دوستان ما هم میخواهیم بعد از عمری وارد عرصه کانتر بشیم از صفر !!![]()
یه راهنمایی میکنین ببینیم از کجا شروع کنیم ؟
الان جدیدترین یا بهترین ورژن برای بازی آنلاین کدومه و روشش کجا توضیح داده شده ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان ما هم میخواهیم بعد از عمری وارد عرصه کانتر بشیم از صفر !!![]()
یه راهنمایی میکنین ببینیم از کجا شروع کنیم ؟
الان جدیدترین یا بهترین ورژن برای بازی آنلاین کدومه و روشش کجا توضیح داده شده ؟
میشه بگی سنت چقدره که نوشتی عمری....
چون اگه عمری بود سوالی به این تابلویی نمیکردی....
برای سرور های ایرانی نیاز به sxe آخرین ورژن داری (آنتی چیت)که تو گوگل بزنی میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانتر آخرین ورژن؟! در پست های قبل جواب داده شده که کانتر رو معمولا با ورژن 1.6 بازی میکنن دیگه این سوال خیلی تکراریه
بستگی به خودت داره که کدومو میخوای اما 1.6 هم بهتره هم شلوغ تره دیگه خود دانی.....
(در ضمن چند تا پست عقب ترو بخونید چیزی ازتون کم نمیشه دوستان چون این تاپیک همه سوالا تکراریه)
و همچنین لطفا در موقع جواب دادن به پست هات دقت کن که یه موقع دلخوری چیزی پیش نیاد![]()
پست اول لینک های دانلود به همراه توضیحات موجود هست
آخه اون مال 7 سال پیشه تا حالا دوسه تا بازی دیگه کانتر اومده !
سلام
دوست عزیز من همون اول به بررسی مطالب پرداختم ولی جوابمو به هر ترتیب پیدا نکردم البته پست اول خیلی توضیحات خوبی داده ولی مال 7 سال پیشه و احتمال نزدیک به 90 درصد دادم شرایط بازی تغییر کرده باشه و الانم با این سایت خارجی که دادید متأسفانه چیز زیادی برای نصب بازی دستگیرم نشد ولی پست اول خوبیش اینه هنوز لینکاش پاک نشده البته هنوز همشونو چک نکردم ولی همون لینک دانلود بازی خیلی خوبه که باقیه
یه سری بازیای کانتر دیگه تو ویکی دیدم که اونا هم آنلاینن و به نظر کیفیت بهتری دارن حالا اینا هم میشه تو ایران آنلاین بازی کرد و اگر آره چرا همون ورژن 1.6 رو هنوز بازی میکنید ؟
مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمیشه بازی کرد ؟ یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور ؟! البته هنوز ریلیس نشده ولی جدیدترین بازی کانتره و تو سایت هیچی دربارش پیدا نکردم نه فقط تو این تاپیک !
رفیق نسخه پر طرفدار کانتر 1.6 هست که مال همون 7 سال پیشه! اگر بازی گرافیکی میخواید بشینید شوتر های بدردنخور روز رو بازی کنید (بازی هم بازی های قدیم!!)
متن صفحه اول هم تست خودم هست و الانم دارم استفاده میکنم
شما انگار کلا اطلاعی از مقوله کانتر استرایک نداری![]()
من صفر صفرم داداش
ولی بازم برام عجیبه چرا ورژنای جدید کانترو کسی بازی نمیکنه ؟ اصلاً امکان انلاین اونا هم هست ؟
اون ها هم طرفدار داره ولی به اندازه همین کال اف دیوتی جدید ها که دستت رو میذاری رو موس و نیم ساعت بعد تمام! کانتر 1.6 کامل بودن در عین ساده بودنه! بی دلیل نیست که در جهان رتبه 1 رو داره! حالا شما برات عجیبه یک مقوله دیگست! هر کسی هم کانتر باز نمیشه...
شما ببین علاقه داری به این سبک برو سراغش چون باید کلی هم وقت بذاری تا یاد بگیری و البته ته هم نداره!! اگر گیم الکی میخوای نسخه های بعدی رو بگیر!
سلام
منو ادمین یه سروری اشتباهی بن کرد حالا برای این که دوباره برم تو میگه به آی دی استیم یا آی پیم احتیاج داره
من آیدیمو نمیدونم چجوری میتونم بفهممش ؟ ( میدونم سوال خیلی ضایعیه )
Last edited by phpedram; 25-05-2012 at 06:10.
البته اگر از روی تعصب نگفته باشید ضرر کردم دنبال این بازی نرم ولی چه کنم که مشغله های زیاد از جمله این پروپوزال کوفتی مخمو سوراخ کرده یه روز نمیتونم از صبح تا شب بیکار باشم در اولین فرصت میام ادامه کارو انجام میدم شما هم لطفی بکن بعداً دوباره اینجا بیا احتمالاً دوباره برای آنلاین بازی کردنش به راهنماییت نیاز خواهم داشت
ولی اینکه میگی یاد گرفتنش مشکله مگه سبکش مثل کالاف نیست ؟ والا من که نگاه کردم دیدم بعضیاش مثل همون سرچ ان دسترویه دیگه دیفوسو بمبو این صحبتاس فکر نکنم خیلی پیچیده باشه ؟ مگه نه ؟
کانتر شوتینگش واقعیه برخلاف کالاف و امثالهم
تیر اندازی هست که سخته وگرنه باقی چیزهاش رو سریع یاد میگیرید
تعصبی هم به کار نبردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)