حذف شود ...
حذف شود ...
Last edited by Gregar; 07-12-2013 at 15:40. دليل: تاپیک اشتباهی
رفتم تییان ثبت نام کنم.از من سری شناسنامه.کارت ملی نام پدر می خواد.
وزیر ارتباطات:در حال حاضر به دلیل کمبود پهنای باند شرکتهای pap که اینترنت واگذار میکنند به جای اینکه تعداد اشتراک را معقول مثلا یک به هشت باشد شده یک به دوازده یا سی و ... این اشتراک را بالاتر برده اند و به همین دلیل سرعت پائین آمده است.
ما برای اینکه جلوی این کم فروشی گرفته شود.اخیرا تلفن گویای 195 را دائر کرده ایم که این مشکلات منعکس شود و همچنین سایت ir.195
در خصوص تست سرعت و کیفیت واقعی سرعت اینترنت ارائه شده توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات به کاربران کشور میتوانند با مراحعه به سایت matma دات ir ضمن انجام تست سرعت اینترنت خود در صورت لازم شکایت خود را مطرح کنند.
راجع به فیلترینگ سوالات میچرسید که باید بگویم سیاست های فیلترینگ سیاست های گدشته است
موضوع فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست و به یک معنا در اختیار دولت هم نیست. در کمیته مصادیق ، 13 نماینده از دستگاه های مختلف حضور دارند.
تا عید، پهنای باند داخلی را دو برابر می کنیم
راستی تو اون 2 ساعت مخابرات لطف کردن دسترسی به تبیان و همین تالار خودمون رو محدود کردن ولی بقیه سایت ها خوب باز می شد
Last edited by rtmreza; 07-12-2013 at 16:04.
راستی تو این گفتگو ها یکی به وزیر گفت:
جناب وزیر
آیا تا سال آینده تعرفه ها به قیمت جهانی یا در حد همسایه ها میرسد ؟؟؟
مثلا 1مگ نامحدود بدون شیر 16 دلار که ,تا لب مرز موجود است
خدایی ببینید ما تو این تالار به خاطر شبانه 10 کیلو بایتی با چه ادم هایی سرو کله می زنیم
Last edited by rtmreza; 07-12-2013 at 16:09.
اين طرح جديد بخوره تو سرشون.
اصلا اين طرح جديد مثلا ميخواد يك پهناي باند مجزا داشته باشه ؟
ميخواد اختصاصي باشه ؟
نامحدود باشه ؟
غير از اين باشه اصلا اسمش نياريد لطفا .
در حال حاضر بنده تا پايان سال 94 خطم شارژ داره .
بيان همين طرح هاي فعلي رو مثل آدم بهبود بدن تا لااقل ضرر نكنيم .
ایمیل ملی زوری!
1)مراحل کار:
مرحله اول- احراز هویت: گرفتن اثر هر چند انگشتی که شخص دارد، اسکن چشم، گرفتن نمونه DNA و گروه خونی و گلاب به روتان سایر نمونهها، اثبات عدم وابستگی به گروهکهای منحط غربی «تبصره: اثبات این مورد الزامی و در صورت عدم اثبات؛ شامل حبس از یک تا صدویک سال میباشد.»
مرحله دوم- تعهدات اولیه: شامل اینکه قول بدهید کار بد نکنید، قول بدهید چیز خاصی رد و بدل نکنید، قول بدهید چیز خاصی ننویسید و قول بدهید جلوی پدر و مادر پایتان را دراز نکنید.
مرحله سوم- تعهدات ثانویه: شامل اینکه قول بدهید اصلا تا جایی که امکانش هست از این سرویس استفاده نکرده و از کفتر نامهرسان بهره بجویید.
مرحله چهارم-تعهدات تکمیلی: شامل اینکه قول بدهید اصلا تا جایی که امکانش هست وارد اینترنت نشوید.
مرحله پنجم- پرداخت وجه اشتراک و پر کردن فرمهای ثبتنام.
مرحله ششم- معرفی خود به پاسگاه و اجرای حکم: چون مطمئنا بههر حال یک غلطی خواهید کرد و کارتان با نهادهای قضایی خواهد بود.
