی کردن زیاد جالب نیست.
شما مدل های 2000 و 3000 را میتونید با دو کابل کامپوزیت (3 فیشه) و کامپوننت (5 فیشه) به tv وصل کنید.اما کلا زیاد کیف نمیده.من کابل 5 فیشه را خریدم اما کلا پشیمان شدم که چرا 15 تومن پول الکی دادم.![]()
Last edited by choory; 10-07-2009 at 01:36.
PSP 3000 240
PSP 2000 220
هزار تومان
PSP go 99 درصد هک نمی شه
سلام به همه دوستان این تاپیک . من یک فروند psp 2000 دارم که با پاندرا هک شده حالا به نظر شما ارزش داره برم بفروشم و 3000 بگیرم ؟ این طور که شنیدم کیفیت السیدیش خیلی بهتره.
یک هکر گفته که می تونه PSP GO رو هک کنه و این باگ رو تا زمان اومدن فرم ویر 6.0 لو نمی ده .
از من نشنیده بگیرید ولی اگه PSP GO بخرید بهتره واقعا نمی شه ازش گذشت ولی ممکنه هم هک نشه .
منبع : یک سایت فارسی زبان
ولی تو اینترنت سرچ کنید پیدا می کنید .
سلام صادق جان.
به نظر من نه.شما همین psp خودت را نگه دار.
به چند دلیل.
- نمیخواد هی کپی خورش کنی.
- اگه به هر دلیلی زدی بریک کردی قابل بازگشت هست(اما مدل های 3000 و 2000 جدید اگه بریک بشه فعلا باید انداختشون دور)
- اگه آپگرید اشتباهی انجام بدی قابلیت دانگرید داره.
جدید ترین فریمور یعنی 5.50GEN-B روی مدل های 1000 و 2000 که با پاندورا کپی خور مشوند فقط نصب میشه.(فریمور های بعدی هم ممکنه همینطور باشند)
کلا پایدار تر و مطمئن تر هست.
مقایسه lcd این دو مدل هم در پست زیر هست.
درسته کیفیت lcd در مدل 3000 بهتره اما همین 2000 هم کیفیت خیلی خوبی داره.من خودم با هر 2 مدل کار کردم اما ضعفی توی psp خودم(2000) نمیبینم که بخوام به خاطر lcd عوضش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا تا کنار هم نباشند تفاوت توی lcd ها اذیت کننده و چشمگیر نیست.
دوستان بحث سر هک شدن PSP Go را بذارید بعد از منتشر شدن.
یادتون نره که همین مدل 3000 و 2000 با مادربورد TA-088 V3 هم قرا نبود هک بشه و هنوز هم کامل نشده.فقط از طریق یک باگ که توی فریمور 5.03 (و جدیدا یک باگ پیدا شده در فریمور 5.50 که نیاز به umd یک بازی خاص هست-اسمش را یام نیست) توانستند CFW را روش شبیه سازی کنند.
هنوز هک کردن این 2 مدل خیلی خیلی کار دارد تا بتوانند CFW را روی Flash 0 دستگاه کپی کنند و براش Unbricker بسازند و....
سلام اقا علی . فریم ور 5.00M33-6 رودارم نیازی به اپدیت دارم ؟ و تفاوت این جدیده( 5.50GEN-5 ) با قبلیه چیه ؟
سلام صادق جان.
فعلا فریمور 5.00m33-6 فریمور خوبی هست و مشکلی نداره.به نظر من نیازی به آپدیت نیست.
تغییرات هم به صورت زیر هست:
یک قسمت به نام information bord اضافه شده که با وصل شدن به اینترنت میتونید اخبار PlayStation®Network را ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا تغییرات این فریمور بیشتر در بخش اینترنتی کنسول هست که برای ما ایرانی ها زیاد فایده ای ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)