لعنت بهشون نت 4جی به هیچ وجع دیتا نمیده قطع شده
واقعا ببین گیر چه احمقایی افتادیم
لعنت بهشون نت 4جی به هیچ وجع دیتا نمیده قطع شده
واقعا ببین گیر چه احمقایی افتادیم
سلام.مشخص نیست دلیلش،بله من هم تا قبل اینکه یوسیم کنم تیریجی تومناطق خلوت تا ۱۷ مگ می رفت ولی از لحظه ای که یوسیم کردم دیگه از ۸ بیشتر نشد و عذر بدتر از گناه اینجاست که خودشونو می زنن به اون راه اگر مثل مرد بگن سرعت محدود شده چندان شاید بد نباشه ولی اینکه میگن سرعت بدون محدودیت و خودشون رو می زنن به اون راه خیلی زشته
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
برادرم دایمی داره3
00 مگ روزانه رو با کد گرفت 3500 تومن. ولی کار نمیکنه. پیام هم اومد فعال شد. دایمیمگه رو قبض نمیاد؟ الان این فعال چرا نشده نمیره اینترنت!!
راستی کنار اون انتن وقتی موبایل دیتا رو روشن میکنیم چیزی نشون نمیده مثلا اون 3g و 4g یا H؟ مشکل از چی میتونه باشه اخه. در حالی که اینترنت دوستم هم دقیقا اون رو خرید و کار کرد! در اینجا
Last edited by shangil; 03-10-2017 at 19:36.
اخه کی با دائمی 300 مگ 3500 میخره بزرگترین اشتباه رو مرتکب شدید ..همین الان هم 300 مگ ممکنه تموم شده باشهقبض نجومی برات نیاد خوبه ...زنگ بزن 9990
Apn check kon dorost bashe bad agar dorost bood va dorost nashod ehtemal ziad internet khat gheire faale
یه جور اجبار بود برادرم مجبور شد بخره راه دیگه ای نداشت و اولین و احتمالا اخرین بارش بود
مشکل رو دوست بالایی فکر کنم گفتن دلیلش رو.
اصلا اینترنت نمیره که قبض بیاد یا نیاد! همون 3500 میاد هرچند اینا دزدن!
منظورت از خط غیر فعاله چیه در حالی که انتن میده و مشکلی از اون بابت نداره! فقط اون اینترنت رو نمایش نمیده کنار انتن.
اینترنت خط،قبلا از اینترنت خط استفاده کرده؟یا بابت بدهی قطع نکردن؟
[emoji23][emoji23]اره پول نداره باند ۷ کنه سایت ها رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)