2)تغییرات نوشتاری اتومات:
الف) جملات عاشقانه: عزیزم دوستت دارم= اگر اجازه بدهید با خانواده مزاحمتون بشیم/ مامان بابام رفتن شمال، خونه کسی نیست= امشب شبکه3 فیلم سینمایی داره/ دلم برات تنگ شده= معدهم درد میکنه، استهاله دارم/ سایر جملات= چه خبرا؟ چه میکنی؟
ب) فحشها: مرتیکه= کوچکمرد/ بیغیرت= سیبزمینی/ ....= کله فندوقی/ ...= زنبابا چاییساز/ ....: هواکش/ پاچهخوار، پاچهمال و سایر مشتقات مالدار= ماساژور/ شیث رضایی= پیکان / ... = خواروبار فروشی/ اسگل= ای آدم کم عقلی که قادر به درک صحیح وقایع اطرافت نمیباشی/...=کارِ بد انجام دهنده
ج) محتویات فراتر از عاشقانه: این بخش غیرقابل انتشار بوده و ضمنا اصلا شما نباید فکر این کارها را هم توی ایمیل بکنید. آخه جاش اونجاس؟
د) محتویات سیاسی: در صورت عدم استفاده از اسامی ممنوعه، تصاویر ممنوعه، اخبار ممنوعه، فیلمهای ممنوعه، خبرهای ممنوعه، نوشتههای ممنوعه و سایر ممنوعهها، ایمیل ارسالی بعد از بررسی و رمزگشایی و طی کردن مراحل اداری به مقصد ارسال خواهد شد. ضمنا آقا بالاغیرتا ما را بیش از این وارد مسائل سیاسی نکنید، از سایر طنزنویسان ارزشی «قانون» دعوت میشود این بخش را بنویسند.
منبع : روزنامه قانون
نمیدونم شما بار اوله اومدین اینجا یا نه ولی الان چند هفته ای میشه این بحث ها برقراره و اتفاقا همون اول اومدند تمام سوالها رو یه کاسه کردند بصورت تیتر وار و حتی شماره گذاری شده در یک پست جمع کردند خیلیها لینک همون پست رو واسه آقای مدیر بارها گذاشتند اون موقع اکثرا امیدوار بودیم و اومدنشون رو به فال نیک گرفته بودیم و باورمون شده بود(من نه) که صادقانه میخواد کار ها رو درست کنه و رو همین حساب بچه ها کلی آمار و اطلاعات مث عوض کردن IP در اختیارش گذاشتند که بعد چند مدت همشون بی اثر شدند. حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
همون زمان این آقا به تمام سوالات فهرست شده مثلا جواب داد ولی بروش ماست مالی کردن و زیر سیبیلی رد کردن و تازه افتضاح الان نتیجه قولی بود که برای بهتر شدن اوضاع داده بود و بعد دو هفته غیبت یه دفعه شنگول پیداش شد که ما مشکلات رو حل کردیم
الان هم تقریبا همه فهمیدن که این بابا اهداف دیگه ای داره ولی خب بحث کردن باهاش تیر در تاریکیه شاید که براه راست هدایت بشن
Last edited by omid_zendegi; 07-12-2013 at 17:39. دليل: حذف کلمه مهندس، بهش آلرژی پیدا کردم
یه چیزی بگم؟ اصلا قرار نیست مشکل کسی حل بشه مساله پروژه افزایش درآمد مخابرات از بخش فروش ADSL هست که تو جلسه مدیرانشون تصمیم گیری شده و چند تا طرح تازه که بیشتر به نفع اونا باشه تا کاربر.
همه این فشار ها هم برای مهاجرت ما به طرح های جدیده. من بعثت نداشتم ولی شنیدم خیلی خوب بود و مخابرات علاوه به حذف اون خیلی تلاش میکرد دارندگان اون طرح رو وادار به گرفتن این طرح های رنگی کنه(طلایی نقره ای برنزی) حالا هم دیدند تو این طرح ها هم کمی به ملت خوش گذشته دلشون نیومده عمدا زدند خرابش کردند تا طرح های جدیشون رو بگیریم
و اینجاست که کلمات ته میکشند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)