[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران پینگ نباش ، چون میشه کاهشش داد...لینک بالا رو یه نگا بنداز!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران پینگ نباش ، چون میشه کاهشش داد...لینک بالا رو یه نگا بنداز!
داداش اون جای خالی چیه؟
دادا اینجا رو با آمریکا اشتباه گرفتی.پینگ 150 تو خواب شبت ببین.اصلا میخوای برو مرکز مخابراتی![]()
پینگ زیر 150 که هست!
ولی کم پیش می یاد زیر 150 باشه
ولی ممکنه زیر 150 باشه
بستگی داره
ولی بعضی از کاربرا پینگشون واقعا خوبه
عزیز پینگ تا پینگ داریم! مثلا پینگ ایران با اروپا یکیه؟ خوب فرق میکنه.پینگ هم برای کسایی که شمال غرب کشور هستن و بخصوص به مرکز مخابراتی نزدیکن خوبه...
قطع وصل شدنش زیاد شده
نمیدونم چرا نمیتونم با تورنت دانلود کنم قبلا حدود 100 kb بود سرعت دانلود تورنت
اما چند شبه شده 17 kb از سلامت تورنت مطمئنم در روز سرعت به 300 هم میرسه اما ساعات رایگان سرعتش واقعا کم شده
پینگ ایران با اروپا فرق میکنه
شما به تاپیک speedtest برو ببین پینگ ها چه قدره
تو خوزستان بعضی دوستان در بعضی مواقع پینگ خیلی پایینی دارن
سرویس 1 مگ کرج
![]()
دوستان توجه نمایند :
صبانت دوباره داره ساعت شبانه رو تغییر می دهد . اطلاع رسانی کنید که سر کسی کلاه نره .اطلاعیه مهم(تغییر ساعت شبانه رایگان)
به اطلاع کلیه مشترکین محترم صبانت می رساند که زمان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در تمامی استان ها از مورخ 16/6/92 به ساعت 2 بامداد الی 7صبح تغییرمی یابد.
به همین منظور لازم است مشترک در زمان بهره برداری ازسرویس رایگان دقت لازم را بعمل آورد زیرا عدم رعایت بازه زمانی مشخص شده منجر به کسر حجم سرویس غیررایگان مشترک می گردد که مسولیت این موضوع به عهده ایشان می
باشد.
لطفا کسی دید باز هم تغییر می کنه بیاد اینجا بگه .
مشهد، خودم سرویس 1 مگ دارم و سرعتش خیلی خوبه در واقع 4 مگ هست، در یک مرکز محابراتی دیگه سرویس تابستانه 1 مگ گرفتم که کمی ارزون تره، ولی سرعتش در speedtest.ir زیر 512kbs نشون داده میشه و پینگش هم خیلی خرابه، خیلی timeout میده و صفحات وب رو کند باز می کنه. خط هم اصلا نویز نداره، روی Gdmt هم تنظیم کردم SNR بالای 30 است. چندین DNS رو هم امتجان کردم از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا DNS مخابرات و صبانت. ولی بازم پینگ مشکل داره و سرعت هم کمه. به نظر شما مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)