این از اون حرفای ترولی بود؟![]()
این از اون حرفای ترولی بود؟![]()
lol نوب الان که بن نشدم یه هفتس بن شدم
فلن خوش بگذره baning![]()
ابیلیتی 3 اش قراره اسکیل شات بشه یعنی دیگه احتمال خطا هم وجود داره.ولی حسابی دیمیج و زمان slow و ... زیاد میشه.رنج اش هم زیاد میشه.
ابیلیتی 1اش قراره دیمیج اش بیاد پایین ولی وقتی بزنیش فل فور 3 تا فراسیتی بهت میده .اتک اسپیدش هم هنوز هست منتها مقدارش رو کم کردن.و نمیدونم یا حالت معمولیش یا ایمپاوردشه که بهت اتک اسپید میده.
ابیلیتی 2 اش فقط فیزیکال دیمیج ریداکشن بهت میده ولی دیگه دیمیج هم میزنه.این AR and MR رو کامل بر میدارن گمون نکنم اینطوریش کنن که اونجا نوشته.
اولتیش هم قراره خیلی خفن شه ولی دیگه پرش نیمکنه وقتی نامرئی میشی اونطور که من خوندم یه جای دیگه.اون کریتش هم شک دارم درست باشه.
ایمپاورد ها هم دیگه بر اساس لول چمپ که دیمیج و... شون میره بالا نه بر اساس اینکه کدوم ابیلیتی رو لول اپ کنی.
اینا رو من تو یه سایتی دیدم و به نظرم این درست تر باشه یارو ارزو هاش رو نوشته بود برای رنگار.ولی من میگم yi رو ناجور نرف کردن
ap اش میترکوند
Last edited by daniel'; 26-09-2013 at 23:02.
ما بهمون کاردانی هم بدند بسه کارشناسی نمی خواهیم اشالله صد سال دیگه که پلت شدی به امید خدا بعد می فهمی توی بحث safegame رنگار حرفی واسه گفتن ندارهکی گفته تا قبل پلت شاخه ؟کارشناس رنک بودیو ما نمیدونستیم !؟ شما راجب چمپا فتوا ندی سنگین تری
البته همین الان جواب سوال های بعدیتم بده چون زیاده حوصله بحث ندارم
نه عزیزم بنده نه پلتم نه بنده این نظر را دادم ولی اگه یه خورده از اون اسپکتی که لول برات گوشه کلاینت گذاشته استفاده کنی میفهمی که بازی های پلت به بالا خیلی با بازی های
ما توی برنز فرق داره هر چی باشه اونا یه خورده از ما بیشتر تجربه دارند
نمی خواهم بهت توهین کنم ولی اینجوی تعصبی بودن معموله کار نوب های سن و سال پایینه مثلا منم از آکالی خیلی خوشم میاد ولی وقتی میدونم توی رنک حرفی واسه گفتن نداره
دلیل نداره اینجوری بیام دفاع کنم بگم فلان بهمان تا حالا هم باهاش 100 تا پنتا گرفتم ولی اینا بدون رنک با نرمال اونم توی دوتا تایر مختلف زمین تا آسمون فرق داره...
آهان راستی اینقدر سنگین هست که نخواهم کاری کنم سنگینتر بشه ماشالله هم قد بلنده هم سنگین وزن![]()
عزیز من کی گفته که safegame رنگار ضعیفه رو چه منطقی اینو میگی وقتی با مکس کردن Bola strike میتونه راحت فارم بکنه و طرف رو poke کنه یا battle roar رو واسه خنده نذاشتن که 100% برای safe game ساخته شده تو 1 چیز رو میدونی 1 چیز رو نمیدونی من موندم تو که هیچی از این چمپ نمیدونی چرا داری الکی تز میدی رنگار فقط team fight ضعیفی داره که اونم قراره درست بکنن به گفته تو هرکی پلات شد باید این چمپو ببوسه ول کنه بره بشینه آکالی بازی کنه نه ؟ من تجربم از تو خیلی بیشتره ( در زمینه رنگار) یه چیزی رو میدونمو میگم اما شرط میبندم 2 هفته پیش برا اولین بار باهاش بازی کردی تر زدی گفتی عجب تخ.. هست !!!
Last edited by GL & HF; 27-09-2013 at 00:48.
باو اینقدر رنگار رنگار نکنید
هرکی شاخه رنگاره بیاد من soraka پیک میکنم اون rengar![]()
فعلا بخواب مونده تا از بن درای![]()
ههیییی ووواااییی چه بی ریخته این چمپ جدید .ولی ابیلیتی هاش بد نیست.هی به خاطر ریختش نمیخرمش همون اول که بیاد
![]()
من یه جا عکسشو دیدم
یه دستش مصنوعی بود و بیشتر ابیلیتی هاش با همون دست مصنوعیست
پسر چه چمپ Fun یه
این کلیپ بررسی چمپ واقعا تو دل بروحتما ببینید کلیپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کامنت میگفتن این GF شاکو خیلی به هم میان هر دو crazy
اینم دیالگوک که به هم میگن
Special taunts for Cait:
"But where are your other guns hat lady?"
"Welcome to snoresville hat lady, population: you"
Special taunts for Vi:
"You gonna chase me FAT HANDS"
"Vi ... stands for stupid."
"I'm over here FAT HANDS"
Last edited by Fusi0n; 27-09-2013 at 13:03.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)