سلام من بازی mirror's edge رو گرفتم وقتی دی وی دی بازی رو میذارم هیچی نمیاد یعنی اتوران نداره وقتی هم روی درایوش کلیک میکنم کامپیوتر هنگ میکنه.بعد مجبورم دی وی دی رو بیارم بیرون به نظر شما مشکل چیه؟![]()
سلام من بازی mirror's edge رو گرفتم وقتی دی وی دی بازی رو میذارم هیچی نمیاد یعنی اتوران نداره وقتی هم روی درایوش کلیک میکنم کامپیوتر هنگ میکنه.بعد مجبورم دی وی دی رو بیارم بیرون به نظر شما مشکل چیه؟![]()
سلام
شاید cd یا dvd خش داره
شما هم مشکل از dvd هست یا ویندوز
یه ایمیج بگیر از dvd بعد اجراش کن.
موفق باشید![]()
بازی از روی هارد نصب میشه ربطی به dvd بازی نداره![]()
شاید مشکل از سیستم شماست یا از ویندوز
به یه کامیپوتر دیگه ببریدش اونجا هم نصب کنید. شاید اونجا نصب بشه
من از اینترنت این خطا رو سرچیدم اینا رو پیدا کردم ببین چی به چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . توی بازی Grand Ages Rome به مشکل برخوردم ، توی بازی هر چند ثانیه یک بار برای چند ثانیه صدای بازی هنگ می کنه ! یعنی یه هی دفعه تکرار میشه ، در حالی که ماوس رو میشه تکون داد . نمی دونم متوجه منظورم میشین یا نه .
چیکار میشه کرد ؟
![]()
سلام
دوستان وقتی بازی COD 5 رو نصب می کنم و وقتی که می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده مشکل از کجاشه
اینم عکسش :
در مورد need for speed carbon قبلا سی دی کپی روی هارد بود.بعد به طور ناخواسته اون درایو فرمت شد.
با برنامه ی EasyRecovery Professional برگردوندمشون.فایل exe نصبش شکلش تغییر کرده و یه ایرور چرت و پرت میده.
درضمن 2 فایل هستند.یکی با فرمت Shortcut to MS-DOS Program و فایل اصلی که فرمتش exe بود اون هم تبدیل شده به این فرمت
اینم عکسش:![]()
سلام.من يه مشكل دارم فك كنم بدونم بخاطر چيه اما گفتم اينجا هم بگم.
موقع نصب بازيstubbs the zombie تو ديسك دوم يهو ارور ميده كه سه تا گزينهabort ,retry,ignorr رو داره كه هر كدومو بزني درست نمي شه.
يه بار هم فايل هاي نصب بازي رو كپي كردم رو هارد اما نشد.
saاحتمالا dvd خش داره یا خرابه. شما چند بار پشت سر هم retry رو بزنین. اگه نشد ignor رو چند بار بزنین ولی ممکنه بازی اجرا نشه بعدش.سلام.من يه مشكل دارم فك كنم بدونم بخاطر چيه اما گفتم اينجا هم بگم.
موقع نصب بازيstubbs the zombie تو ديسك دوم يهو ارور ميده كه سه تا گزينهabort ,retry,ignorr رو داره كه هر كدومو بزني درست نمي شه.
يه بار هم فايل هاي نصب بازي رو كپي كردم رو هارد اما نشد.
1 امتحان کنین ببینین چی میشه
شما کرک رو کپی کردی؟؟؟؟سلام
دوستان وقتی بازی COD 5 رو نصب می کنم و وقتی که می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده مشکل از کجاشه
اینم عکسش :
![]()
Last edited by aghamajid1369; 19-06-2009 at 17:56.
جدا از اینکه این فایل کزایی فرمت dos چیه قفط اینو بگم که carbon یه چیزی حدود 4gig روی هارد جا میگیره نه 716MB (حجمی که این فایل داره...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)