دوستان من چطوری میتونم وارد تنظیمات مودم بشم؟؟؟
چطور باید کانکشن بسازم؟؟؟
این کد هم توی نوار آدرس مورورگرم وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته:192.168.1.1کلا الآن باید چیکار کنم؟؟؟؟
دوستان من چطوری میتونم وارد تنظیمات مودم بشم؟؟؟
چطور باید کانکشن بسازم؟؟؟
این کد هم توی نوار آدرس مورورگرم وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته:192.168.1.1کلا الآن باید چیکار کنم؟؟؟؟
یکبار مودم رو خاموش روشن کن و دوباره امتحان کن.
سلام دوستان خسته نباشید
خداییش نت نابوده اخه این چه اوضاعیه فکر کنم سیاست کاری جدیده میخوان کاری کنن ملت بیخیال اینترنت بشن
به خدا از نت سیر شدم
شما کد فوق را در مرورگر IE وارد کن. پس از پنجره ای ظاهر میشود که از شما یوزر و پسورد را میخواهد که شما باید هر دو را admin تایپ کنی وسلام... اگر نشد سی دی مودمت را در سیستمت قرار بده و همین پروسه را مجددا تکرار کن
پنل حسابگر ه ک شده؟
دوستانی که با اینترنت مخابرات مشکل دارن کافیه که فیش تلفن رو به جای مودم ADSL بزنن به Dialup و با شماره تلفن 9727777 اینترنت هوشمند وصل شن
چون الان که دقت میکنم میبینم اصلا Timeout نداره و عکسا و مطالب هم زودتر لود میشن ... هزینش هم دقیقه ای 35 ریاله![]()
سلام.
تونستم مودم رو تنظیم کنم...
ولی متاسفانه هنوز اینترنتم وصل نیست....
من روز شنبه ثبت نام کردم و کل هزینه اینترنت رو پرداخت کردم...ولی امروز صبح به2020زنگ زدم و گفتم پس کی اینترنتم وصل میشه؟گفتش فعلا مرکز رسالت سیم رانژه ش تموم شده وباید صبر کنی..گفتم خب شماره مرکز مخابرات رسالت رو بهم بده....گفت پنجشنبه و جمعه تعطیله وباید شنبه زنگ بزنی....
یعنی یه هفته وقت مشتری رو میگیرن...
من روز 19 هم ثبت نام کردم ولی چون هنوز اینترنتی ندارم پس شروع دوره من از وقتیه که اینترنتم وصل بشه؟؟؟
خب دوستان . ظاهرا مخابرات با خودشون هم درگیرن . زنگ زدم پشتیبانی شیفت غیر اداری میگه آره عزیز واسه قطعیا تو ساعت اداری تماس بگیر بهت اضافه میشه . حالا امروز تماس گرفتم میگم 1 ماه پیش 13 ساعت قطع بوده . 2 هفته پیش 2 روز کلا قطع بوده و یا اگه وصل میشده بعد از 10 دقیقه دوباره قطع میشد ! و 3 روز پیش هم 3 ساعت قطع بوده . بعد خانوم با کمال پررویی میگه نه زمان قابل توجهی نبوده کلا 2 ساعت قطع بوده . میگم پس اینا چیه ؟ اون 2 روز و 13 ساعت ماه قبل چی ؟ میگه نه قطعی نداشتین مشکل از خودتون بوده !! . مشخص شد که اینا یه مشت دزدن و کاری که قولشو داده بودم رو انجام میدم . نوشتن برنامش ممکنه 3 روز تا 1 هفته زمان ببره پس کمی صبور باشین در مورد نتایج . مملکت کلا بازار سیاهه هر کی عشقش بکشه دزدی میکنه هیچ کسم نمیتونه حقشو بگیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)